Нов съм в форума и реших с първото си мнение да споделя какво сънувах преди два дена ако има хора който могат да тълкуват сънища ще се радвам да ми изяснят откачения ми сън.. като цяло скоро започнах да се интересувам от магия,неизвеснотото и тн..
в поненделник попаднах на една статия за вуду магия и реших да пробвам.вечерта срещу вторник събрах всичко необходимо за направата на вуду кукла от восък с цел любовна магия...започнах изработването и, но към 2 и нещо ми се доспа ужасно много и неможах да я завърша..легнах си като оставих куклата незавършена..
Тук идва сънят ми или реалната случка(казвам реалната случка понеже като сънувам винаги сънят ми ме отнася някъде, но не и в моята стая както се случи сега) Първоначално усетих, че нещо ме гледа от далече, но не му обърнах внимание като, че ли то усети моята реакция и си насочи цялото внимание към мен влезе в стаята ми и за момента само обикаляше в нея.. аз лежах по корем и не го виждах, но усещах всяко негово движение.В този момента чувствах голяма доза страх, но и в същото време любопитство..опитах се да се обърна да го погледна и да се опитам да го питам какво желае като всичко правех абсолютно съзнателно (даже незнам дали тази тема е за този раздел понеже съм сигурен че бях 100% буден след като насочи цялото си внимание към мен - както и да е.. извинявам се ако съм oбъркал) малко се отплеснах.. като се опитах да се обърна то не ми позволи и ме завъртя отново по корем тогава за момент изпитах леко успокоение след това седна до мен на леглото като искаше да ми каже нещо, но така и неразбрах какво искаше да ми каже.. поседя до мен около 15 секунди след това извади ръката си (ръка силно казано) дланта му беше колкото половината ми гръб с дълги криви пръсти и дълги криви нокти с почти никаква плът по самата ръка докосна ме/пипна ме по гърба като ръката му обхващаше почти целият ми гръб все едно ме беляза/маркира след това каза две или три срички не съм сигурен дали бяха думи и си тръгна докато през цялото време докато седеше до мен изпитвах - страх,любопитство,успокоение,мир и още какви ли не чувства минаха през мен.
Аз стигнах до заключението, че искаше да ме предупреди да не се занимавам с вуду или искаше да ме кръсти като току що влязъл в тази сфера.Може и да съм в грешна посока за това моля ако някой има обеснение нека да сподели дори и на личен месидж.
ПС: Извинявам се за бедният ми български език предварително