Сега да обясня!:) Купих си спринцовки и игли! Оная аптекарка забравила само да ми даде спирт и аз разбрах,като започвах вече да точа,но на дясната китка ,като стегна юмрук ми изпъква добре една от вените...Просто си взех около 2 кубика кръв както правят в поликлиниката-от китката,защото така ми беше удобно-бих си взел отвсякъде,но в колата там беше удобното място...Не режа вени и вас не съветвам..

Имам принцип:- не чупи нещо,което не можеш да поправиш,освен ако вече не ти е нужно:))) Запалих си огъня и като прегоря-остана само на въглени изстисках спринцовката и си казах думичките..Веднага пушекът стана по наситен и сякаш по-тъмен-имаше тъмни нюанси,иначе си беше бял , и започна да ми се вре в лицето-опуши ме здраво,но огъня сякаш оживя...После странно,но спринцовката,която е пластмасова изгоря доста бавно,знам го защото работя с пластмаси и знам за колко време горят обикновено...Преди да свърша с ритуала в гората се появиха странни шумове и тропане,сякаш някой ходеше,но знам,че нямаше никой...Така,че ако някой опитва,нека не се шашка,може да се случи...Ако теглите кръв от вена и нямате спирт за дезинфекция-направете като мен-просто оближете мястото,не че ще има какво да тече,но слюнката също помага...Не правете голям огън-ще го чакате дълго-стига ви една шепа въглени.....