Лунна магия за привличане и любов

Лунната магия е една типична магия привличаща повечето жени-вещери, а и не само тях. Тук ще намерите отговорите на въпросите, които Ви интересуват.

Модератор: damnameneus

Мнениеот damnameneus » 24 Апр 2005, 20:55

Лунна магия за привличане и любов

Заклинанието се казва на пълнолуние към пълната луна, като предварително се мият ръцете с вода, в която са били оставени предишната нощ под луната листа от цвят на роза.

Луна, моя повелителка, на сърцата хорски озарителка, увий ме със сребърната си светлина, подари ми с изгрева – на обичания/-та обичта, на обичания/та чистата кръв, добрите мисли, царствените му дела, всичките му/и благи слова. Главата му/и от злато по чиста, устните му/и сладост, тялото – желание. Прати му омая и благоуханието на любовта! Както непрестанно ручеят пее своята песен, както пазачът пази нощните двери, нека така и обичаният/та зорко над мен да бди, от всички други да ме дели. На Луната приятел/-ка ще стана, в сърцето на обичания/ -та ще остана!”

Не казвайте име! Тази магия е за привличане и се основава на вашата обич и силата на чувствата ви, но не е от обсебващите. Това е един вид молитва! А ако наистина обичате човека кой знае... защо пък да не направите някой щастлив. Поне аз мисля, че на никой не му е неприятно да бъде обичан.
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот MoOnLiT » 26 Апр 2005, 14:34

Здравей!!!
Интересна и не-трудна за изпълнение техника...нооо имам въпрос...към теб пряко,понеже в една друга тема...се самоопредели като служител на Богинята - Майка...Та...нужно ли е да издигаме нечий Образ...или някой изобщо в идол,след като в един момент,ако човек е достатъчно уверен в собствената си Вътрешна Енергия и Сила може да въздейства върху живота - своя собствен и този на останалите(не препоръчително)???Задължително ли е ползването на предмети(съмнително сакрални)...както и на определени техники и ритуали...???
Ще ти бъда благодарна,ако можеш да разбиеш стената,в която се блъскам от доста време насам....
С поздрав...
;)
Нежна непредвидимост...
Аватар
MoOnLiT
 
Мнения: 5
Регистриран на: 26 Апр 2005, 13:48
Местоположение: BG

Мнениеот damnameneus » 27 Апр 2005, 02:03

Здравей!
Радвам се на толкова искрен въпрос! Първо да ти кажа, няма нищо задължително на този свят, никой не може да те задължи даже да живееш, трябва да ИСКАШ, с почитта към Майката е същото. Не бих могъл като християнски проповедник да обещавам някакво спасение на тези, които вярват в Майката, нито, че тя ще изпълнява желанията ти или нещо подобно. Като път, вярата на Майката е била и е труден път. Във времена като днешните още повече. Не искам някой да разбира разясненията ми относно Богинята като проповед, езичеството не проповядва! Предложените ритуали са към тези които са усетили присъствието на Майката, но търсят нещо практическо и не го намират.
Относно ползването на предмети – ако ти кажа вземи камък с дупка и прави с него това и това, но ти не знаеш символа, то този свят за мен предмет, за теб е нито и няма смисъл. Относно издигането на образ – пак е същото. За мен Богинята е образът под който Силата е докоснала душата ми, за друг е друго. Аз имам право да говоря обаче само за това до което съм имал допир, за друго не мога да кажа. Ще ти дам пример – има ритуали които се правят в гората и то през нощта, свързани са с молитви и възлияние, мен лично не ме е страх, аз отивам на място, което за мен е символ на живота и да отдам почитта си пред Сътворителката /според моята вяра../ на място сътворено от нея, не от човешки ръце. Същевременно рисувам нейни образи и правя изображения, статуи, но това е един вид отдаване на почит, да твориш. Незнам доколко съм ти помогнал с отговора си, ако мога да съм в помощ ще се радвам!

Нека Богинята освети душата ти!
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот MoOnLiT » 27 Апр 2005, 10:37

Благодаря за доволно изчерпателния отговор....Надявам се,че съм те разбрала правилно... :lol:
Разбира се,че всеки е свободен да вярва в каквото си поиска до степен,която желае...За теб,доколкото разбирам...БОГИНЯТА олицетворява силата,която си почувствал вътре в себе си и на която си решил да придадеш образ ...който да подсили до някаква степен това,което е вътре и да го изтласква навън изчистено...т.е. силно - волево...
За мен тази Сила е просто вътрешна светлина ... като не бих могла да отрека усещането за присъствие ...но дали ми е по-удобно така или незнайно на какво се дължи ...за мен това присъствие олицетворява единствено Висшия Разум,който по мое мнение е колективен разум,без значение от полярността на заложената енергия в отделните единици ...
Всеки един човек,който е пресякъл пътят ми...или чийто път аз пресичам може да ми помогне (да даде част от себе си без реално да я губи,но тя да остане в мен съзнателно или не...без да съм я поискала,но да е там...без идеята за помощ изобщо...)..като разбира се това е двупосочен/взаимен...обмен ... - Универсален природен закон ...
Благодаря ти ... :lol:
ПС: Не знам дали си обърнал внимание на псевдонима ми,но ... да Богинята ми дава светлина ... но ще чакам търпеливо момента,когато всичко това,което ми се дава и ми е дадено ще се изчисти ...Благодаря за пожеланието ...Светло е ...
Желая ти всичко най-добро ...доколкото може да бъде .... :lol:
Нежна непредвидимост...
Аватар
MoOnLiT
 
Мнения: 5
Регистриран на: 26 Апр 2005, 13:48
Местоположение: BG


Назад към Лунна магия - Хеката

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 10 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 10 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 03 Апр 2020, 10:33 е имало общо 331 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта