Нещо за руните

Темата сама подсказва за себе си за какво ще иде реч. Силата на Руните, тайната на Один, това е което ще намерите в тази част на Форума.

Модератор: EliKarim

Мнениеот FireSun's Viking » 19 Дек 2006, 19:47

Темата е изчерпена, няма смисъл повече да пиша в тази тема, ти само упонираш. А за тона - не ме интересува особенно какво ти харесва или не ;) Don't warry be happy!.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот wolf_kohen » 19 Дек 2006, 21:18

ЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

Какво направихте бе???!!!!
EliKarim Модератор си а се държиш обидено...

Виждам в теб една еродирана филоложка, пишеш и 2 ки :-)

Но защо с такъв хъс срещу хора, които не са минали подготовката която ти. Едва ли ФайърСън е прекарал времето което ти в университета учейки и съпоставяйки древни и съвременни писмености... Но не мисля че това ще му попречи да ползва дадена руна в своя полза... Това важи за повечето в тоя форум струва ми се.

Искам да кажа едно свое наблюдение: Падението на слабите се състои в тяхната неадекватност, а на силните в тяхната Гордост!

Дайте да не говорим за последствия МОЛЯ!!! Това аз го приемам за сериозен форум а не за боксов ринг или умствен фитнес... Това е към всички...
Последна промяна wolf_kohen на 20 Дек 2006, 01:17, променена общо 1 път
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Krin le Fee » 19 Дек 2006, 22:43

Волфи, не 4е принципно не си прав, но поне като се намесваш,(а то се усеща, 4е искаш да е за хубаво)поне бъди безпристрастен.
Ако Ели Карим "Се обижда " по твоите думи, ти сам казваш 4е Викинга не бил минал подготовката й...
Е, ако е така, защо се пробва да се мери словесно с някой, който я е минал тая подготовка бе?4е и кръц- със едносортови определения тип "туй било глупост , онуй било глупост"...Казал тоя дето оба4е още не бил иъу4ил писменостите...

Сега ако питаш кой ме натиска, та звъня, ще ти кажа.-не поъзнавам нито Ели , нито ВИкинга, не съм и кой знае колко навътре в руните, та да се правя на компетент.
НО тъй като вси4ки във форума все още у4им , и у4им къде със собствените си хъс и стръв , къде от другите, (именно тия, по напредналите,) ме е еня какво ще про4ета и колко коректно ще са зададени мненията. НЕка се съглсим 4е за да сме си взаимно в помощ, малко пове4е коректност и уважение към знанията на другите...Нали на всеки му се слу4ва да е твърде убеден в нещо , за което полсе разбира, 4е е кръгла глупост???
Ина4е , си прав 4е форума не е ринг...

:roll: П.С Уизард, би ли ка4ил пак кирилица, моля те ?П.С 2:
За протокола.. и в мненията на двамата намерих интересни неща...

:oops:
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wolf_kohen » 20 Дек 2006, 01:07

Ок съгласен :wink:

А и добрият тон е важно нещо за да се понаучим а не да обличаме измислени ризници.

Има и нещо друго, което не е за този пост, но ще го кажа. ПОНЯТИЕТО. Това е дума, която носи съдържание. Много често зад едно и също понятие двама виждат различно съдържание - значение. И тогава какво се получава... Един ползва понятието за да каже нещо, другият разбира друго, защото зад същото понятие за него има друго съдържание и така става закачката :-)

Айде лека на всички и дайте да мислим положително :wink:
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Krin le Fee » 20 Дек 2006, 01:18

wolf_kohen написа:Ok syglasen :-)

A i dobriqt ton e vazhno neshto za da se ponauchim a ne da oblichame izmisleni riznici.

Ima i neshto drugo, koeto ne e za tozi post, no shte go kazha. PONJATIETO. Tova e duma, kojato nosi sydyrzhanie. Mnogo chesto zad edno i syshto ponjatie dvama vizhdat razlichno sydyrzhanie - znachenie. I togava kakvo se poluchava... Edin polzva ponjatieto za da kazhe neshto, drugijat razbira drugo, zashtoto zad syshtoto ponjatie za nego ima drugo sydyrzhanie i taka stava zakachkata :-)

Ajde leka na vsichki i dajte da mislim polozhitelno :-)

То4но така , Волфи!!!!

подкрепям те с две ръце, и ако можеше да е на кирилица, щешe da си перфектен !!!:)
И си прав за понятията :)
ЛЕка и на тебе и по - малко спорове във форум4ето!
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 20 Дек 2006, 18:16

wolf_kohen, когато човек е сигурен в доводите си не спори, а убеждава или поне опитва да обясни внимателно нещата, на този който незнае. Поне това опитах да направя. Това не е обида, а раздразнение, което както виждам е безмислено, защото хлапе като викинга доста има да научи за да работи с каквито и да е букви.
Както и да е, няма смисъл да давам мои знания на човек, който не ги заслужава, още повече да убеждавам неразумно хлапе в каквото и да е. Затова - със здраве!
А и форумът отчасти е почти умствен фитнес, тъй като тренира мисленето (поне за някои) :wink:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот BeFree » 20 Юни 2007, 20:10

някои може ли да ми каже дали ако си водя нещо като записки е опасно защото рисуването ми се отдава много и искам да се занимавам с нещо подобно А и ако ми кайете някои друга книтка на БГ език 6те сам благодарен

SRY ако има грешки ама ми се спии ама ми е интересно :)
Аватар
BeFree

Мнениеот EliKarim » 21 Юни 2007, 06:54

BeFree написа:... ако си водя нещо като записки е опасно защото рисуването ми се отдава много и искам да се занимавам с нещо подобно ...

"Нещо като записки" вероятно в случая е да рисуваш руни и букви ли? Не бих казала че ако изпровизираш на бял лист с моливи би било опасно, но...зависи какво точно ще "записваш"...
Как така искаш да се занимаваш с "нещо подобно"?
Аватар
EliKarim
Модератор

Предишна

Назад към Скандинавска магия - Руни

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор