Модератор: EliKarim
sin angel написа:защо искаш точно руна да използваш,ако не е тайна?
monmah написа:sin angel написа:защо искаш точно руна да използваш,ако не е тайна?
Занимавам се с руни и вярвам, че руните ПОМАГАТ и са силни и ги използвам при крайни случаи. Знам значенията ти, но благодаря за линка. Просто търся отделно мнение от някого за руна, която помага при здравни проблеми. Имах колебания за руната, която мисля да използвам и за това не написах моето мнение, а просто търся чуждо и ако съвпадне с моето ще давам напред
avanabil написа:monmah написа:sin angel написа:защо искаш точно руна да използваш,ако не е тайна?
Занимавам се с руни и вярвам, че руните ПОМАГАТ и са силни и ги използвам при крайни случаи. Знам значенията ти, но благодаря за линка. Просто търся отделно мнение от някого за руна, която помага при здравни проблеми. Имах колебания за руната, която мисля да използвам и за това не написах моето мнение, а просто търся чуждо и ако съвпадне с моето ще давам напред
Обикновено при разрешаването на здравните проблеми се използва не само една руна, а комбинация от руни, които се съчетават по различен начин, в зависимост от проблема. Трябва да си наясно с това.