една лесна магийка

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот ABPOPA » 08 Май 2006, 07:57

взимате две църковни свещи и върху едната с остър предмет изписвате имената на момчето а върху другата имената на момичето овивате ги една около друга
(това може да стане с помоща на топла вода) и си повтаряте "така както свеща се е увила около свеща така нека и името му да се увие около мен" отивате в черква и палите свеща пред икона няма значение коя,аз я паля пред св Мина, отправяте молитва и пак казвате заклинанието оставете свеща да погори малко в черквата и когато остане малко пърче от нея я изгасете и я приберете в чантата си винаги я носете с вас а когато получите желаното пак я запалете в черква но я оставете да изгори там
тази магия при мен не действа но две мой приятелки я направиха и резултата беше много добър т.е. при тях стана BangHead ох защо ли при мен накога не се получава
Аватар
ABPOPA
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sivia » 08 Май 2006, 13:00

явно не правиш нещо както трябва
СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА
Аватар
sivia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 08 Май 2006, 14:06

Ами опитай просто да оставиш свещите сами да си изгорят, без ти да ги гасиш! Няма да е лошо, ако ТИ си там докато свещите горят, а същевремено да си повтаряш това, което искаш наум.
ВАЖНО Е обаче да ти отбележа, че има неща и особено в Любовната магия, които стават много бавно или изобщо НЕ стават!!! Имай го това в предвид следващия път, когато правиш ритуала!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот wolf_kohen » 08 Май 2006, 14:38

Има и друго, аз преди време опитах да въздействам на една девойка, която имаше дори афинитет към мен (не със свещи, по друг начин). Резултатът беше, че и причиних много болка, а и без видима причина тя започна да ме отбягва. Отказах се много бързо. Разбрах че тя е обичала силно друг човек, а аз им се намесих... Сега пак сме приятели и аз благослявям връзката им, въпреки, че понякога леко ме заболява сърчицето ;-) Добре е да се прави гадаене, аз му казвам сканиране на реалността ;-), че има неща, които не се виждат с просто око, пък са важни...
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ABPOPA » 09 Май 2006, 06:44

wolf_kohen написа:Добре е да се прави гадаене, аз му казвам сканиране на реалността ;-), че има неща, които не се виждат с просто око, пък са важни...

ЗА КАКВО ГАДАЕНЕ ГОВОРИШ
НЕЗНАМ ОТ ГОДИНИ НЕ СЪМ Я ПРАВИЛА МОЖЕ ПЪК СЕГА ДА Я ПРОБВАМ ОТНОВО НО НАИСТИНА МИ СЕ ИСКА ПРЕДИ ТОВА ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНО ГЛЕДАНЕ НО МИ ПИСНА ОТ ШАРЛАТАНКИ
Аватар
ABPOPA
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот night_girl » 09 Май 2006, 13:27

Наистина ще е готино да се пусне някакво подходящо гадаене :wink:
Аватар
night_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот wolf_kohen » 09 Май 2006, 15:18

ABPOPA написа:
wolf_kohen написа:Добре е да се прави гадаене, аз му казвам сканиране на реалността ;-), че има неща, които не се виждат с просто око, пък са важни...

ЗА КАКВО ГАДАЕНЕ ГОВОРИШ
НЕЗНАМ ОТ ГОДИНИ НЕ СЪМ Я ПРАВИЛА МОЖЕ ПЪК СЕГА ДА Я ПРОБВАМ ОТНОВО НО НАИСТИНА МИ СЕ ИСКА ПРЕДИ ТОВА ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНО ГЛЕДАНЕ НО МИ ПИСНА ОТ ШАРЛАТАНКИ

О не, никакви шарлатанки! Имам в предвид че трябва да го направиш ти, не че помощ от приятел не върши работа, но най добре е ти...
Гадаенето е доста специфично нещо, аз опитвах няколко начина и накрая открих своя. Тогава всичко става много лесно ;-) Системи има много, ще разбереш коя е твоя, като пробваш за малки неща - ден два на пред и имаш положителен резултат ако нямаш значи сменяш системата...
Обаче искам да кажа нещо, което не знам дали ще се понрави на всеки... според мен в гадаенето елементът случайност го няма никакъв! Така, че за да има ефект някоя система - поне при мен е било така - трябва да я опознаеш доббре: Ако ползваш таро трябва да знаеш значението на всяка аркана задължително! (Има различни интерпретации, но за теб примерно ще е валидна тази, която приемеш).
Най бързо и лесно можеш да опиташ с махало: отпусни съзнанието си, концентрирай се върху въпроса, и залюлей махалото, дълбоко в подсъзнанието си ти знаеш отговора, остави подсъзнанието си да завърти махалото в посока, която предварително знаеш, че е да или не. Опитвай обаче с малки неща. А с таро или с руни можеш да речем да сканираш акцента за следващия ден, пак се отпускаш, после съсредоточаваш и сканираш...
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор