магий и заклинания към съпруг/съпруга

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот сабина » 12 Юни 2006, 08:51

моля ви кажете ми заклинание или магия,която да направя на съпруга ми.Отношенията ни все повече охладняват,а сме женени едва от 10 месеца.Помогнете ми love9
Аватар
сабина

Мнениеот Wizard » 12 Юни 2006, 16:19

Първо ще трябва да се види какво се е случило, защо са стигнали до там нещата... Защото ДОРИ и да направите каквито и да било ритуали, ако има нещо, което е непреодолимо между вас - никаква магия няма да е способна да върне съпругът ви!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Arhimikus » 13 Юни 2006, 12:52

Първо отидете на брачен консултант, после правете магия. Използвайте магията като последен изход от ситуацията.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот EliKarim » 14 Юни 2006, 17:50

Както съм писала много пъти ако прибегнеш до магия ти ще имаш него, а не Него. Нима ти е нужна марионетка?! А и няма вечна магия. За колко време ще бъдеш доволна, когато е до теб....
Съветвам те да потърсиш причината, да опиташ всички други методи..
Магията не е за хората от семейството, хората които обичаш...освен ако с нея не спасяваш живота им, здравето,..
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот DragonFire » 15 Юни 2006, 22:47

Щом ти е съпруг, значи между вас има енергийна(магическа ако искаш я наречи) връзка. Всяка магическа манипулация, което насочиш към него ще рефлектира и върху теб. И не мисля, че ще ти хареса ефекта. Една малка грешчица може да ви коства много и на двамата. Не насочвай ритуал, заклинание или каквато и да било магия към близък или роднина, особено ако не разбираш напълно какво правиш през цялото време на ритуала/манипулацията. Отделно EliKarim е много права според мен, щом изпитваш нещо към него, едва ли ще искаш една марионетка(а най- вероятно това ще получиш). И един съвет, анализирай спокойно, с трезв ум ситуацията, погледни отстрани проблема. Възможно е да не е толкова неспасяемо положението, колкото ти се струва. Във всяка връзка има "хладни" периоди. Не се стряскай прекалено много и не действай прибързано, защото така само ще провалиш нещата. Успех
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор