Имам проблем с човека с който съм от почти от две години, но който живее далеч в чужбина. Общуването ни беше основно чрез интернет, не бяхме се виждали няколко месеца и двамата чакахме с нетърпение поредната ни среща. Една нощ, когато обсъждахме предстоящото ми пътуване, в 1.30 той отиде до кухнята за чай и с това връзката ни прекъсна. Разговорът беше мил и нормален.Нищо необичайно. Просто спря да пише. На всички мои въпроси казва, че ще отговори друг път, но и отказва да прекъснем отношенията си завинаги. Сякаш в една минута го замениха с друг човек. В пълно недоумение съм. Ходжата от Долни Воден ми каза ,че върху него има "много силно въздействие"(думите са негови), но не може да направи нищо при тези условия - "обектът" живее на 2500 км от мен и нямам личен контакт. Същото каза и една гледачка, на която много хора вярват.
Моля всички, ако някой знае начин, приложим в този случай - да ми помогне. Приемам съвети и упътвания при кого да отида, ако човекът е сигурен. Можете да ми пишете и на е-мейл, ако е лично или са нужни подробности.
Моля, не пишете съвети от рода на "забрави го". Нямам нужда от утешение, а от помощ. Не бих изложила така публично проблема си, ако не беше моя приятелка, която ме убеди, че хората тук са добронамерени и могат да помогнат.
Благодаря за търпението