Поредната с проблем

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Flower » 04 Сеп 2006, 18:22

Здравейте! Знам знам че ви е писнало от такива като мен но нито открих подходящия ритуал а прегледах всичко нито пък смятам да се откажа. :) Проблема ми е следния значи имах бивш приятел с който се разделихме и аз му причиних някои ужасни неща, за които искрено съжалявам. Той в последствие ме намрази и като се видим на улицата дори здрасти не ми казва понеже се събираме в една компания като отидем заедно някъде вечер се прави че не ме забелязва. Няма ли начин пак да го накарам да ме обича? Да прояви интерес отново?
Аватар
Flower

Мнениеот hekata_ehnaton » 04 Сеп 2006, 18:43

тривиално, но действа - най-мощното заклинание, което човечеството е измислило!

Трябва да сте заедно на едно и също място, поглеждаш го в очите и казваш:
"СЪЖЛЯВАМ ЗА ВСИЧКО!И ТЕ ОБИЧАМ!!!"
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот debika » 04 Сеп 2006, 19:04

Ако скоро са се случили тия лоши неща , които си му причинила , най-добре е според мен, да му дадеш малко време преди да предприемеш каквото и да било .Явно е афектиран .Изчакай го да му мине малко и гледай да не му се натрапваш и когато е по-добре разположен към теб направи крачката - подходящ ритуал или "СЪЖАЛЯВАМ ЗА ВСИЧКО!И ТЕ ОБИЧАМ!"
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот EliKarim » 04 Сеп 2006, 20:23

Май това бяха най-добрите съвети. :wink: Първо думите, първо опит за обяснеие и спечелване на сърцето му с искреност и признания. След това се прибягва до магически мерки...но само ако е много наложащо, а в този случай - едва ли!
Flower, каквото и да си направила, явно е че си го наранила и то достатъчно силно. Опитай да поправиш грешката, като имаш в предвид характера му, който най-вероятно познаваш добре. сама знаеш как трябва да подходиш...
Успех!
Аватар
EliKarim
Модератор

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор