Тайната сила на водата

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Милена » 24 Авг 2006, 21:27

От най-дълбока древност Природата е била възприемана като нещо одухотворено,защото силата на четирите основни елемента-вода,огън,земя,въздух-непосредствено влияела върху човешкото битие.Съвременната цивилизация е откъснала хората от природата,затова ние сме забравили въздействието на нейната сила,способна действително да реши нашите проблеми,при условие,че знаем как да постигнем единение с Майката Природа......

Това приятели е една книга на Доминик Блюмер,която съдържа 21 ритуала

п.п. Който се интересува,за да не излезе като реклама,нека ми пише ЛС
Аватар
Милена

Мнениеот sanguinary » 25 Авг 2006, 00:03

Хубави думи. icon_eusa_clap
Но за да не излезна като рекламно лице, :wink: ще кажа, че имам подозрения, че до тук са хубавите думи в книгата, имайки предвид това, което съдържа.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 25 Авг 2006, 08:02

Определено звучи интересно... но разкажи повече, както се казва - заинтригувай ни :) все пак повечето знаем за пречистващата и зареждащата сила на водата, огъня, пръстта... аз лично често ги използвам, но ти говориш и за другите елементи... за единението... И пак - какво е онова в тази книга, което я различава от други? :roll:
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Милена » 28 Авг 2006, 20:00

Явно никой не вярва на това ......
Аватар
Милена

Мнениеот Shadow Mage » 28 Авг 2006, 21:50

Милена: Хората в сайта, които се занимават знаят за силата и приложенията на водата, просто търсят повече информация за самата книга и ритуалите които има в нея. Ако искаш постни 1 ритуал който мислиш че си заслужава от нея, така по-добре може да се види за какво става дума. Иначе почти всички знаят че водата се ползва за ясновидство, освен това за лечение, сдобиване с информация и още мн други неща. Познавам човек, които има доколкото знам въпросната книга и е доволен от действието на някой ритуали в нея :). Просто повече инфо никога не е излишно :).
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот aninikol_7 » 03 Сеп 2006, 15:16

Аз имам тази книга,ритуалите са лесно изпълними и като ги изпълняваш,усещаш нещо,точно какво незнам,но....усещаш,че някак си желанието ти ще бъде изпълнено .
Аватар
aninikol_7

Мнениеот Tatiana » 10 Сеп 2006, 10:33

водата е проводник както и огъня
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tatiana » 10 Сеп 2006, 10:46

но в повечето ритуали огъня играе по-голама роля,
затова ми е интересно да споделиш някой ритуал
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот aninikol_7 » 10 Сеп 2006, 11:52

Ритуал с магическа вода,който помага да се завърне напусналият ви любим човек

Намокрете дланите си с магическата вода и след това под ред докоснете с тях челото си,устните и слънчевия сплит.Скръстете дланите си върху слънчевия сплит и се постарайте да видите,че там в пъпната връв се намира входа на святата вечна любов/усеща се ,наистина,поне при мен де/.Представете си зрително,че пъпната връв еблестящ в жълти тонове водовъртеж.През него вие всмуквате цялата енергия на любовта.Трябва зрително да си представите тази енергия като оранжев облак,който прониква в организма ви,обвива ви заедно с любимия,тъй,че да задържите това в сърцето си.Радвайте се на мигновенно преживяно щастие с любимия човек,обкръжени в облака на всеобщо щастие.

Издигнете ръце в четирите посоки на света,като изречете следното:

"Магическа вода,тебе използват всички народи по света за осветяване и суединение,защото ти си първоизточника и с теб и от теб всичко води своето начало.И моят живот/кажете кръщелното има на човека,който ви е напуснал/беше подобен на теб.Заедно ние преодолявахме препятствията,даже и непреодолимите,а сега/името на човека/се отдалечи от мен точно както реката набраздява в пясъка своето русло,за да се завърне в могъщия Океан.Точно така аз те моля да върнеш при мен любимия ми,който зная също ме обича,но се отдалечи от мен без никакво обяснение..................."

В течение на 2 седмици ще получите вест,че желанието ще ви се изпълни.За по добро изпълнение на този ритуал,желателно е да го правите в понеделник по залез слънце и да го повторите,веднага щом получите първата вест от човека....
Аватар
aninikol_7

Мнениеот treskea » 22 Сеп 2006, 10:01

аэ също се интерисувам от книгата и по точно от някои ритуали -даите нещо за изпълнение на желание-не съм много по магиите от рода любовни и тъй нататък избягвам да правя неща ,с които да манипулирам хората ,но на някое ритуалче за късмет и да ми потръгне в начинаниятя нямя да откажа ,моля дайте нещо такова :roll:
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор