ах любов

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот kiko » 10 Окт 2006, 08:26

искам да питам може ли любовно заклинание да се обърне срещо човека които го е направил
в моя случеи аз направиь едно любовно заклинание но от тогава имам чувството че то мен е хванало тъи като започнах страшно много да харесвам момчето и да искам само да го виждам а вече и почти не мога да спя защото мисля само за него сякаш съм се вманиячила по него
моляви форумци помогнете ми незнам какво ме прихваща напоследък :roll: :roll: :roll:
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Krin le Fee » 10 Окт 2006, 09:36

kiko написа:искам да питам може ли любовно заклинание да се обърне срещо човека които го е направил
в моя случеи аз направиь едно любовно заклинание но от тогава имам чувството че то мен е хванало тъи като започнах страшно много да харесвам момчето и да искам само да го виждам а вече и почти не мога да спя защото мисля само за него сякаш съм се вманиячила по него
моляви форумци помогнете ми незнам какво ме прихваща напоследък :roll: :roll: :roll:

За любовни заклинания , мисля, напоследък доста се писа и коментриа, SHANI беше постнала една тема, в която обширно се обсъди за ползата и вредата от едно любовно заклинание.
ПовечЕто от тях действат до време,отделен е въпроса чЕ да имаш едикн _човек чрез заклинание не означава да го имаш наистина.
Но нека ти каза какво мисля аз.За да се чувстваш така нямаш нужда от заклинания.НА твоята възраст чувствата са много интензивни , и нямаш нужда от никакво заклинание, за да мислиш непрекъснато за даден човек.Но ще ти кажа и друго.ПОнякога се случВа и да се "самонавием " че сме стращно влюбени в някого, именно когато ни се струва че той може би има чувства.Но не ми стана ясно как така си направила любовно заклинание на някого и чак тогава си почнала много да го харесваш?Нали знаеш че магия не се прави за забавление?
Наистина много внимавай.
ПО мое мнение е възможно това чЕ правейки заклинаннието на даден човек ти просто интензивно си мислела за това и малко си си само навила че си влюбена в него, което се случва не само на тийнейджъри.Но може и да греша. Колкото до това дали заклинанието ти може да се е обърнало срещу тебе, нека се изкажат по опитните ни съфорумци.Много поздрави и успех.
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот kiko » 10 Окт 2006, 16:17

мерси за мнението Krin le Fee може би си права а колкото до заклинанието което пробвах то беше просто за пръстена завързан с конец и чашата с вода
аз лично смятам че не е готино да имаш някои но всъщност да го нямаш (говоря за силните любовни заклинания) това би били много грубо спряко момчето а спрямо мен
явно много ме тресут хормоните е мерси все пак icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DaRk_AnGeL » 10 Окт 2006, 16:53

незнам според мен ако се страхуваш от това че ще ти е върне това от което се страхуваш рано или късно ще те застигне
ако те е страх по-добре изобщо не го прави аз съм правила любовни магий но никога до сега не ми се е връщало(е има достатъчно време де ;) ) но все пак мен не ме е страх и за това не се притеснявам
ако ми се враща дано да е с любов icon_flowerface
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 11 Окт 2006, 06:23

Е да, DaRk_AnGeL, дай много любов и дано да ти се върне тройно:) Пожелавам ти го! Наистина би било добре:) Кико-това,което си правила,може да не го мислиш за силно,но тук е важно каква емоция си вложила-магията е ментална. Ти искаш ли го това момче всъщност,или се чудиш защо го искаш? Ако изпитваш силни чувства -мога само да те поздравя-няма по-голяма благословия от това....Ако обаче са несподелени и желаеш да се откъснеш от това- тук във форума има ритуали за това,но не бързай! Просто казвай на хората какво чувстваш към тях,така и ти ще се чувстваш по-добре,като знаеш,че и те знаят за това...Покажи му ,че го харесваш! Ако покажеш на някого,че го харесваш и той ще те харесва,а любовта може да дойде и сама...Все пак самата любов е магия!Цитат: "На любовта и стига любовта"
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 12 Окт 2006, 18:14

Ех ех ех тази любов. За кой ли път се обеждавам че заради обичта можем да стигнем до крайности даже. Не критикувам, просто коментирам.
Алистър е прав, наистина емоцията в едно заклинание е много важна, аз дори ще кажа че е и определяща (дали ще деиства дадената магия).
Колкото до въпросния господин, просто сподели с него.
А колкото дали може направената магия да подеиства и на самата тебе, отговорът е ДА.
Но в случая не се знае дали си втълпяваш сама или наистина се е върнала при тебе.
Но каквото и да е там пожелавам ти с момчето да се съберете и да бъдете щастливи и без нужда от заклинания и любовни магии.
УСПЕХ
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор