kiko написа:искам да питам може ли любовно заклинание да се обърне срещо човека които го е направил
в моя случеи аз направиь едно любовно заклинание но от тогава имам чувството че то мен е хванало тъи като започнах страшно много да харесвам момчето и да искам само да го виждам а вече и почти не мога да спя защото мисля само за него сякаш съм се вманиячила по него
моляви форумци помогнете ми незнам какво ме прихваща напоследък

За любовни заклинания , мисля, напоследък доста се писа и коментриа, SHANI беше постнала една тема, в която обширно се обсъди за ползата и вредата от едно любовно заклинание.
ПовечЕто от тях действат до време,отделен е въпроса чЕ да имаш едикн _човек чрез заклинание не означава да го имаш наистина.
Но нека ти каза какво мисля аз.За да се чувстваш така нямаш нужда от заклинания.НА твоята възраст чувствата са много интензивни , и нямаш нужда от никакво заклинание, за да мислиш непрекъснато за даден човек.Но ще ти кажа и друго.ПОнякога се случВа и да се "самонавием " че сме стращно влюбени в някого, именно когато ни се струва че той може би има чувства.Но не ми стана ясно как така си направила любовно заклинание на някого и чак тогава си почнала много да го харесваш?Нали знаеш че магия не се прави за забавление?
Наистина много внимавай.
ПО мое мнение е възможно това чЕ правейки заклинаннието на даден човек ти просто интензивно си мислела за това и малко си си само навила че си влюбена в него, което се случва не само на тийнейджъри.Но може и да греша. Колкото до това дали заклинанието ти може да се е обърнало срещу тебе, нека се изкажат по опитните ни съфорумци.Много поздрави и успех.