ЗАЩО МЪЛЧИТЕ

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот SHANI » 06 Окт 2006, 08:43

МОГА ЛИ С МАГИЯ ДА ГО НАКАРАМ ДА МЕ УВАЖАВА И ЦЕНИ ДА Е ПО МИЛ МНОГО ВИ МОЛЯ КАЖЕТЕ??? icon_thanks
Аватар
SHANI

Мнениеот Wizard » 06 Окт 2006, 14:53

Вече ти оговорих, но щом си толкова настоятелна ще ти го кажа пак - НЕ МОЖЕШ с магия да направиш така че да подчиниш ЧУВСТАВАта на даден човек, на своите собствени интереси...
Да направиш така че някой "ДА ГО НАКАРАМ ДА МЕ УВАЖАВА И ЦЕНИ ДА Е ПО МИЛ" е много далече от това, което прави и за което Е ВСЪЩНОСТ магията!!!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот violetovia » 06 Окт 2006, 19:09

ЗВЕРСКИ ТЪПА ПРИЧИНА , ЗВЕРСКИ ТЪПА МАГИЯ НАЛИ???
Аватар
violetovia

Мнениеот ZefaS » 06 Окт 2006, 19:14

ZVERSKI TAPA MAGIA

Магията сама по себе си не нито тъпа нето умна.Тя е просто инструмент.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот DaRk_AnGeL » 07 Окт 2006, 08:46

виж магия не можеш да изпозваш когато ти скимне просто се опирай да решиш проблемите си чрез други средства. :roll:
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот milie » 10 Окт 2006, 17:11

дръж се зле с него и това е
така ще се научи да те цени, иначе ако само го търпиш...
Аватар
milie

Мнениеот DaRk_AnGeL » 10 Окт 2006, 17:17

milie много си прав това е единстевния начин да го накараш да види че просто се държи неуважително
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот SHANI » 12 Окт 2006, 06:55

НИКОЙ ЛИ НЕ РАЗБИРА ЧЕ РАЗГОВОР Е НЕВЪЗМОЖЕН КАЖЕТЕ МИ КАК МОГА ДА ГО ПРЕДИЗВИКАМ НА ТАКЪВ ....КАТО ВЕЧЕ ДОРИ НЕ МИ ВДИГА ТЕЛЕФОНА ???
Аватар
SHANI

Мнениеот alpine » 12 Окт 2006, 14:22

В такъв случай по-добре го забрави.По-лесно ще е и за двама ви.... Просто съвет.
И за да не бъда само дървен философ ще ти разкажа част от моята история: аз бях луд по едно момиче около 3 години (дори в момента не мога да повярвам как си загубих толкова време за нещо толкова безсмислено! ). Тя изпитваше някакви чувства към мен в началото, които след първата година явно съвсем изчезнаха, но аз упорито поддържах връзката ни и настоявах. Естествено тя ме направи луд, естествено след като се разделихме аз опитах да си я върна чрез какви ли не ритуали - поне 5-6 различни пробвах ( и огньове палих в борисовата градина, и свещи в къщи, и нейни снимки дяржах под, над , около вязглавницата си и леглото си,по цели нощи "баех" разни заклинания, само в гь#$%а си не сложих нейна снимка, и при "професионален" маг ходих, какво ли не правих - на маймуна станах - не ми се смейте, но след година безрезултатни мъки ми дойде акъла и се отказах. Половин година след това намерих друго момиче което ме обича несравнимо повече, както и аз нея.
А предишната в момента плаче и се хапе за @$%^#та че ме е разкарала(поне така чух от една нейна приятелка). Но така или иначе аз никога повече няма да се върна при нея - тя си пропиля шанса.
Усещаш ли накъде бия? Със всичко това исках да ти кажа, че най-добе е да не "насилваш" нещата - това което ти е писано и е най-доброто за теб , то ще те намери, повярвай ми!!! Всичко друго е желание за мъст или егоизъм от твоя страна - все неща които класирам към "тъмната страна".
Съжалявам, че те разубеждавам - и аз като теб тогава не слушах тези които ми казаха да се откажа - явно е трябвало да "израстна" за да се убедя сам.
Аватар
alpine
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 13 Окт 2006, 01:29

alpine: Не смятай времето, прекарано с първото момиче за безсмислено и загубено. Независимо от ходенето по мъките заради нея сте имали и добри моменти и си научил достатъчно от тази своя връзка, за да се издигнеш по-нагоре в отношенията си с настоящата си партньорка. :)
И както сам казваш и тя сега съжалява за прекъсването на връзката ви, но обикновенно човек оценя нещо най-дообре, когато вече го е загубил ...
Имам една любима мисъл по този повод на В.Андреев:
"Колкото и време да си загубил, то не е загубено, ако си дал някому макар частица радост, да не говорим - щастие ..." (и любов)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 13 Окт 2006, 05:44

Shadow Mage - напълно съм съгласен с теб! Не помня,но няма как да не си "скорпион" Мислим еднакво!:))) Няма излишна любов,няма и "безперспективна " такава...Там няма сметки кой колко дава..."Двамата дават всичко! Единствено тогава сделката е равностойна" Цитата е от сагата за Вор на Бюджолд...Там има доста прекрасни мисли...;)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор