от alpine » 12 Окт 2006, 14:22
В такъв случай по-добре го забрави.По-лесно ще е и за двама ви.... Просто съвет.
И за да не бъда само дървен философ ще ти разкажа част от моята история: аз бях луд по едно момиче около 3 години (дори в момента не мога да повярвам как си загубих толкова време за нещо толкова безсмислено! ). Тя изпитваше някакви чувства към мен в началото, които след първата година явно съвсем изчезнаха, но аз упорито поддържах връзката ни и настоявах. Естествено тя ме направи луд, естествено след като се разделихме аз опитах да си я върна чрез какви ли не ритуали - поне 5-6 различни пробвах ( и огньове палих в борисовата градина, и свещи в къщи, и нейни снимки дяржах под, над , около вязглавницата си и леглото си,по цели нощи "баех" разни заклинания, само в гь#$%а си не сложих нейна снимка, и при "професионален" маг ходих, какво ли не правих - на маймуна станах - не ми се смейте, но след година безрезултатни мъки ми дойде акъла и се отказах. Половин година след това намерих друго момиче което ме обича несравнимо повече, както и аз нея.
А предишната в момента плаче и се хапе за @$%^#та че ме е разкарала(поне така чух от една нейна приятелка). Но така или иначе аз никога повече няма да се върна при нея - тя си пропиля шанса.
Усещаш ли накъде бия? Със всичко това исках да ти кажа, че най-добе е да не "насилваш" нещата - това което ти е писано и е най-доброто за теб , то ще те намери, повярвай ми!!! Всичко друго е желание за мъст или егоизъм от твоя страна - все неща които класирам към "тъмната страна".
Съжалявам, че те разубеждавам - и аз като теб тогава не слушах тези които ми казаха да се откажа - явно е трябвало да "израстна" за да се убедя сам.