Приворот на возврат любимых

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот pirsi » 16 Апр 2007, 09:49

Приворот на возврат любимых

Если вас оставил муж, не отчаивайтесь. Пойдите в церковь, купите свечку. Зажгите ее и произнесите:

"Как я, раба Божья (имя), крестилась в церкви при матушке родной, да при крестной матери, да при Матери Господней. Матерь Пресвятая Богородица, из-за ради крещения дай мне прощения, мне помоги, мужа ко мне вороти. Аминь".

Время прийти мужу с работы. Выходите на улицу, встаньте возле дома и, глядя в ту сторону, с которой муж возвращается с работы, прочитайте:

"Ручей с ручьем сбегается, гора с горой не сходится, лес с лесом срастается, цвет с цветом слипается, трава развевается. С той травы цвет сорву, на грудь положу, пойду на долину, на мужнину тропину. Все четыре стороны в свои поверну, на все четыре стороны повелю: "Как гора с горой не сходится, берег с берегом не сближаются, так бы и раб Божий (имя) с моей разлучницей не сходился, не сживался, не сближался. Шел бы ко мне и к нашим детям. Аминь".

Помогает брошенной женихом девице, которая осталась ко всему еще и беременной. Как только небо вызвездится, выйти из дому, перекреститься и, глядя на небо, сказать 9 раз кряду:

"Как видно небо Господнее от одного края земли до другого, так чтоб раб Божий (имя) видел меня повсюду, всегда. Как покрываешь ты, Матерь Божья, небо и землю своим покрывалом, так и меня, рабу Божью (имя), покрой браком с рабом Божьим (имя). Аминь".

"Встану я, раба Божья (имя), благословясь, пойду я, перекрестясь, из двери в двери, из ворот в ворота, пойду я долго ли, коротки ли, и выйду во чисто на поле, на зеленый луг. На зелен-лугу на лавке золотой сидит Матерь Божия, а с нею святая Катерина, заступница девичья, я молюсь вам и корюсь вам, заберите вы у раба Божия (имя) присуху сердечную к разлучнице окаянной (имя), чтобы он без меня ни сна, ни покоя не знал, а только меня одну в сердце буйном держал. Сделайте мне, Пресвятая Матерь Богородица, святая Катерина, лицо красное, красное да румяное, тело белым-белое, снега побелее, чтобы казалась я ему яснее месяца Божьего, светлее солнышка!"

"Как цветок-ружа перед всем белым светом красавится, лелеется, так и мне, девице одинокой, мужем брошенной, красавиться перед любимым своим и сердце его буйное к себе приклонить. Брошу я ему цветок-ружу, чтобы меня в сердце буйном и перед очами ясными всегда держал".

"Зори вы, зори ясные, свечки Божий, архангельские, как вы, зори ясные, на раба Божия смотрите светло, так бы и он, раб Божий (имя), на меня светло смотрел. Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь".
Аватар
pirsi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nishtoto » 16 Апр 2007, 10:05

Хубаво нещо е това!Но по-добре е да го превеждаш и чак след това да го постнеш!Моля!
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Unforgetable » 16 Апр 2007, 17:25

А аз нищо не разбрах. Може да е полезно, но МОЛЯ да е на понятен за всички език... :oops:
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 16 Апр 2007, 17:45

pirsi превеждаи работите преди да ги постваш. Писна ми от тея твои постове. Не всички знаят руски.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 16 Апр 2007, 19:50

Човеко ! Няма ли да спреш да се правиш на интересен като пишеш на руски ? Явно разбираш български доста добре щом знаеш къде кое да постнеш . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот pirsi » 17 Апр 2007, 05:41

кога толкова бързо забравихте руския
хе хеее чак на интересен брато не се правя
Аватар
pirsi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот WandaBlenda » 17 Апр 2007, 06:44

Ами не са го учили бе човек, какво искащ от тях:roll: Малки са.За сметка на това знаят английски по-добре от чичовците и лелите си.Вземи го преведи това.
Айде аз ще почна макар че руския ми е трагичен.Който го знае да помага.Думите дето не ги знам ше ги оставя на руски.

--------------------
Заклинание?(Приворот) за връщане на любимия

Ако мъжа ви ви е изоставил, не се отчайвайте.Отидете в църква и си купете свещичка.Запалете я и кажете:
"Както аз раб божи(името) съм се се кръстил в църква при майчицата родна,при кръстницата майчина,при Майката Господна.Майко пресвета богородице, заради кръщенето дай ми опрощение,помогни и мъжа ми върни.Амин"
-------------------------------------------------------

Времето когато мъжът се връща от работа.Излез на улицата, застани на ъгъла на къщата и гледай в посоката от която мъжа ти се връща.Прочети?:
Ручей с ручея бяга,планина с планина се събира,гора с гора се сраства,цвят със цвят се сорву(опрашва?),С този цвят цвят на трева аз ще се разделя, на гръд ще го поставя, ще отида в долината, на мъжа тропину?. На всички четири страни ще се обърна, на всички четири страни ще заповядам: "тъй както планината с планината не се сближава , бряг с бряг не се доближава, така и християнинът (име), с моята разлучницей (съперница-тва е тая дето ги е разделила)да не се събира,да не свиква с нея, да не се събира. Да дойде при мен и нашите деца.Амин"
----------------------------------

Помага на изоставената от мъжа девица,осътанала сама и бременна :roll:Как только небо вызвездится (при звездно небе?),излез от къщи,прекръсти се и гледайки към небето кажи 9 пъти поред:
Както се вижда небето Господно от единия край на земята до другия,така и раб Божи(името)да ме вижда отсякъде,винаги.Както покриваш ти майко Божия, небето и земята със свойто покривало, така и мен рабинята божия(името) покрий с брак с раба божи(името).Амин"

---------------------------------------

:roll: Бахти глупостите.Не ми се превежда повече.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот pirsi » 17 Апр 2007, 08:20

ок преставам брато нема вече да пускам теми
http://www.privorotik.ru/love/
Аватар
pirsi
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор