Да спечелите любовта...

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Wizard » 24 Мар 2005, 18:05

;) Казано е Роза, има смисъл да бъде роза. Различните цветя се свързват с различни качества, които те притежават, за да се въздества магически.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот EliKarim » 24 Мар 2005, 22:50

Съгласна съм с Уизард. Ако в един ритуал, съставките започнат да се сменят и да се импровизира е възможно нищо да не се получи!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Гост » 17 Апр 2005, 12:31

Здравейте,
Първо,искам да споделя,че направих посочената магия, но в процес на изпълнението й възникнаха няколко незабележими...как да кажа...условности. Имам въпроси,свързани с тях. Предписанието,разбира се, е дадено много подробно,за което ви благодаря,но впоследствие се откриват някои неясни места. Основният въпрос беше самият час на изпълнението на магията... Тук пише 5часа,разбира се,приех именно 5,а не 17,но в такъв случай горката роза трябваше да престои във виното повече от едно денонощие. Почти предварително се бях примирила с факта,че е невъзможно цветето да се запази свежо толкова дълго време,престоявайки в алкохол...Но...тя все пак издържа. Или почти...Това е другата условност - как тълкувате "свежа"? Моята роза не беше увяхнала на сутринта,но листенцата по стеблото й,както и най-външното листенце на самия цвят изглеждаха посърнали. Основно обаче изглеждаше все още жива.
Друг въпрос - тамян колкото бобено зърно просто не намерих - тамянът,който се продава в църквите е на зрънца доста по-малки от бобените. Използвах такова,но се поколебах дали да не прибавя 2 зрънца.... Също така моето зрънце не се разми,а само омекна в нагряваното вино. Не го пресипах обратно в бутилката,защото за беда би могло да попадне именно в чашата на любовника ми. Извадих го и го запазих заедно с трънчето и розата. Правилно ли постъпих?
Другият проблем бяха капките кръв...Прободох пръста си достатъчно добре,но капките излизаха на повърхността на кожата и нямаше как да капнат във виното,затоватри пъти потопих кутре в течността,вместо да капна кръвта отгоре...
Все още не съм предлагала елексира на любовника си. Притеснява ме дали виното може да е изменило вкуса си или просто да е изветряло,стоейки един ден отворено...А той е ...хм...разбирач на вина,може дори да откаже да пие от него...
Не мислете,че ви се подигравам или нещо такова. Тези подробности наистина ме вълнуват. Причини,доводи,основания да приложа магията и да вярвам в нея имам достатъчно. Знам и това,че доколкото зависи от психическата ми настройка,аз съм се постарала да приготвя елексира,влагайки цялото си желание и възможности. Но тези недоразумения наистина ме притесняват.
Гост

Мнениеот Aghora » 17 Апр 2005, 15:06

Здравей!По принцип е по-добре магията(без значение дали любовна) да се прави от професионалист,а не от новак или човек,който не е наясно с нещата и просто е решил да пробва даден ритуал,за да си помогне. В противен случай съществува опасност да си навредиш и/или ефектът да е слаб/краткотраен/обратен/никакъв.Защото ако нямаш необходимата сила,за да концентрираш желанието си във виното,което трябва да изпие приятеля ти:едва ли ще постигнеш желания резултат.
Както вече неведнъж беше споменато във форума,любовната магия е манипулация на свободната воля на човека - не знам доколко си наясно с последствията от една любовна магия.Може да се направи за период от една година,през което време ти се дава шанс да инициираш реални чувства у него,които да останат и след като мине действието на магията:но трябва да са достатъчно стабилни,за да има на какво да се крепи връзката ви - това вече зависи изцяло от теб.Ако не успееш:след изтичането на съответния срок,зомбираният човек ще се "събуди",и всичко ще е пак постарому.
Ако желаеш,напиши ми ЛС.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Pitam » 17 Апр 2005, 20:57

Добре, за всичко описано до тук.

Моята любима пие само бяло сухо или полусухо вино crybaby2

Какво да направя?? icon_blob1
Pitam

Мнениеот Aghora » 18 Апр 2005, 06:25

Привет!Разбирам напълно логиката ти,и няма да я оспорвам,но пак ще изкажа мнение,върху което ти предлагам да помислиш(все пак изкуството на общуването се крие и в това да допускаш,че и другият може да е прав:иначе човек сам ограничава себе си и това затруднява възприемането на новите неща):Да,усещам те,че имаш потенциал:това се изразява в силното ти енергийно биополе.Но потенциалът все още не означава сила:Силата трябва първо да се заслужи:като се изчистиш от отрицателните човешки емоции като злоба,завист,ревност,желанието ти да притежаваш хората,които харесваш.Иначе контролът става невъзможен и след много време е възможно някой просто да те ядоса,и ей така,без да искаш,да изпотрепеш цяла рота народ.Едва тогава,след като минеш определени тестове,ти се дава правото да добиеш силата,която трябва да култивираш чрез съответните упражнения и практика,чрез която добиваш и опита:става въпрос за години работа,всеки ден.Разбира се няма начин да се разминеш и с четенето на доста теория.
А щом вече си решила да направиш ритуала сама - успех,но пак ти казвам,че ефектът ще е слаб или такъв няма да има,защото ти липсват опита и силата,която е различна от тази,която притежаваш в момента.От друга страна усещам,че си достатъчно силна личност за да си позволиш да не избираш винаги лесния начин,т.е. да преодолееш своенравието,изкушенията,да овладееш емоциите си,и да постигнеш добър резултат и без помощта на магия.Което означава,че ще направиш ритуала и за да докажеш нещо на себе си - ок,не казвам,че е лошо да се пробват ритуали.Но ако все пак има някакъв резултат(неизвестно точно какъв),в конкретния случай:Замисли се,заслужава ли човекът,когото обичаш,да се пробваш върху него,опитвайки се да манипулираш мислите и чувствата му?
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 18 Апр 2005, 09:09

Баба ми го направила тоя номер навремето , но с менстурална кръв и бонбон..:) Резултата: дядо ми така се влюбил в нея...че до смъртта си не я оставил на мира icon_bduh
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 19 Апр 2005, 01:18

Предполагам,че Уизард ще внесе яснота относно въпросите за подробностите около ритуала,който е предложил.Всеки колега си има свои техники на работа и различни ритуали,които използва в практиката си;а и,както е известно,ритуалът за любовна магия не е един единствен ;) Но:както спомена и Ели,един ритуал трябва да се изпълнява ТОЧНО,"вариации" не са желателни.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 19 Апр 2005, 10:40

Мога да се съглася с колегите, че не е желателно един ритуал да се променя както си искаме. Има ритуали, където може определени неща да се заместят с други, които обаче трябва символно и като сила да бъдат равни.... Експериментирането с ритуал и то за любов може да ви доведе доста проблеми, не правете магия, за да я пробвате дали действа, за да се занимаваш с МАГИЯ ТРЯБВА ДА Я УВАЖАВАШ, силата не оставя да се подиграват с нея и всеки си получава последствията.
Има и друго, при някои ритуали се ползват заклинания, които са предавани от поколенията стотици години, това зарежда допълнително едно заклинание, не казвам, че ново съставено не действа, но то се задейства най-вече от изричащият го, докато древните заклинания носят и свой зряд - мисля че ме разбирате. Когато не сте сигурни в нещо, по добре го правете така както е казано.
Успех и нека Майката ви пази!
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Tanya » 26 Апр 2005, 10:40

вече за превързаност!Не е ортодоксална,каквито сме повечето българи!
А за тези които се интересуват и задават нелепи въпроси,защо така или онака,мога само да им кажиа,че магията е разнообразна-има всякакви форми.Но символиката в нея трибва да се спазва-вино(червено)за любов
При билките(Лайка)за късмет;Босилек(за пари)Розово масло (за любов)
Канелено масло(за любов или за красота)Роза (любов)Розови листенца(красота) И куп хилиди още.Ами свещите..Ами лунните фази...И когато сам си изготвяш магия или жаклинание,просто преди това трибва да бъдеш много наясно с тези неща ,за да има ефект.А за старите магии,побликувани в книги и сега в е-net-мога да кажиа че според мен ще вършат повече работа ако се осъвременят.Но това може да стане единствено с много и много усилена практика,провали и т.н.,докато се случи и уцелиш!
Сега разбирате лю защо визард е описал толкова подробно ритуала.А този не-метален съд да не забравим -не бива да е черен.А да е глинен!
И винито да е полу-сухо!Или дори да е сладко(но кой мъж ще му се пие сладко вино )
Когато правите магии по книга-ги правете както трябва.
Надивам се Yизард да е съгласен с мен!
Аватар
Tanya
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот eur0pe » 02 Юли 2007, 22:49

Е логично трябва точно така да се направи ако ли не които и да го направи ако сгреши нешто няма да стане... за това по-добре начинаештите като мен да пробжат с по-лесни и ако от 1-вя пут не се получу да не се отказват толкова лесно а да пробжат пак накрая кои знае мойе и да се получи. :wink:
Аватар
eur0pe
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор