Ето ви нещо интересно:)

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот THE_MeTaL_GIRL » 17 Окт 2004, 14:57

Магия за любов

Вземете лист хартия. Чисто бял лист хартия.
На него напишете своето желание -
а именно, чие сърце желаете да притежавате.
След това се обосновете в молбата си към светците,
докажете, че наистина имате нужда от любовта на този човек.
След, което нарисувайте необърната пентаграма,
необърнат, непречупен кръст, и символ, който за вас означава доброта, не зло.
(Например едно сърчице, като от свети валентин...)
Използвайте червен цвят като пишете върху листа.
Когато сте написали и изрисували гореспоменатите символи,
имате няколко избора.
Първо, можете да изгорите листа,
докато гори да казвате нещо от типа
"Стихиьо на огъня, накарай .......(името на човека) да ме заобича така
както аз го/я обичам.
Както този лист гори,
така и нашата любов да запламти.
Като подарък ти оставям да погълнеш листа в свои владения".
След това съберете пепелта от листа
и я разпръснете над някоя река
или поточе като изречете нещо от типа
"Както водата ще приеме тази пепел,
така и ....... (името на човека) да ме приеме в сърцето си".
Това е единия начин.
Другият начин е следният:
вместо да палите и разпилявате пепелта
може да заровите листа до корените на някое дърво.
Докато го заравяте изречете нещо подобно
"Могъщо дръво, моля те изпълни желанието ми.
В замяна аз ще се грижа за теб."
След това редовно трябва да полагате грижи за дървото,
ако искате то да изпълни желанието ви.

P.S. На няколко пъти срещнахте
"Изречете нещо подобно"
или "Нещо със същия смисъл"
Това е така, защото, когато изречете
заклинанието, както ви идва от сърцето,
то ще придобие по - голяма сила.
Също така може да съставите собствена магия
(тук всеки има пълна свобода и
може да прави магиите както сърцето му подсказва).
Например вземете една ябълка, изречете три пъти заклинание,
което ще заръчате да се изпълни,
когато ябълката бъде изядена.
След това подарете ябълката на любимия човек
и чакайте резултата.

icon_color ;) icon_color
everybody hates me naw so fuck it!!!
Аватар
THE_MeTaL_GIRL

Мнениеот NeoN » 18 Окт 2004, 10:38

това е от wich magazine нали?
:roll:

а иначе сериозно, не вдявате ли най-накрая че магията която правите е ограничаване на ПОТЕНЦИАЛИТЕ? как така ще нареждаш на някое друго същество със свободна воля да те обича? как ще определяш как да протича живота му и ще заместваш неговия потенциал тук с твоя версия?
но най-интересното е че така затваряте една много важна точка (една от ангел флашес)- вход на енергиите на монадата и свръхдушата към нишите носители - душата и личността - и така никога няма да разберете какво е да разгърнете собствения си потенциал и да разширите съзнанието си отвъд нишата психика.
icon_color icon_color icon_color
NeoN

Мнениеот arcopal » 20 Окт 2004, 18:10

напълно съм съгласен с теб НеоН! Мнението ми е че всичските любовни магии са доста гадно нещо, пък и съм установил че обикновено не става дума за любов, а за задоволяване на инстинкта за размножение(или по-скоро изпитване на удоволствието съпровождащо го)

Но не би ли обяснил на по-прост език какво имаш предвид... твоите термини определено са ми или непознати или трудно разбираеми
Аватар
arcopal
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 21 Окт 2004, 15:58

Тук бих искала да взема отнешение по въпроса.Аз съм против правенето на магии за любов върху определен човек-това е посегателство върху него.Но защо да не направя ритуал за привличане на любовта?В това няма нищо лошо,защото на никого не вредиш,а подходящата любов ще дойде при теб.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Гост » 21 Окт 2004, 20:55

Всяка магия е вмешателство по някакъв начин в живота на себе си или на някого друг. Било то любовна или каквато и да е. Защо си милите че любовната е гадна а останалата е хубава ? Какво е точно това чувство за морал, че не го разбирам точно ... Значи една магия е добро вмешателство друга е лошо - яко !

Според мен всяка магия може да се разгледа от една позиция или от друга - за едно тя е такава за други онакава. Но магията според мен е неутрална. Тя не представлява това което ние казваме че е. В природата си тя няма желание. Ние и предаваме собственото и тя вече от там нататък бива - такава каквото ние я направим.

Не толериам любовната магия, но и не я упреквам. Щом някой я опитва това си е за него - той си търпи последиците. Всичко което ни се случва е резултат единствено на самите НАС! няма такова нещо като - Господ (който го интересува какво правим и ни съди) или пък някакъв вид съдба... Всичко което ни се случва е резултат от нашите собствени действия, макар и да не правим връзка с тях като нещо ни се случва и да обичаме да обвиняваме: я бог я съдбата (че така трябвало да стане) и какво ли не. Това е бягане от отговорност ... Както обичам да казвам : защо да ни е хубаво като може да ни е гадно :) просто няма логика да ни е хубаво хехехе :mrgreen:
Гост

Мнениеот fly^spirit » 22 Окт 2004, 12:31

Тук до някъде съм съгласна с Мortimus.Няма съдба.Това което някои наричат съдба си е последствия от нашите действия.Дали са ни правото да избираме..останалото зависи от теб.Що се отнася до магията,тя наистина е неутрална докато не й влееш твоите собствени желания.Но не мога да се съглася че няма Вселенски закони.А и що за човек би бил ако самият ти нямаш принципи и свои закони?Така че всеки си носи сам отговорността за последствията.Всеки има право на избор.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NeoN » 22 Окт 2004, 18:52

ама разбира се :)
да не мислиш, че създателят не е способен на преценка и разграничение icon_color
NeoN

Мнениеот NeoN » 22 Окт 2004, 19:08

предварително се извинявам за латиницата, но имам само БДС на компаутъра си, предполагам че някои модератор ще го оправи това (както е кирилицирал горното ми мнение)
ангел флашес са входове на съзнание в електромъжнитните полета на човек (физическата му структура през 12те измерения на тази вселена). Съзнанието от не-физическите измерения преминава през тях по определен начин като се проявява във вид на безброй души и прераждания не само на тази планета. Потенциалите са разгръщане на това съзнание, като за определен времеви оцек има ограничен брой потенциали (и все пак прекалено голям, че да предизвика нечии оплаквания за скука :лол:
Потенциалите се разгръщат от един център на не-физическата вселена, наричана например от юдеите - АрхАнгел Рациел (и недейте да се втурвате към книжките за кабала, там няма почти нищо вярно, а и всичко е доста...тъмно), нямам представа как е наричан в други традиции, за сравнение например АА Метатрон е споменаван като Бръма на Изток или АА Михаел като Вишну, пазителят.
Монадата и Свръхдушата са фоцусни точки на съзнанието извън физическите (12те не само нашето 3то) измерения. По същия начин както точката на Вишия аз е фоцусна точка на всички физически прераждания в тази вселена, така и Свръхдушата синхронизира всички преживявания във форма. За Монадата е доста по-абстрактно и е нужно голяма работа по собствената интеграция за да се добие дори бегла представа за мащабите и.
Та да се върнем на простото ограничаване на Потенциалите...решавате да въздействате на някой друг...Вашият Wish аз защото ви обича безмерно и ви оставя да си играете както вие желаете спуска голямо количество енергия и вашето желание се проявява в живота ви, обаче вие ограничавате някой друг човек, следва ответна реакция по-нагоре по веригата и част от вашия потенциал да обичате е ограничен, един път защото се включват определени центрове по другия човек (наричани АА Michael например) и втори път защото вие сте проектирали част от вашия Потенциал да обичате върху друг (не разполагаме с нищо друго освен себе си, та какво друго можем да дадем освен себе си)
NeoN

Мнениеот B-L-O-T » 16 Мар 2007, 18:54

Неон - това е егоизъм . Ако си егоист почти няма проблеми да направиш Л.М. . (да си егоист не е лошо , да допълня)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот VuDu » 25 Апр 2007, 16:54

4e az ne sum vijdal nikvo Witch magazine :roll:

ODISEY:
VuDu ако следващото ти мнение е пак на латиница ще бъде изтрито! Горе в ляво има едно бутонче с което можеш да си активираш виртуална клавиатура.
Аватар
VuDu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nancy_pz » 01 Май 2007, 13:04

мисля,че не трябва да принуйдаваме човек да прави или върши нещо против волята си
pink
Аватар
nancy_pz
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tess » 11 Май 2007, 15:16

Иска ми се да попитам таэи магия действа ли найстина? :roll:
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 11 Май 2007, 21:06

Ми пробвай и ще разбереш.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот tess » 08 Юни 2007, 14:06

Просто ви се искаше да видя малко одэиви,но все пак мерси.
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот eur0pe » 01 Юли 2007, 06:50

Ее аиде верно даите някакби по-лесни дет стават де тия дет трябват специялни саставки и т.н. не всеки мойе да ги направи ако може даите по лесна която да става плс... Druido
Аватар
eur0pe
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 01 Юли 2007, 11:04

Не може. В това заклинание не видях никакви специални съставки освен бял лист. А на теб щом това ти е трудно нямаш работа в тая област. Мързела не се толерира, още повече мрънканията. А ако случайно проблема са ти символите..., освен това най-вероятно при теб няма да подейства, така че е се трови.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот xtrimen » 29 Авг 2007, 10:07

Магията не винаги помага... Ако ви е дадено да бъдете с този човек ще се получи и без лист хария с надраскани знаци по него...
Аватар
xtrimen
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор