желание за мен..?

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот wicca_witch » 17 Яну 2008, 18:01

Здравейте!Четох всички теми за любовта които имаше тук,но не намерих това което търсех.Искам да попитам някой знае ли магия с която да подсиля желанието на приятелят ми към мен... Т.Е. да направя така,че той да ме иска повече от всякога...в неговите о4и аз да съм по-хубава и по сексапилна от преди...Моля ви ако някой знае нчещо по-лесно да пише :oops: :oops:
I'm a Sweet venom for you.The venom is in my blood.
Аватар
wicca_witch
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 18 Яну 2008, 13:11

А защо направо не вземеш да го превърнеш в покорно зомби.Ей дете събуди се ако обичаш.Ако това момче истински те обича в неговите очи ти ще си на-прекрасното същество на земята,независимо как изглеждаш.Може да си грозна,гърбава дебела и да имаш брадавици по цялото лице в очите на влюбения в тебе човек ще си по красива и от на-прекрасната жена на света.Аде спрете да използвате магията за щяло и не щяло.Разберете че магията е древна сила с която шега не бива не си правете експерименти да не плачете после.Боже на къде върви този свят.Сила по древна от човека да се използва от разглезени тинейджъри който искат да постигнат всичко лесно бързо и на всяка цена.Не мисля че ако някой има малко мозък в тази глава тука във форума ще ти даде подобно нещо.Аз поне не бих.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Magic_Soul » 18 Яну 2008, 16:32

съгласен съм със ЗАЕК !
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mandragorko » 18 Яну 2008, 19:27

всяка магия за любов,без значение,каква е,с каква цел,методи и прочееее е вид ЧЕРНАААААА МАГИЯ,ЗАЩОТО така манипулирате хора без тяхното знание,което пък си по принцип НАРУШЕНИЕ..........СПРЕТЕ С МАГИИТЕ ЗА ЛЮБОВ БЕ.
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Magic_Soul » 19 Яну 2008, 08:37

да така е мандрагорко но, ако на теб някой ден ти потрябва любовна магия или някаква магия от този сорт няма да поискаш да я махант а й за да е създадена е имало причина налии ??? =)))
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 19 Яну 2008, 09:31

Аз лично не бих експериментирала с магийки върху човек, който твърдя, че обичам. Самият факт, че пробваме това и онова, и то за постигане на някакви смешни цели - да сме по-сексапилни от всякога, е признак на незрялост. Но без да иска девойката може да създаде проблем на либимия си и на себе си и "вечната любов" да премине на друго ниво.

Искаш да бъдеш желана и сексапилна? Направи си нова прическа. Купи си предизвикателно бельо, покажи му го по интригуваш начин. Дай му това, от което има нужда, и ще получиш това, от което ти се нуждаеш.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 19 Яну 2008, 12:39

никога не бих използвал магия за любов,не ми е необходима,всеки човек притежава любовта,но не може да я използва или поне види,защото тя е закърняла в почти всеки от нас.......експериментирай със себе си,достави си удоволствие,накарай фантазиите ти да щуреят,гъделичкай чувствителността си,има толкова красиви неща във всеки от нас,музика.....накарай душата ти да стене от желания,отдай се на екстаза,живота ти е просто радост от самия него.....

Would that love were something
Than a false slavery
To a god I don't know
And to all the things that tempt me[align=center]
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор