въпрос!!!!

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот slunce » 20 Юни 2008, 17:47

Магия с връв- ето как се прави, просто е.
Може да се прилага отделно или да се комбинира с други магически техники. Идеята е че чрез връвта свързвате заклинанието с материалния свят, като фокусирате магията с помощта на 9 възела.
Класическата процедура е следната: Вземете връв/по-дебел конец, че иначе е трудно/ с дължина около 30 сантиметра. Традиционните цветове за връвта са бяло, черно и червено. Не е нужно да споменавам че за любов се отнася последния При магията с връв зареждате всеки възел чрез обайване. Върху всеки възел се очертава равнораменен кръст и се помазва с масло. Докато се връзват възлите се концентрирате върху картината на успеха.
Връзвате ги в следната последователност
--1—6—4—7—3—8—5—9—2--
За всеки възел казвате нещо от сорта:
/някой от римите могат да ви звучат познато/

Когато вържа възел пръв
Магията ще влезе в тази връв.
Щом възлите са вече два
Аз знам че ще се сбъдне тя.
Навържа ли ги да са три,
Ще върже и ще прецъфти.
Щом станат четири на брой
И резултатът ще е мой.
Когато ги направя пет
Така ще е и за напред.
Навържа ли ги шест да са,
По волята на всички божества.
Щом станат възелите седем,
Не ще да се обърне срещу мен.
Когато възел осми вържа
С света магията ще свържа.
С девети възел времето изтече
Желанието ми истина е вече!

За прогонване на нещо негативно заровете връвта далече от дома си. За привличане я запазете докато се появи желанието ви, после разпуснете връвта като начертаете над нея пенраграма и визуализирате как всичката магия изстича от нея, след това я изгорете.
видях тоя ритуал във форума и го направих, подейстава. сега какво да направя с конеца. тука пише да се изгори но нз да не се получи обратен ефект. защото става въпрос за отношения с човек и ако го изогоря да не се прекъсне връзката между нас по този начин. ако някой има идея може дая сподели.
благодаря ви !
Аватар
slunce

Мнениеот NecroAdept » 20 Юни 2008, 17:49

няма да се случи обратен ефект спокойно всичко зависи от съзнанието ти ако имаш добри намерения нищо лошо няма да стане
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор