Как бихте обяснили това

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот blessed » 09 Сеп 2008, 20:42

Защо според вас някой системно би правил любовни магии на човек с когото отказва да бъде заедно или с когото не мисли да има никакви интимни или любовни отношения. В случая той знае, че мога да му разваля магиите, което и правя доста пъти. Знае и че мога и да му направя и аз някоя магия, което също направих и това не доведе до почти никакъв резултат. Най - вероятно търси отмъщение или и аз незнам какво. Случвало ли ви се е подобно нещо и как бихте реагирали.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sin angel » 09 Сеп 2008, 21:28

ами за мен този човек,който ти прави магийте е прост комплексар и сам незнае какво иска,той какъв ти е,някакъв близък ли или?...каква магия си му направил/а ти?...какви контакти си имал/а с този човек ,че да доведе това до тези негови действия?...
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот blessed » 09 Сеп 2008, 21:44

Бивше гадже ми е. Нямам по-близки отношения с него от години. Виждам го рядко. Преди много време когато бях с него имах пак подобни отношения, като тези които съм описала и това доведе до проблеми. След това искаше да се съберем, но аз му отказах. Не знам какво му стана след 8 години за да започне пак да се занимава с тези любовни магии. Според мен доста силен ритуал му направих. Един от най-силните които имам. Комбинация е от доста неща.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sin angel » 09 Сеп 2008, 22:14

ритуал за какво по-точно си му направила?...а щом ти е бивше гадже ясно значи,просто изпитва ревност и иска отново да си те върне или поне щом не си негова да не си и на никой друг,това е често срещано и понеже не може да те има освен ако не е с магия разбира се прави,дори и на този етап от време да не иска да е стеб той иска да те накара да страдаш,защото преди време като си му отказала да бъдете заедно сигурно си го наранила и сега той иска да ти направи любовна магия за да се влюбиш в него само за да те накара да страдаш (това е мое мнение,така че не го приемай директно)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот blessed » 09 Сеп 2008, 22:30

Ясно ми е, че ситуацията е подобна на тази която си описала. Чудно ми е как да го накарам да престане да прави повече тези магии, защото за мен ситуацията е стресираща до някаква степен. Затова пуснах и темата само за да си попиша с някой и да видя какво е мнението на хората. Магията е комбинация от билки, печати, заклинания и много други неща.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот blessed » 09 Сеп 2008, 22:57

За любов и страст му правих ритуала.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avalance » 09 Сеп 2008, 23:44

ако питате нем тои просто търси внимание :)
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 10 Сеп 2008, 07:21

blessed написа:За любов и страст му правих ритуала.

Извинявай, но това любовна магия ли е или греша. Ако да, защо ти е да правиш привързване на човек от който искаш да се оттървеш.

Според мен е добре да направиш следното:
1. Ритуал за яснота - за да видиш проблема и неговия източник, за да си обясниш на какво би могло да се дължи това му поведение и твоето в каква степен е допринесло за това.
2. Ритуал за скъсване на връзките с този човек. Защото щом сте били интимни, такива са се създали. Ритуалът е добре да е с двустранен ефект.
3. Ритуал за активна защита - имаше един подходящ, "да затвориш луд в буркан", така че да не може да ти вреди. Около него се обръзува плет от бодли и всеки път щом ти посегне се набожда, нещо повече бодлите сочат и навън, т.е ще бодът и този, който се опита да го развали. Периодично трябва да се подновява, на 4-5 месеца.
4. Сервитор-аларма за психичните му атаки.
5. Периодични инвокации на силите, с които работиш, за да те пазят. Цел, ако те пипне, ще му набият канчето. Давай им дарове също.
6. Периодични грижи за себе си, защото тези атаки и стресът няма как да не ти се отразят, за да си силна и да си в баланс.
7. Направи ритуарите според традицията, която следваш. Този с буркана при желание от твоя страна ще ти изпратя.

За сега не предприемай крайни мерки. Магията, която си му направила мисля,че е развалена, но преди това е влошила нещата.

Това е, друго не се сещам.
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот blessed » 10 Сеп 2008, 07:47

ekaya благодаря за отговора и за ясната формулировка на нещата. И аз мисля, че е развалил магията. Ритуали за защита и сервитор съм правила ще направя пак. Ще направя и ритуал за скъсване на връзките. Но нямам подходящ ритуал за яснота. Някой ако може да помогне ще бъда много благодарна.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот blessed » 10 Сеп 2008, 08:32

И само да изкажете мнение по - темата пак ще ее от помощ.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот moon_dancer » 10 Сеп 2008, 09:01

Ekaya ти даде много добри съвети и към тях няма какво друго да допълня освен мнението ми по въпроса.Честно казано аз имах подобен и в същото време много различен проблем.И момчето според мен нямаше и понятие от магия ,а само си играеше на "виж ме колко съм велик".При теб обаче нещата позагрубяват(едва ли имаше нужда да го казвам).А и аз също незнам ритуали за яснота и ще бъде полезно ако някой пусне един.
Аватар
moon_dancer
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот puntina » 10 Сеп 2008, 09:21

Aко го е наранила с нещо ,може по този начин да си го връща,но аз не съм особено убедена ,че е магия,може и да се обясни по друг начин...Де да знам
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rain » 10 Сеп 2008, 12:23

В случаите когато недоброжелател упорито продължава да извършва ритуали срещу жертвата
се използват определени обреди за отвръщане. Резултатът е или зложелателят да се откаже
и прекрати работата си или просто да бъде пратен в гроба (буквално). Такива обаче се използват
при сериозни нападения и когато врагът е наистина способен. В някои случаи отвръщането се
прави и с помощта на повече хора, като броят им варира от 3, 9, 12.

Не знам колко способен е бившият ти приятел и с какво точно се занимава (какъв вид магии),
но ако става въпрос за някакви общи работи и смесване на неща от тук от там и от различни
традиции, това не е сериозна работа. По-добре обясни с какво точно боравите и използвате,
(не да го разкриваш), а да разясниш, защото има голяма разлика между методите на народната
магия, церемониалната, евокативна и т.н. Скоро имаше и подобна тема, че няма абсолютно
универсални методи за разваляне и противодействие.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот blessed » 10 Сеп 2008, 16:41

Чела съм за тези ритуали и имам няколко но не мисля да стигам чак до такава крайност. Аз използвах церемониална магия в комбинация с евокативна с елементи от уика в случая. Мисля, че той използва някаква комбинация от народна и евокативна. Изглежда, че и двамата не сме чак толкова напреднали и способни, но имаме известни знания и опит, които са достатъчни за извършването на ефективен ритуал.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот erhan » 11 Сеп 2008, 14:50

Здравей.
На мене ми е най чудно при условие,че можеш да се защитиш, защо си позволила негова магия или психо атака да навлезе при тебе?В момента вие с него се упражнявате един на друг . В което няма нищо лошо впрочем!
Но за да си сигурна,че трудно ще преодолее твойта защита ти препоръчвам /защита с ръждива вода/В твоя случай ще ти свърши добра работа.Също така си поръчай/при някой златар/ сребърен пръстен с червен корал,ако нямаш вече разбирасе за лична защита.

Ако незнаеш как се действа с водата ми пиши ще ти напиша!!!
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот blessed » 12 Сеп 2008, 11:56

Позволих на магията да влезе при мен защото неочаквах подобна атака и реших да проверя какви са му намеренията този път. След като се убедих, че не иска да има нищо общо с мен в сексуален или любовен план, започнах с защитите, развалянията и в последствие след като ми писна от неговите атаки, направих и на него любовна магия, като в същото време продължих да правя и ритуали за защита.erhan мерси за съветите. Знам как се прави защита с ръждива вода. Пръснета ще си го поръчам.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор