Явно имате какво да си кажете по въпроса - Nemezius и Lord Njarlathotep ...
А що се отнася до темата - алкохола не решение, защото след като изтрезнееш пак си там, от където си започнал предишната нощ. По скоро трябва да си направите заклинание НЕ да забравите човека, защото това НЯМА как да стане, а заклинание затова да срещнете друг човек (или човечка

) и така "проблема" спира да е проблем и ЗАПОЧВАТЕ пак отначало - от там от където сте свършили с предишния човек/партниор (нямам ер-малък Галина

). Ако пък не можете да си направете такова заклинание... не знам тогава, защото само Вие сами знаете какво ви трябва, едва ли някой друг ще може да направи това вместо Вас. Например, ако искате да ползвате услугите на ХОРА ПРЕДЛАГАЩИ "помощ" за разрешаване на любовни терзания...
ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ има хора, на които каквото и да им правите (ритуали), те ще трябва да изтърпят ТОВА, КОЕТО ИМАТ ДА ПРЕЖИВЯВАТ! Защото се сещам за един/два (!) случая при които бях предупредил, че ритуала може да придобие съвсем друг ЕФЕКТ и когато това наистина се случи, въпросната личност много се ядоса и се обърна срещу мен под предлог, че не съм бил "достатъчно способен" да направя това, което тя искаше....
Е КАКВО ДА КАЖА - след това и се случиха ОЩЕ ПО-СТРАШНИ НЕЩА, не за друго, а защото бе решила да излее яда си на погрешния човек - т.е. мен....
Изобщо - внимавайте с магическите ритуали - на възраст между 18 - 23/24 ви се струва забавно НО! - проблемите идват след това... Ако продължавате да се държите снизхоздително и с насмешка към това КАКВО предупреждават големите авторитети в магията (и аз от време на време

), то наистина Ви очакват много, много "приятни" изненади в бъдеще време.