без теб!!!!!

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Tatiana » 25 Апр 2006, 10:23

В свят изпълнен с толкова горчилка и омраза,в свят където любовта е обвита в болка ния всички търсим начин да бъдем щастливи.Понякога не се замисляме че нашиете действия нараняват другите,че именно нашите егоистични действия не би трябвало да наричаме любов.Та нали любовта е свобода тя трябва да ни окриля и възхищава тогава защо си служим с магия.О не си мислете че ви съдя ,не и аз като вас прибягнах до такава но ето че месеци минаха а единствения резултат е че болката ми стана по-голяма, по-страшна и сега се замислям дали ако спечеля тази любов ще я приема дали искам точно любов насила не несе разкайвам за постъпката си, но помислете реално ограничете се от собствения си егоизам и си отговорете дали точно това искате дали наистина го/я обичате дали искате да е щастлив!
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tatiana » 25 Апр 2006, 10:29

аз искам той да е щастлив дори да е с друга, дори това да означава, че мен ще ме боли!защото знам ,че болката ще отмине.Искам да се боря за тази любов, но не и срещу нея !
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 25 Апр 2006, 11:31

Кажи как и с какво да ти помогнем. Явно нещо не си направила както трябва.
Имам една магия за връщане на изгубен любов. Ако я искаш кажи, не ти трябват специялни умения, а само голямо желание.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 25 Апр 2006, 19:28

Извинявай Татяна миличка но според мен грешиш тотално.Откаваш да се бориш или на мен така ми се струва от поста ти.Ако се откаваш от борбата просто това е грешка.Ако смяташ че това момче е твоето момче бори се по дяволите със всички сили и средства.НАли знаеш приказката:на война и в любовта всики средства са позволени.Не се откавай мила не прави грешка която азь направих преди години откавайки се от един човек.Просто аз се предадох и се отказах да се боря и сега съжелявам все още съжелявам.Ако тогава се бях борила със всички средства сега нямаше да съм на хала на който съм.Ако имаш нужда от съвет или приятелско рамо приемам ЛС.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 25 Апр 2006, 19:45

Татяна, не се отказвай...в никакъв случай, просто внимавай на кого се доверяваш, защото аз сгреших в преценката към един човек от този форум и наистина си докарах страхотна болка в последните месеци...Аз не мога да ти помогна с ритуал, а само с приятелско рамо...Успех
Mell

Мнениеот nepoznata » 27 Апр 2006, 08:15

Кажи как и с какво да ти помогнем. Явно нещо не си направила както трябва.
Имам една магия за връщане на изгубен любов. Ако я искаш кажи, не ти трябват специялни умения, а само голямо желание.
nisk би ли я изпратил и на мен?
Аватар
nepoznata

Мнениеот Piper_Halliwell » 27 Апр 2006, 08:26

Аз също бих желала да знам.
On ne voit que son propre desir dans les yeux des autres. On voit sa peur comme la force des autres. Et on oublie de comprendre soi-meme avant de juger les autres.
Аватар
Piper_Halliwell
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ekaya » 27 Апр 2006, 08:38

Татяна, това което преди всичко трябва да направиш е да подредиш собствената си грава... да разбереш дали наистина искаш нещо, а преценката ти да се води от това дали то си заслужава и дали е добро за теб и кави ще са последиците му, а не дали е трудно... Защото уверявам те каквото и решение да всемеш, който и път да избереш - пак ще се бориш и пак ще е трудно... с него или без него.... начините и средствата ще ги определиш сама - това е част от избора ти като цяло... предполагам за някои от средствата и ние можем да сме от помощ :wink: пожелавам ти успех...
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Persa » 27 Апр 2006, 10:35

Писах го и в друга тема, и тук ще го пиша - не смятате ли, че ритуалите е по-добре да се публикуват във форума, вместо да се пращат на ЛС?
Лично бих приветствала всеки ритуал, качен във форума. Така следващия път, когато някой има нужда от помощ, ще се избегнат дискусии от рода на "какво ти трябва и как да ти помогнем"...
а и всеки се чувства по-сигурен, когато има право на избор...
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tatiana » 27 Апр 2006, 12:10

благодаря на всички които ми предлагат ритуали,но преди време правих доста и нищо не се получаваше.затова мисля че и сега няма да стене. преди време ходих при спецалист и се надявам той да е направил нещо и да ми помогне изключително много ви благодаря за подкрепата защото тя е най ценна
незнам вече просто незнам но нямам сили да се боря опитвам се да не се отчайвам но немога
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот debika » 27 Апр 2006, 16:10

Хайде сега тези , които искат да се изявяват само чрез ЛС , нека и да си предлагат услугите чрез ЛС , защото мен лично това поведение ме обижда . Явно е , че подценявате посещаващите този форум хора и неежеланието ви да споделяте опита си показва пълно пренебрежение.
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот nick » 28 Апр 2006, 15:39

Защо се дразниш
debika написа:Хайде сега тези , които искат да се изявяват само чрез ЛС , нека и да си предлагат услугите чрез ЛС , защото мен лично това поведение ме обижда . Явно е , че подценявате посещаващите този форум хора и неежеланието ви да споделяте опита си показва пълно пренебрежение.

точно заради това, че влизат хора които нямат знания и умения могат да направят такава беля на себе си или на друг човек, че да съжаляват цял живот.

Според тебе трябва ли да постна една шумерска магия за любов, която е много силна и вски да сия има на РС.
и като се скарат да я направи на другия.
ня трябва ли първо хората да се пречистят с ритуал и после да мислят за магии.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 28 Апр 2006, 17:28

nick, пусни им я ама съкрати част от заглавието ;). Както съм забелязал около 80% от търсещите заклинание за любов са Жени... Познай какъв купон ще стане като я направят :wink:.
Не че не работи - тъкмо напротив - мн яко "хваща" ама проблема е че е специално за мъже :-D. А и както повечето обвързващи магии след време нещата се обръщат наопаки ....
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот nick » 28 Апр 2006, 19:01

Shadow Mage знаеш как обвързват древвните магии, ще стане лошо.
тая е шумерска, и секазва както се вика в Нек. Някой ще обърка нещо после стой та гледай безплатно шоу.
Предлагам да се гласува, ако Wizard разреши.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 28 Апр 2006, 21:40

nick, във форума са пускани достатъчно опасни ритуали, а и подобни съвети, така че отново всеки ще решава сам дали да използва практически това което би написал. Аз съм ЗА, но все пак незнам кой ритуал имаш в предвид за да настоявам. Сещам се за шумерски ритуал с кръв и доста природни, животински и човешки елементи...така че...тогава и аз бих се подвоумила.
Но вече отдавна ми е направило впечатление това, че много от четящите форума смятат голяма част от ритуалите за "фасулска работа" или безобидни неща. Някъде прочетох из форума...някой бе написал - "предупреждачи" бол. Еми така е и има защо.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот nick » 28 Апр 2006, 22:25

браво, голям си пич.Е сега си НАЙ ВЕЛИКИЯ
знаеш ли какво им даде, а?
Nac написа:За спечелване на любов изпейте заклинанието върху ябълка и я дайте на обекта да я изяде:

MUNUS SIGSIGGA AG BARA YE
INNIN AGGISH XASHXUR GISHNU URMA
SHAZIGA BARA YE
ZIGASHUBBA NA AGSISHAMAZIGA
NAMZA YE INNIN DURRE ESH AKKI
UGU AGBA ANDAGUB!

Е СЕГА ВЕЧЕ ГО ИМАТЕ, НАЛИ ТОВА ИСКАХТЕ.
НО НИКОЙ ДА НЕ МИ ПИШЕ КАК СЕ РАЗВАЛЯ.
ТРОШЕТЕ СИ ГЛАВИТЕ !

НЕ СЕ ПЕЕ! ТОВА ДА НЕ ТИ Е ПЕСНОПОЙКА БЕ ЧОВЕК.

ИМА НЕЩА КОЙТО НЕТРЯБВА ДА СА ОБЩЕСТВЕННО ДОСТОЯНИЕ

Е СЕГА ЗАПОЧНА КУПОНА, ЩЕ ГЛЕДАМ БЕЗПЛАТНО ШОУ
Последна промяна nick на 28 Апр 2006, 22:31, променена общо 1 път
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 28 Апр 2006, 22:31

Nac, поне да беше пуснал и името на ритуала,а ?

To Win a love of a woman !!!

Ако го направи жена ефекта определено няма да е тоя който ТЯ ще очаква да е !!!

И както споменах след време нещата пак се обръщат наопаки дори и при този ритуал ...
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nac » 28 Апр 2006, 22:41

Съжалявам, но бе изнервящо с това..."ще ти дам, няма да ти дам"
и реших аз да го дам да мирясате :)
Всъщност в повечето случаи под изпяване се има в предвид напяване на заклинанието върху ябълката, техника използвана при мантрите, но може и просто да се каже.
И едно допълнение.....ако на това му викате невероятно силно любовно заклинание, далеч не съм съгласен :)
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 28 Апр 2006, 22:47

Nac, определено си мисля че в случая подценяваш силата на това заклинание - или не си го пробвал, или не си го направил както трябва и затова ефекта му е бил минимален ...

В Некрономикона няма напяване, има повтаряне на заклинанието или инвокацията, но това не е като при мантрите и вибрирането им ...
Последна промяна Shadow Mage на 28 Апр 2006, 22:51, променена общо 1 път
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот nick » 28 Апр 2006, 22:49

На никого не съм казвал че ще дам ритуала.
Ритуала не е пълен.
Nac написа:Съжалявам, но бе изнервящо с това..."ще ти дам, няма да ти дам"
и реших аз да го дам да мирясате :)
Всъщност в повечето случаи под изпяване се има в предвид напяване на заклинанието върху ябълката, техника използвана при мантрите, но може и просто да се каже.
И едно допълнение.....ако на това му викате невероятно силно любовно заклинание, далеч не съм съгласен :)

Ти въобще знаеш ли как се говорят шумерските думи, А?
Явно не!
Ти откъде знаеш че не е силе о ВЕЛИК МАГО!

ПАК КАЗВАМ РИТУАЛА Е МНОГО СИЛЕН!
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор