моля ви за отговор нещо бързо и ефикасно

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот svoboda » 22 Сеп 2007, 18:36

Здравейте

Моля ви с риск да стана досадна да ми кажете за никоя бърза любовна магия. Четох из форума но не намирам нищо подходясто (нямам нищо от него а и той е на 2500 километра).

Оитах всичко но не мога да влезна в контакт с него.
Много го искам бях убедена че и той мен (мисля че всичко е на инат и че той също има чувства към мен).

Моля ви не издържам вече, как да го накарам да ми се обади, да ме обича и да ме иска?

Благодаря ви и извинете че ви занимавам с мойта история.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 23 Сеп 2007, 06:28

Като си намериш някой друг... нито имаш подготовка, нито нищо- как изобщо очакваш да изпълниш нещо "бъзоп и ефикасно"?! искаш "никоя любовна магия"- ето ти я- просто ти трябва подготовка, сериозна подготовка за да успееш да изпълниш нещо такова... Щом толкова го искаш и е далече- има телефони, интернет и т.н. Съзидателната визуализация върши чудеса в такива случаи- използвай я.(ако незнаеш и това какво е- какво изобщо правиш тук?!)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Shedinko » 23 Сеп 2007, 07:32

svoboda радвам се ,че си решила какво искаш.За съжаление магия не мога да ти кажа,а и едва ли без опит ще успееш да направиш нещо голямо и сериозно.Ако мислиш ,че всичко е на инат.Ако мислиш че и той има чувства към теб не се мотай,а дерзай.Говори с него като бял човек.За всичко са нужни двама.Но първо пробвай да се свържеш с и да видиш какво може да направиш по жъпроса да сте заедно.Ако не ,чак след това ,ако решиш прибегни към магията.По този начин ще знаеш :"....Той не ме обича ,а сега го прави на сила ,прави го с изкуствено насадени от мен чувства....."Но ако не провериш това преди да направиш магията ,един ден ще викаш :"....Обича ме заради мен самата или защото му направих магия....."
П.п.Дано съм бил полезен
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот svoboda » 23 Сеп 2007, 08:19

Благодаря ви за отговорите.

Не, не мога да се свърза с него. Той нима интернет и изобщо не може да борави с компютър, няма и телефон, сега май сестра му му е дала но аз не знам номера а и той е голям деспот и не мога да се обадя дори и да имах номера. Аз бях там и той не пожела да говори за причината каза само че не съм го послушала и сам говорила с леля му без разрешение, че не съм си тръгнала на секундата веднъж като бяхме навън и че не съм жена за него. Както писах преди него никоя жена не го иска- той е много инат, лош, беден, болен и сакат.
не ме питайте какво харесвам в него, защо логицно нищо, но чувствата и "любовта" не са потчинени на логичното мислене.
Като психолог знам че промяната на негативни мисли може да доведе и до промяна на чувствата, но по принцип чувствата не се вляат от волята (относно когнитивната теория).
Да знам какво е визуализация, не съм е прилагала варху себе си обаче.
Ами да нямам опит и знания относно магиите ако имах щиях сама да си помогна.

Прибягах до помоща на много в България но се оказаха шарлатани и така загубих около 5000 - 6000 лв.

Лек ден и успехи и на вас.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 23 Сеп 2007, 09:34

о , моля те... ти си всичко друго но не и психолог .
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mad_Mike » 23 Сеп 2007, 09:48

Първо тука ilusia е права. Ако беше прихолог трябваше да разбереш че няма смисъл да си с тоя.
Второ преди да искаш да бъдеш с него се увери дали найстина те обича.
Ще ти дам едно малко нещо да пробваш за да разбереш. Не съм сигурен дали бачка защото аз лично не съм го пробвал.

~LOTUS~
To find out if the man you love returns your love, carry two pieces of lotus all day, one in each pocket. At night place one piece at the head of the bed and one piece at the foot. If the man loves you, he will appear to you in a dream. This spell may be tried for three days in a row, but not more. You must then disgard the lotus and wait one full month before repeating the spell..

Съжалявам че е на английски.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 23 Сеп 2007, 09:57

svoboda написа:Благодаря ви за отговорите.

Не, не мога да се свърза с него. Той нима интернет и изобщо не може да борави с компютър, няма и телефон, сега май сестра му му е дала но аз не знам номера а и той е голям деспот и не мога да се обадя дори и да имах номера. Аз бях там и той не пожела да говори за причината каза само че не съм го послушала и сам говорила с леля му без разрешение, че не съм си тръгнала на секундата веднъж като бяхме навън и че не съм жена за него. Както писах преди него никоя жена не го иска- той е много инат, лош, беден, болен и сакат.
не ме питайте какво харесвам в него, защо логицно нищо, но чувствата и "любовта" не са потчинени на логичното мислене.
Като психолог знам че промяната на негативни мисли може да доведе и до промяна на чувствата, но по принцип чувствата не се вляат от волята (относно когнитивната теория).
Да знам какво е визуализация, не съм е прилагала варху себе си обаче.
Ами да нямам опит и знания относно магиите ако имах щиях сама да си помогна.

Прибягах до помоща на много в България но се оказаха шарлатани и така загубих около 5000 - 6000 лв.

Лек ден и успехи и на вас.

олеле... искаш съвет и затова си дошла тук, нали?! Вземи се в ръце и контролирай емоциите си- както те, така и чувствата се подчиняват на волята с достатъчно тренировки в/у това.
Относно психологията- ето ти и една част от нея, с която ако не друго, то поне ще се научиш да се контролираш- (само)хипноза. Да, знам колко малко от това се засяга в обучението по психотерапия, макар че резултатите от нея са повече от задоволяващи в повечето случаи.
"Пробвала" си съзидателна визуализация, но не и в/у себе си?! нима не го правиш това всеки ден, макар и неконтролирано?!
За него "ти не си жена"... или стани такава, или го остави в миналото и продължавай наперд и толкова- щом е толкова сляп, да си носи последствията от това.

От мен толкова. Ако си дошла с очакването някой да "размаха вълшебна пръчица" и всичко да се оправи с живота ти- сгрешила си, това не е "Станата на чудесата"...това е планетата Земя, тук и сега

П.П: Илюзия, стига де, аз съм гадинката, недей да иронизираш така горкото момиче...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Enforcer » 23 Сеп 2007, 10:08

svoboda написа:Здравейте

Моля ви с риск да стана досадна да ми кажете за никоя бърза любовна магия. Четох из форума но не намирам нищо подходясто (нямам нищо от него а и той е на 2500 километра).

Оитах всичко но не мога да влезна в контакт с него.
Много го искам бях убедена че и той мен (мисля че всичко е на инат и че той също има чувства към мен).

Моля ви не издържам вече, как да го накарам да ми се обади, да ме обича и да ме иска?

Благодаря ви и извинете че ви занимавам с мойта история.

Винаги ми е леко забавно, когато жена иска любовна магия. По принцип жените с (относително) добра външност винаги имат опашка от кандидати. Просто се спри на някой. :)
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот svoboda » 23 Сеп 2007, 11:01

Дори не ви се сърдя защото ако някои от моите пациенти поиска съвет бих казала същото.

Че не съм психолог- аз съм по тотла в момента сам в болнични и ще си търси друга работа защото болницата е много далече. Иначе работя в психятрича болница и в клиника по когнитивна терапия.

Това че съм отчаена, все още влюбена, объркана и тъжна, неразбираща как преди нашето събиране той ми се расарди на инат ме прави нещастна и е състояние в което дори магистрите по спихология могат да изпаднат.

Най лошото е че има хора които не могат и не искат да разберат болката на другите и се присмиват.

Аз обаче благодаря най- сърдечно на всичи които ми писаха.

Соня
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот svoboda » 23 Сеп 2007, 11:25

Извинете ме за мнoгoто правописни грешки. Но съвсем от скоро пиша на български като превеждам от латиница. Доста бъркам звуците все още.

пс. Неща които не знам имам желание да науча.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

...

Мнениеот Enforcer » 23 Сеп 2007, 11:31

svoboda написа:Дори не ви се сърдя защото ако някои от моите пациенти поиска съвет бих казала същото.

Че не съм психолог- аз съм по тотла в момента сам в болнични и ще си търси друга работа защото болницата е много далече. Иначе работя в психятрича болница и в клиника по когнитивна терапия.

Това че съм отчаена, все още влюбена, объркана и тъжна, неразбираща как преди нашето събиране той ми се расарди на инат ме прави нещастна и е състояние в което дори магистрите по спихология могат да изпаднат.

Най лошото е че има хора които не могат и не искат да разберат болката на другите и се присмиват.

Аз обаче благодаря най- сърдечно на всичи които ми писаха.

Соня

Защо не му изпратиш сън ? Виж как става - във форума пише.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот svoboda » 23 Сеп 2007, 11:41

Ами не мога да намеря нищо за сан и какво би помогнало в този случай?
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Enforcer » 23 Сеп 2007, 11:50

svoboda написа:Ами не мога да намеря нищо за сан и какво би помогнало в този случай?

Виж тук.
Не съм сигурен в ефикасността му. Съветвам те да помислиш логично. Ти искаш човек, който е на 2 500 километра. Дори и да те заобича какво от това ? Дори и да сработи нещо ти как ще усетиш ефекта му ? За една жена никога не е проблем да намери любов.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот svoboda » 23 Сеп 2007, 11:54

Беше зел да се ´съберем и той да дойде тук при мен в Дания. Нашата връзка беше много сериозна затова сам така изнененадана.

Ако имаш съвет пиши?
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 23 Сеп 2007, 12:00

svoboda, никой(поне от моя гледна точка) не се с присмивал или нещо подобно- иронозорането е с друга цел... да се позамислиш поне за малко дали има смисъл и как изобщо очакваш да ти се даде "нещо", което да е "бързо и ефикасно"... е, свещ с карфици за връщане на любимия е едно от най-лесните и бързи за изпълнение заклинания/ритуали, и в ръцете на обучена жена може да бъде невероятно силен метод. Относно ефикасността: никога, повтарям НИКОГА, няма гаранции какво ще подейства и какво не- зависи от много фактори(например оператора, концентрираноста му, физическото и менталното му състояние и т.н.).

Относно изпращането на сънища: това може да помогне, най-малкото като го предразположи... систематичното изпращане на внушения също... варианти много...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот svoboda » 23 Сеп 2007, 15:16

Не в никoй случаи не беше за теб немецюс, беше за Илюзия, но е ок.
Аз съм наистина много благодарна за съветите и изпратените ритуали. Аз имам също две три книги но двете са на англиски а на мен освен психология всичо друго на анг ми е малко трудно да разбирам с точност а при ритуалите освен както ти спонменаваш концентрацията, менталното състояние е важна и точноста.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот MrFaust » 23 Сеп 2007, 17:32

Така , първо тъй като си начинаеща , бих ти препоръчал така нареченото Пращане , или още натрапване , на мисли ...

А сега , не че се заяждам , но твърдиш , че си психолог - добре ... Тогава за МЕХАНИЗМЪТ НА ИЗТЛАСКВАНЕ не си ли чувала ? Добре , приемаме , че си изпаднала в дадено ирационално психично състояние, или разглеждайки концепцията на доктор З.Ф. си под въздействието на "То" ... Сама знаеш , че то е временно и би следвало скоро да отмине ... Ако не се получава , като психолог би следвало да знаеш добре методите практически приложими при механизмът на изтласкване или , преминаване от "То" (ирационалното) към "Аз" ( посредникът м/у "То" и "Свръх Аз-а" ) ... Аз лично ти препоръчвам психологичният подход към нещата , тъй като според думите ти имаш повече опит именно там ... Ако не можеш да се справиш , по установения начин - използвай , някакъв ритуал и го приложи заедно с метода на ссамовтълпяване , като си внушиш , че има ефект ,.. така дори и последния да не е налице , душевното ти състояние би се подобрило , самата ти би станала по - спокойна , което от своя страна ще се отрази евентуално по благотворно на взаимоотношенията ви , отколкото , която и да е отвара , талисман , ритуал , заклинание и прочие ...

с уважение : MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот svoboda » 23 Сеп 2007, 17:45

Здравейте

Много благодаря за съвета. Фроид сам го учила в първи курс в Универитета и чесно казано тук неговите теории не се използвам в приложната психология.
Моята специалност е кризистна психология и когнитивна терапия но разбира се мога да се разровя в книгите които имам.

Проблема е че той е много ограничен (има само 8 клас), инат и луд човек и никакви разговори не могат да повлияят. освен това нямам контакт с него. Аз го молих само 1. ден там и после си събрах нещата и не разговарях вече с него. Той много се надяваше да му се кланям и моля но тъй като аз чух много гнусни неща за него а и по неговото поведение реших че няма смисъл. Сега обаче ми липсва много и почти сам забравила лошите неща.

вече имам някои ритуали но дали ще мога да ги изпълня като сам начинаеща?
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 23 Сеп 2007, 18:03

Добре де, Соня, щом тогава си се дръпнала, сега не можеш ли да отидеш пак в Гърция и да му се помолиш както не си могла преди... Явно нищо ни може да те спре, отиди и действай.

Не че нещо, ама тия неща няма да ти помогнат, нищо окултно няма да ти помогне...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот svoboda » 23 Сеп 2007, 18:17

Мила Галина дим,

Защо мислиш че няма да помогнат окултни неща?

Аз съм похарчила състояние вече за такива работи.

Не мога да отида там защото нямам пари а и нямам желание да се излагам аз съм според хората красива и добра той е лош, болен куз и стареещ мъж. Не искам вече да се унижавам, а и сега 1 година ще работя за тези пътувания. Бях 2 пъти в Гърция и два в България за 2 месеца. Когато си купих билета за там всте още бяхме заедно и той ми каваше колоко му липсвам и колко се радва че ще отида там при него. Той искаше да дойде тук като му мине кракат и да имаме дете и така нататък.

Надявам се че разбирате защо сам в криза?

Той ми връща писмата които съм изпратила докато беше в болницата, с една думи всички писма които е получил след като скъса с мен.

Да му внуша мисли за мен? Как става това?

Соня
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор