Модератор: venus
svoboda написа:Благодаря ви за отговорите.
Не, не мога да се свърза с него. Той нима интернет и изобщо не може да борави с компютър, няма и телефон, сега май сестра му му е дала но аз не знам номера а и той е голям деспот и не мога да се обадя дори и да имах номера. Аз бях там и той не пожела да говори за причината каза само че не съм го послушала и сам говорила с леля му без разрешение, че не съм си тръгнала на секундата веднъж като бяхме навън и че не съм жена за него. Както писах преди него никоя жена не го иска- той е много инат, лош, беден, болен и сакат.
не ме питайте какво харесвам в него, защо логицно нищо, но чувствата и "любовта" не са потчинени на логичното мислене.
Като психолог знам че промяната на негативни мисли може да доведе и до промяна на чувствата, но по принцип чувствата не се вляат от волята (относно когнитивната теория).
Да знам какво е визуализация, не съм е прилагала варху себе си обаче.
Ами да нямам опит и знания относно магиите ако имах щиях сама да си помогна.
Прибягах до помоща на много в България но се оказаха шарлатани и така загубих около 5000 - 6000 лв.
Лек ден и успехи и на вас.
svoboda написа:Здравейте
Моля ви с риск да стана досадна да ми кажете за никоя бърза любовна магия. Четох из форума но не намирам нищо подходясто (нямам нищо от него а и той е на 2500 километра).
Оитах всичко но не мога да влезна в контакт с него.
Много го искам бях убедена че и той мен (мисля че всичко е на инат и че той също има чувства към мен).
Моля ви не издържам вече, как да го накарам да ми се обади, да ме обича и да ме иска?
Благодаря ви и извинете че ви занимавам с мойта история.
svoboda написа:Дори не ви се сърдя защото ако някои от моите пациенти поиска съвет бих казала същото.
Че не съм психолог- аз съм по тотла в момента сам в болнични и ще си търси друга работа защото болницата е много далече. Иначе работя в психятрича болница и в клиника по когнитивна терапия.
Това че съм отчаена, все още влюбена, объркана и тъжна, неразбираща как преди нашето събиране той ми се расарди на инат ме прави нещастна и е състояние в което дори магистрите по спихология могат да изпаднат.
Най лошото е че има хора които не могат и не искат да разберат болката на другите и се присмиват.
Аз обаче благодаря най- сърдечно на всичи които ми писаха.
Соня
svoboda написа:Ами не мога да намеря нищо за сан и какво би помогнало в този случай?