Виж кво, пич... ае заеби тия неща...
Отдавна не вървят тия изпълнения от типа на "Много съм хубав, умен и девствен"... Ние повече кълвем на това, но женските отдавна се ъпгрейднаха.
Да, чуството не ми е ясно, както и което и да е чуство изглежда, макар че ...някой тук каза, че съм особено чувствителен, което даже ми хареса. И именно заради това, че не са ми ясни тези неща, е добре да се вслушаш в това, което ти казвам.
Във всеки от нас, щем или не, спи ловец, който се пробужда отвреме навреме, според гладът, който ни е налегнал.
Айде да не е на всичко, но на много неща съм се нагледал и ти казвам, това е отживелица. Да, признавам, че е по-добре от разни, вече тотално неконвертируеми похвати, от типа на "мачомен" или "много съм лош и зъл сатанист, ама иначе съм душичка, ако ме опознаеш"...
Така че пак не е безнадеждна ситуацията.
Вслучай, че все пак бъркам, няма да ме чуеш да се извинявам.
Осъждам тежко всякакви просешки похвати за милосърдие и съчувствие. И повярвай ми, това е моят начин да помогна, иначе не бих писал въобще.
Обикновено пиша подобни неща на лична, но не ми остави голям избор.
lostsoul написа:и аз ще си намеря момиче то ще е най-хубаво от момичетата на приятелите ми
Наистина внимавай какво си пожелаваш, момче... може и да ти се сбъдне.
Това ли е важният елемент? Нима ще те впиша в доказателство на твърдението, че днес мерната единица за успех е завист. Капка в морето?...
Добре, нека оставим това сега на специалистите, които се занимават персонално с теб.
Проблемите не само твоите, а и на цялото ви поколение, плюс-минус още три преди и след вас, са един ...и те са, че нямате такива.
Няма как някой уважаващ себе си човек да седне да разрешава нечии проблеми, при положение, че те се намират само и единствено в главата му. Това накрая е вслучай , че все пак бъркам. И това се случва.
Айде наздраве