С приятелката ми се разделихме :(

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот hforce » 24 Яну 2008, 20:37

Такам, с приятелката ми се разделихме много лошо и поради много причини, но най-сериозната е, че тя не изпитва вече нищо към мене и не иска да сме заедно, а и смята че ще й е по-добре сама :(
Та такам, моля ви за някъв житейски съвет или по-добре за някво простичко ритуалче с което да се събереме (аз после ще се погрижа да ме обикне пак :)) и да ми кажете каква подготовка ми трябва за да го направа ритуала и да подейства... писах в 1 друга тема кадето намерих ритуал който може да ми помогне, но никой не ми отговори на някой въпроси, които зададох в темата :( http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... c&start=30 - ето я и нея
та не съм практикувал нищо от 2 години сигурно, а и преди не бях много вещ в занаята, та ще се зарадвам ако ми кажете какво и как да усвоя преди да направа ритуала
магия за любов също ще ми свърши работа, но до колкото знам те са по-сложни :( дори и да не ми отговорите тука ще се радвам само да ми отговорите на въпросите в другата тема :)
Аватар
hforce
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 24 Яну 2008, 22:46

hforce написа:Такам, с приятелката ми се разделихме много лошо и поради много причини, но най-сериозната е, че тя не изпитва вече нищо към мене и не иска да сме заедно, а и смята че ще й е по-добре сама :(
Та такам, моля ви за някъв житейски съвет или по-добре за някво простичко ритуалче с което да се събереме (аз после ще се погрижа да ме обикне пак :)) и да ми кажете каква подготовка ми трябва за да го направа ритуала и да подейства... писах в 1 друга тема кадето намерих ритуал който може да ми помогне, но никой не ми отговори на някой въпроси, които зададох в темата :( http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... c&start=30 - ето я и нея
та не съм практикувал нищо от 2 години сигурно, а и преди не бях много вещ в занаята, та ще се зарадвам ако ми кажете какво и как да усвоя преди да направа ритуала
магия за любов също ще ми свърши работа, но до колкото знам те са по-сложни :( дори и да не ми отговорите тука ще се радвам само да ми отговорите на въпросите в другата тема :)

Доколкото разбирам, връзката ви се нуждае от пространство, което обаче ти трябва да осигуриш. Не елеминирай тази необходимост като използваш магия. Повярвай, колкото и да ти е трудно, освен ако не искаш да станеш свидетел на неочаквани обрати. Или казано по друг начин: Дай малко време на отношенията ви да улегнат, а след това пак можеш да повдигнеш темата за ритуалите.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот hforce » 24 Яну 2008, 22:50

демек да и дам свобода и да гледам да не се засичаме много често и след време ако не се върне (до месец и половина макс) да се пробвам пак да си я върна аз и ако тогава не стане да направа ритуала :)
а би ли ми дала малко инфо относно оня ритуал? в темата последните мнения са мой там съм питал квото ме интересуваше относно ритуала ама никой неще да ми отговори :(
Аватар
hforce
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 24 Яну 2008, 23:05

hforce написа:демек да и дам свобода и да гледам да не се засичаме много често и след време ако не се върне (до месец и половина макс) да се пробвам пак да си я върна аз и ако тогава не стане да направа ритуала :)
а би ли ми дала малко инфо относно оня ритуал? в темата последните мнения са мой там съм питал квото ме интересуваше относно ритуала ама никой неще да ми отговори :(

Мисля, че би могъл да уважиш решението й да остане сама. Остави емоциите покрай вземането на такова решение да се уравновесят и едва тогава намери подходящия начин да си я върнеш, ако това е най-силното ти желание. Понякога не е излишно да се отдалечиш от ситуацията и едва тогава, добивайки малко по-завършен поглед, да си изградиш правилната стратегия...Нещо такова. Иначе още утре можеш да направиш ритуал, който прецениш, че искаш, но ако занеш, че така само би влошил ситуацията, ще го направиш ли?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот hforce » 24 Яну 2008, 23:15

питах за ритуала в краен случай да го направа :) иначе съм си наумил вече някакъв план и ще си го следвам него :) и мерси за нещата които каза :) даде ми някой неща в/у които да помисля и за които си права :)
Аватар
hforce
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EvilOne » 25 Яну 2008, 00:39

"тя не изпитва вече нищо към мене и не иска да сме заедно" - dude имаше ли начин да е по-ясно ?
Всичко е свършило.Продължавай напред.
Да бе,знам че ще боли... ама ако тръгнеш да се мъчиш да правиш нещо, и да чакаш госпожичката да си смени мнението ( все пак е-жена, не е невъзможно ) ще боли повече и по-дълго.
Успех.
И не ти трябват ритуали.Не и за това.Повярвай ми, колкото и да е била номер едно мадамата,ще срещнеш по-добра и по-заслужаваща.
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 25 Яну 2008, 08:22

Дали е свършило, не е ясно, пораженчеството не е печеливша стратегия. Тя днес може да мисли така, а утре да се върне. Много сме ги обсъждали тия неща във форума, прочети темите в Любовна магия, ще ти бъде полезно. Във всички случаи ритуалът нека бъде крайна стъпка, Аванабил е права. Не са ти отговорили в другата тема, защото повечето хора, които правят ритуали, изобщо не знаят какво правят и нямат успехи - няма какво да споделят с теб.

Дай й това, от което има нужда, не се отдалечавай твърде от нея, за да не пропуснеш важен момент, и търпение :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот hforce » 29 Яну 2008, 22:14

Добреееее, положението доста загрубява... тя е тръгнала с някъв си... сега вече ще направа някъв ритуал, не съм сигурен обаче дали само тоя за събирането ще свърши работа, някви идей как да ги раздела тях 2мата? смисъл мисля да направа ритуалите един след друг, първо тоя да се разделат, малко след тоя ритуал, да направа ритуала за събирането ни, после мисла да се подсигура и с 1 любовна магия след като ме обикне мене макар, че не мисла че ще има смисъл... та няква идея как да ги раздела тех?
Аватар
hforce
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 29 Яну 2008, 22:23

hforce написа:Добреееее, положението доста загрубява... тя е тръгнала с някъв си... сега вече ще направа някъв ритуал, не съм сигурен обаче дали само тоя за събирането ще свърши работа, някви идей как да ги раздела тях 2мата? смисъл мисля да направа ритуалите един след друг, първо тоя да се разделат, малко след тоя ритуал, да направа ритуала за събирането ни, после мисла да се подсигура и с 1 любовна магия след като ме обикне мене макар, че не мисла че ще има смисъл... та няква идея как да ги раздела тех?

Хей, ти наясно ли си каква вълна от странични ефекти можеш да повлечеш след такава последователност от ритуали? В състояние на емоционална нестабилност в най-добрия случай няма да постигнеш абсолютно нищо, а в най-лошия - предпочитам да не гадая... И тъй като виждам, че си решен на такива стъпки, искрено ти пожелавам късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата - ще ти е нужно!
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот hforce » 29 Яну 2008, 22:35

наясно съм какво може да стане...
за 2та ритуала си права, че не е хубаво да се прават, но не намирам достатъчно силен ритуал, за да се събереме... а само този който намерих мисля, че свърши работа, но не достатъчно бързо колкото на мене ми се иска...
Аватар
hforce
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 29 Яну 2008, 22:57

hforce написа:наясно съм какво може да стане...
за 2та ритуала си права, че не е хубаво да се прават, но не намирам достатъчно силен ритуал, за да се събереме... а само този който намерих мисля, че свърши работа, но не достатъчно бързо колкото на мене ми се иска...

Само едно отклонение: Ако сега успееш да направиш ритуала и по някаква причина успееш, след известно време ще съжаляваш, че си постъпил така - например представи си ситуация, при която тя започне до такава степен да те травмира психически, че ти самият ще изгаряш от желание да я напуснеш....ще го желаеш с цялото си сърце и душа, НО НЯМА ДА МОЖЕШ....Мисля, че това е най-жестокият ефект от любовните магии - крещиш, плачеш, гърчиш се от болка, но волята ти да действаш, за да се измъкнеш от такъв емоционален ад я няма или не ти се подчинява. Нетърпимо е. Мога да продължа, но не желая...
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот hforce » 29 Яну 2008, 23:21

точно за това ми е се тая и ще се радвам ако се събереме дори и да съм подложен на психически тормоз от нейна страна, стига да е с мене нищо друго не ме интересува...
Аватар
hforce
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 30 Яну 2008, 02:14

Хмм... Пич погледи какво ти е 1 съобщение!!! Тя не изпитва вече нищо към теб...Слушай Венус и забрави за магията....Знаеш, че тази манипулация промива мозъка,не носи до теб това което е било в началото,а зомбирано същество с човешки произход...НЯМА..филм да те обикне пак след това да ще си го мисли както все едно да научиш кучето къде да с*ре ...то знае че трябва там защото така е правилно...същото тя е с теб защото ще си мисли че така трябва ... и нищо повече ....
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hforce » 30 Яну 2008, 10:47

тя ми казва че не изпитва, обаче много хора сме на мнението че тя още ме обича... шит е че е тръгнала с друг ама ше направа всичко възможно да си я върна :)
Аватар
hforce
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The_Last_Angel » 30 Яну 2008, 11:33

Ех, синко, синко... освен ако не се захващаш с магия за първи път (а на теб не ти е сефте доколкото разбирам) би трябвало да знаеш, че в живота си има последователност. Т.е. щом тя не иска вече да е с теб просто я остави да си търси щастието. Би било егоистично от твоя страна да не зачиташ чувствата й и да мислиш само за своите. Плюс това света не е изграден на магия, някои неща (да не кажа 90%) се правят по традиционният начин с "Нека поговорим". Знам, че в момента не ти помагам с тази лекция, но си е така... :wink: :wink: :wink:
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 30 Яну 2008, 13:23

Има една много хубава приказка запомни я:"...Магията не действа в ръцете на отчаяни хора ,така както им се иска да действа..."
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 30 Яну 2008, 13:43

hforce написа:точно за това ми е се тая и ще се радвам ако се събереме дори и да съм подложен на психически тормоз от нейна страна, стига да е с мене нищо друго не ме интересува...

След като си твърдо решен, няма смисъл повече да се надпреварваме да те отклоняваме от идеята, да използваш магия, за да си върнеш момичето. Така или иначе темата /както повечето подобни/ стана достътъчно тромава заради такъв род разногласия. Надявам се след време да споделиш какво е станало... Късмет.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот hforce » 30 Яну 2008, 18:35

мислех неска вечерта да го права ритуала ама се отказах, отдавна се отказах да си решавам проблемите с магия... до ритуала ще прибегна чак като нямам никъв друг шанс, а неска определено разбрах че има надежда още щот оня не е скъсал с другото си гадже и е излъгал мойта че са скъсали което мене ме устройва идеално... и да... егоистично е, но не го права само за мое добро, а за наше... :) неска ше мислиме с другото му гадже как да разделиме мойта и него и се надявам сичко да се получи както го запланираме :)
Аватар
hforce
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 30 Яну 2008, 18:56

Това не е любов, а опит да контролираш света - няма да стане. Ще се върне, ако я обичаш, не и ако обичаш само себе си. И да, магията не е разрешение на тези проблеми. Понякога хората си тръгват от дадена връзка, просто защото имат нужда от свобода и любов. Ако не разбереш защо си е тръгнала, от какво има нужда и не й го дадеш - можеш да я забравиш. Интригите и магиите няма да ти помогнат.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Shedinko » 30 Яну 2008, 19:28

Не можеш да отговаряш за нейното щастие!
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор