Модератор: venus
sanguinary написа:Dalia написа:всеки има право на мнение
Но истината е една!
Shadow Mage написа:Dalia, зползва ли някое от нещата, които ти пратих?
И ако да, разбра ли дали има резултат?
Ако не си ти предлагам да ги казваш по 1-2 пъти на ден /ако решиш де/, но не повече от 3 пъти
И се концентрирай и върху чувствата си докато го казваш ;)
sanguinary написа:Всеки заслужава съдбата си.Това което е,мястото на което се намира,положението си... всичко.
Dalia написа:не мисля така - ако изведнъж, на 22 откриеш, че си болен от неизлечима болест и трябва цял живот да я носиш със себе си, да пиеш лекарства, да промениш живота си... с какво си заслужил тази част от съдбата си... това е малко извън контекста на всичко казано до тук, но все пак ми е чудно...
sanguinary написа:Dalia написа:не мисля така - ако изведнъж, на 22 откриеш, че си болен от неизлечима болест и трябва цял живот да я носиш със себе си, да пиеш лекарства, да промениш живота си... с какво си заслужил тази част от съдбата си... това е малко извън контекста на всичко казано до тук, но все пак ми е чудно...
Някои вярват,че човек съвсем не живее само един живот.
Някъде някой тук беше казал,че в любовта не му върви,именно поради причината,че в миналия си живот е прекалил с... похотливите дейности да ги наречем.Опитай се да гледаш леко отвъд сферата на твоите разбирания,защото там има доста отговори на много въпроси,а не е просто тъмно пространство...
Има неща,които няма как да промениш,както и тяхното развитие за в бъдеще.Ти смяташ,че това не означава,че трябва да се примириш,а аз ти казвам,да,така е,но и не означава,че трябва да драпаш с зъби и нокти в непреодолимото си желание да промениш тези неща по изгоден за теб начин.Опитай се да приемаш доброто наравно с лошото...
Защото те са едно и също нещо...
А сега побързай пак да ме разбереш погрешно и ми напиши как ще разбиеш намеренията на 'дъртата вещица' на пух и прах,само да ти падне...
Каквото и да правиш,няма да постигнеш нищо по-различно от това,което така или иначе ще стане...
И това не е примирение или отчаяние,а осъзнаване и път към запазването на своя собствен,личен мир и себеусъвършенстване.
И въпреки,че те смятам за обречена кауза,смятам да проследя развитието на случая ти още малко.Не за друго,ами просто почнах...
Shadow Mage написа:Ами не мисля че с използването на тези неща ще и навредиш - по скоро ще и убиеш желанието тя да вреди на теб, направо ще я откажеш то това без да и причиняваш на нея физически и психически травми - кошмари ако продължи да прави нещо срещу теб, ако спре и кошмарите и ще спрат![]()
Все пак ти си реши сама дали да ги ползваш или не
sanguinary написа:Далиа ,трудно е много да повярваш,че в основни линии съм наясно с теб нали? Знам,знам,успокой се сега и не мисли за моите "вероизповедания",защото първо такива няма,а второ си стъпила на много грешна пътека.Това,че се обръщаш лично към мен с някакви опити за нападки, трудно може да ти донесе каквото и да било облекчение.Ти гордост нямаш и изглежда смешно да демонстрираш такава,особено в случай като този.Мога само да ти обещая,че нищо няма да се получи за напред с това момче,освен да си причинявате болка,а нещата,с които си се захванала да вършиш... оставям на съвестта ти.От нея по-жесток съдник няма и няма и да има.
Забележи само как сама си казала моите думи,но с твои.Аз го наричам "обречена кауза",а ти "затворена врата"...
С Да,блъскай се в нея колкото искаш,Далиа.Под проследяване на развитието имах впредвид не,че съм господ,който гледа от небесата,а че съм потребител,който чете постингите тук,някои от които го интересуват,а други просто ги чете за да открие нещо за себе си.Както правят всички нали така?
Момче,ти което смяташ,че помагаш на Далиа да разреши "проблема" си.
Сигурен ли си в безкористното,чистото и открито отношение към този случай?
Не ми отговаряй,ти също не можеш да избягаш от съвестта си.
И още нещо,което може би ще ви е трудно да приемете за чиста монета.
Аз лично бих се радвал и двамата да сте прави,а аз да греша.Винаги се радвам,когато греша... може би защото по природа съм малко черноглед и не вярвам в хората и когато все пак се окаже,че съм сгрешил,се чуствам щастлив.
Dalia написа:За съжаление нито ти се опитваш да вникнеш в това, което искам да ти кажа, нито аз вече правя опити да те разбера. Не мисля, че е важно, всеки сам прави избора си. За съжаление както казах в предишния си постинг ти много бързо си направил прибързано заключение и от там насетне всички твои думи да подчинето на това. Както и да е.
sanguinary написа:Девойче,само погледни какви ги пишеш.Научи първо магията на словото,а след това се ориентирай към друго ниво.
![]()
Много бързо съм направил прибързано заключение![]()
Може би има вариант,прио който бавно да се направи прибързано заключение... но някак си не се досещам за подобен вариант...
В желанието си да ме убедиш в това си се престарала чак хаха
Хаотични са мислите ти,хаотична е и речта ти,от там на сетне и сам мога да се досетя за чуствата ти - демек те дори и да имат желание да пробият грубата ти обвивка,нямат никакъв шанс...
Това е от мен...
От тук нататък само ще чета... евентуално.Защото цялата работа заприлича на някакъв безсмислен спор помежду ни.Спор ,в който дори няма никакво разминаване,а твоят инат и глупост,срещу моето неразбиране на тези твои упорства...