без теб!!!!!

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Nac » 28 Апр 2006, 23:05

Shadow Mage изключително си прав.
Под напяване имах предвид не буквално пеене, а монотонно повтаряне.Все пак ти си специалист по некрономикон.
Далеч не казвам, че не действа.....но все пак не го и надценявайте.

nick мерси, но не съм маг :)

Имам само едно малко, запитване, некрономикон се разпространява свободно из нета...каква е гаранцията, че някой просто няма да си го изтегли и да опита заклинанието...в такъв случай какво остава?
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 28 Апр 2006, 23:18

Ами там е работа че гаранции няма. Но всеки, който пробва нещата от него си го прави на собствен риск ...
Тези духове почти не се поддават на контрол, за разлика от Гоетичните ... това ги прави както мн полезни, така и мн опасни според случая ...
Аз дори и не се опитвам да им налагам някаква форма на контрол, освен крайно необходимата ... просто им казвам какво искам и ги оставям те да преценят по какъв начин да го реализират :)

P.S. Аз далеч не се имам за специалист по Некрономикона :). Поне не и преди да почна да минавам през Вратите ...
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот nick » 28 Апр 2006, 23:42

Да имаго, е и колко от тях са истински?
Но тук нестав въпрос за Нек има си форум за него, пиши там

Nac написа:Имам само едно малко, запитване, некрономикон се разпространява свободно из нета...каква е гаранцията, че някой просто няма да си го изтегли и да опита заклинанието...в такъв случай какво остава?
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nac » 29 Апр 2006, 02:13

Е, ако настоявате мога да изтрия заклинанието, не е проблем :)
nick, не виждам защо се ядоса толкова...както казах, не е толкова трудно заклинанието да се намери. Но тъй като някои хора го искаха, надявам се да са си го преписали до тогава.Смятам, че въпросът относно него е приключен.
Shadow Mage, много ми хареса изказването ти за това, че гаранции няма :)
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Persa » 29 Апр 2006, 06:18

Тъй като и аз помолих за пускането на ритуали, и съответно се чувствам от цитираните "някои хора", ами... нито ще тръгна на използвам некрономиконски ритуали, нито пък ми трябват такива любовни. Имам достатъчно ритуали, от всякакъв вид, и не се забавлявам да си правя експерименти с всеки един от тях, нито пък ми е нужно.
Приветствам по принцип пускането на ритуали, но след като даден такъв е опасен, можеше просто и единствено да предупредите в началото. И как така давате опасен ритуал на начинаещ човек ....!!!!???? Ума ми не го побира.
А колкото до изразите "дай им го", "не им го давай", е, не че ви издигнаха над тълпата в качеството ви на велики магьосници, но има и други в този форум, които също разбират малко от магия, и са с достатъчно разум в главата си, че да знаят какво трябва да направят и какво не, и практикуват древна магия...
Моите почитания...
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 29 Апр 2006, 07:08

Абе пак пръвърнахте нещата в нейстов спор помежду си.Извинявам се ама в този форум има поместени ритуали както казва EliKarim който са къде къде по опасни от някакво си ритуалче за любов.Има поместени ритуали за призоваване на разни демони които извикани на този свят биха направили е...и поразиите не само на този които ги е призовал ами и на околоните му вие се деркате за един шумерски ритуал който не е кой знае какво.Да съгласна съм че е доста силен навярно и че е доста опасен ама както казахте Нек я има свободно разпространена из нета защо тогава трябва да се създават крамоли за едното нищо.Плюс това едва ли някой начинаещ би могъл да придаде на този ритуал нужната сила за да подейства.Аде стига сте се заяждали ребята дайте жит дружна.Не е станало койз нае какво според мен.Който не му стиска няма да го направи който иска да го направи никой не е в състояние да го спре.КАто не от тук от другаде ще го намери.Аде не се правя на миротворец ама аде си стиснете ръцете а? icon_occasion
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот xermes » 29 Апр 2006, 08:18

Човек на един етап от живота си желае едно,на друг етап-друго.
Детето желае кукли или камион4ет..,след време,като порастне му изглежда детинско това за което е плакал и се е трьшкал по земята за да притежава...у4еника и студента се изпитват с оценки,желязото с огьн...4овека с житейски ситуаци...когато те не отговарят на нашите желания,това за нас са травмира6ти ситуации..умението да преминаваме през тях всьщтност е еволюциятя в живота...ако отвращаме сьс злоба завист,или с желание да задаржим и да не се слу4и травмира6тата ситуация-ние си спираме развитието, а както казва Петьр Дьнов-то е винаги принудително...следователно всеки опит за задьржане на развитието--( врь6тане на изгубена любов,задьржане на стара работа...и така нат.) е противоестествено на развитието на душата..и това развитие , пак казвам е винаги принудително--4рез проблеми в любовен план,кариера,отношения-родители-дете..и каквито и да е други отношения...опита за врьщане на старите моменти е всьщност проблем който сами си ПРАВИМ И ТО ОСОБЕННО ХОРАТА ТУК 4РЕЗ ЖЕЛАНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СИТУАЦИИТЕ--ТОЕСТ 4РЕЗ МАГИИ!!!всеки който иска да задьржи старото,особенно ако идва болката от новото-от неизвестното,от промяната в ситуацията-си вкарва автогол...мда...много от вас сега 6те ско4ат срещу това което пи6а,но се надявам да се замислите дали е добре да се бьркаме в работата на тези които знаят кое е по-добре за нас в един бьдещ момент..и дали не трябва да приемем развитието..или сьс зьби и нокти да се борим сре6ту развитието на собствената си душа..за6тото до голяма степен ние си избираме проблемите през които да минем в този живот и избягването им е застой..пове4е по темите-Робьрт Монро-2,3 4аст на "Пьтуване извьн тялото",Лазарев -"Диагностика на кармата"от 3,до 8 книга,Маикьл Нютон-"Пьтя на Душите",Петьр Дьнов-"Доброто Орьжие","Няма Престьпна Любов"...време за осмисляне и преживяване на това което ще 4етете и да разберете-от 3-7 години...няма как да 4етете и да разбирате без да преживявате..житота е да се живее от вси4ки страни и 4ерна и бяла и..прехода между тях--а не да се наблюдава от страни и да се дава мнение без да е преминало през ли4ния живот това мнение...в този аспект-моля без коментари по темта ако не сте минали през куп травмира6ти ситуаци..имам в предвид да не палните форума сьс теорети4ни разсьждения без да да имате достать4но "коли4ество" живот..а това озна4ава години+ситуаци+борба+постигане на резултаи+разо4арование от тези резултати+нова борба+нови резултати...нови изводи..така 4е моля мнения за това което пи6а-ако искате да давате- хора които са поне от 25г.нагоре..Благодаря..и..да допьлня--няма да коментирам каквото и да е мнение тук от когото и да е.Пиша само за да се замисляте за някои неща които зарди вашите занимания са ви "леко извьн контекста на ежедневието",но след време ще разберете 4е са много важни за кармата която трупате 4рез енергийните си намеси...а защо си позволявам да говоря така...хм..определно има защо...щом сьдбата ме е поставила на такова място 4е това което казвам се 4ува от няколко дестки хиляди 4овека..да не кажа и пове4е..не се изтьквам,не се надувам,просто говоря нещатата такива каквито са..и когато давам мнение--знайте 4е е подпльтено от няко страни,от няколко места и то не само от литература, а и от преки контакти.
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Persa » 29 Апр 2006, 11:01

zaek написа:Абе пак пръвърнахте нещата в нейстов спор помежду си.Извинявам се ама в този форум има поместени ритуали както казва EliKarim който са къде къде по опасни от някакво си ритуалче за любов.Има поместени ритуали за призоваване на разни демони които извикани на този свят биха направили е...и поразиите не само на този които ги е призовал ами и на околоните му вие се деркате за един шумерски ритуал който не е кой знае какво.Да съгласна съм че е доста силен навярно и че е доста опасен ама както казахте Нек я има свободно разпространена из нета защо тогава трябва да се създават крамоли за едното нищо.Плюс това едва ли някой начинаещ би могъл да придаде на този ритуал нужната сила за да подейства.Аде стига сте се заяждали ребята дайте жит дружна.Не е станало койз нае какво според мен.Който не му стиска няма да го направи който иска да го направи никой не е в състояние да го спре.КАто не от тук от другаде ще го намери.Аде не се правя на миротворец ама аде си стиснете ръцете а? icon_occasion

Напълно съм съгласна...
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nick » 29 Апр 2006, 11:51

Къде са тези опасни ритуали че не ги виждам?

ШОУТО ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА

МОМИЧЕТА НЕ МЕ РАЗОЧАРОВАЙТЕ :mrgreen:
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот debika » 29 Апр 2006, 15:24

Е , хайде сега! Нека не преиграваме! Мисля че вдигаш много шум за нищо! И защо се обръщаш към момичетата , от Shadow Mage разбираме, че заклинанието е за спечелване на любов именно на момиче!
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот Tatiana » 01 Май 2006, 10:35

мале аз какво написах то до къде се стигна icon_argue
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tatiana » 04 Май 2006, 12:39

някой може ли да ми даде някоя лесна но ефикасна магия та момчето което желая да ми се обади по телефона
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Persa » 04 Май 2006, 14:13

Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 05 Май 2006, 09:56

първо, пускането на това любовно заклинание във форума, не е пускането му в публичното пространство, всеки би могъл да си го намери в нета, така че хайде да не преиграваме. Освен това този форум поне според мен е за магия и аз лично не виждам нищо лошо в това да се постват всякакви ритуали, разбира се със съответното предупреждение. Ако искате обаче форумът да си остане говорилня, защото виждате ли да не вземе някой да направи беля, ами тези които правят бели си ги правят и без този форум. Та ще е глупаво да забраним ножовете, защото някой наръгал някой с нож, има хора които ползват ножа и за рязане на хляб.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот ABPOPA » 08 Май 2006, 07:44

nick написа:Кажи как и с какво да ти помогнем. Явно нещо не си направила както трябва.
Имам една магия за връщане на изгубен любов. Ако я искаш кажи, не ти трябват специялни умения, а само голямо желание.

кажи ми моля те тази магия
Аватар
ABPOPA
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tatiana » 08 Май 2006, 08:11

толкова е трудно да гледаш как любовта си отива а ти нямаш сили да я спреш моля ви помогнете ми
Persa благодаря ти пробвала съм го преди време но изглежда че нещо не съм направила както трябва защото нищо не се получи но ще опитам отново
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 08 Май 2006, 09:58

когато нещо подобно не работи имайте предвид че за да работи една по безобидна любовна магия тя трябва да има на какво да се закачи, когато няма на какво, в смисъл чувство, тя просто не действа никак, повечето хора започват тогава да правят маса неща, с които първо объркват себе си, после човека който искат да имат - не да ги обича, защото обич с магия не се постига. Идеята ми е, че ако това момче по принцип не се сеща за теб, няма с подобна магийка да му вкараш изведнъж някаква мисъл да се присети
Аватар
damnameneus
Модератор

Предишна

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор