хора, спрете се бе

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот AryanSun » 15 Сеп 2006, 16:42

hekata_ehnaton написа:Ариецо, не си ли твърде строг спрямо хората. и аз споделям мнението ви, че това с любовните магии е пълна глупост, но не изкукалите тийнейджъри, които си мислят, че една ерекция е любов или един влажен поглед е покорство до края на Вселената, това не може да им бъде ясно...

при тийновете е разбираемо,но когато за това започнат да реват
големи хора(а от мен подобна помощ са искали хора от 28
нататък),тогава нещата загрубяват.Всички те наистина се харак
теризират с много проблеми,ниска себеоценка и точно тази вът
решна празнота,която искат да запълнят.Празнота,породена от
бягството от себе си и реалността.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот werewolf » 15 Сеп 2006, 23:27

AryanSun
този по-горният пост ми хареса -като стихотворение е :) и си много прав де но все пак ние не можем да накараме зелената ябълка да узрее - това ще го направи времето. И аз си мисля че това се отнася за магията като цяло, а не само за любовната, но все пак това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него (никой няма и да се съобрази де) :) май е време да я затворим тая тема, който си е направил изводите - хубаво, другите да си носят последствията.
Аватар
werewolf
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 16 Сеп 2006, 07:09

[align=justify]Werewolf,лошото е,че на такива хора каквото и да им дадеш в
ръцете,винаги ще намерят начин да го "оползотворят" по най-
лошия начин.Като цяло магията,попаднала в ръцете на когото
трябва,може да направи е,ако не чудеса,то много полезни
неща.Един сериозен маг много рядко обръща внимание на други
те хора,освен ако те не му застанат на пътя.И обратно-дай в ръцете на някой смотан въже,ще го намериш обесен.И днес се продават дезодоранти с мъжки и женски феромони,така че да
можеш да възбуждаш другия пол.Сигурен съм,че фармаколко-
гията ще напредне до там,че любовната магия може след някоя
друга година да стане излишна.Сега до нея прибягват онези,които вярват в магията въобще,но какво ще стане след това?Науката ли
ще е виновна,магията ли или потребителят?И днес има такива,кои
то вследствие на любовни и други несполуки взимат смъртни дози
лекарства.Обаче засега никой не е затворил фармацевтичните ком
пании.Та и с магията е така...[/align]
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот emanuela » 19 Сеп 2006, 16:28

Толкова ли си безгрешен, че си позволяваш да съдиш другите.Да, вярно , че сме хора с комплекси, че усещаме в себе си празнота която искаме да запълним и затова и бъркаме.По-важното е да се поучим от грешките си и да не ги повтаряме, а и цената която плащамеза тях не е малка.Всеки греши, може някога и на теб да се случи.
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 19 Сеп 2006, 17:58

Сега ,ако позволите и аз да си кажа..: Немезис-разглеждаш проблема само от едната страна-мога ли да ти предложа и друга гледна точка? Например: Обичали сте се,а някой чрез магия Ви разделя? Ти го осъзнаваш обаче и това е страшното! Да гледаш как любимата ти се топи в нечие чужди ръце и да не можеш да помогнеш... Е, в такъв случай,ако единственият изход е по-силна любовна магия-то аз ще го направя! На мен са ми правили такава магия и мога да споделя за страничните ефекти-поне от това,което съм изпитал на гърба си... На мен ми подейства така: "Непрекъснато мислех за нея,и на работа и на всякъде,където бях без нея,но щом се върнех у дома и я видех-адски ме изнервяше-направо не можех да я понасям" Любов не се купува-самата любов е магия,но за мен е допустимо да си върнеш любимата или любимия,а после да му дариш свободата и да го оставиш сам да реши! А не, да е в зависимост от някой шибан вампир! Мога да дам още обяснения по това,но все пак това си е лично нали? Факт е обаче,че аз наблюдавах,човека,когото обичам и който имаше огромна дарба да пише проза и беше невероятно надарен-а с таланти как се превръща в зомби и как беше "ДЛЪЖНА" да отиде при друг... Също,като приказката за Питър Пан...Когато обичаш някого истински и той те обича-ти ставаш неговата ХУБАВА мисъл,която го кара да лети! Аз бих искал да и подаря небето!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 20 Сеп 2006, 07:56

Тази тема можем да си я коментираме докато остареем и побелеем.Но не мисля че можем да кажем кое е правелно и кое е грешно защото за всеки е различно.Ако за едни дадено нещо е грешно и неправелно то за други е правелно и така.Разни хора разни идеали както е казал писателя.Всеки сам решава какво да прави.Съгласна съм че магията е нещо с което не бива да се прави шега и не бива да се ползва за щяло и нещяло,но съгласете се че навсякъде има достатъчно инфо и достатъчно ритуали който свободно можеш да видиш.Защо тогава се дават след като са опасни не трябва да се прилагат?Защото всеки сам решава какво да прави със живота си.Всеки носи глава на раменете си и всеки сам си носи последиците от своите си действия.Не само в магията ами и в живота е така.Слънце за времето в което съм в този сайт и чета твои мнения си ми вдъхнал уважение към твоята личност но сега не мислиш ли че съдиш твърде прибързано и строго.Не мислиш ли че има хора които просто са изчерпали всички нормални методи и начини и това е останал единствения им избор.Може да е егоистично но все пак когато ти искаш нещо и имаш възможност да си помогнеш посредством магията не го ли правиш?Не говоря само за любовната магия говоря по принцип.Аз съм била обект на много по жестоки магии от любовната и знам какво е,и все пак ако ога да си помогна с магия бих го направила независимо за какво.Последиците са си само за мен и за никой друг.Обвинявате хората прибягнали до любовната магия че тровят живота на другите а защо не погледнете хората които за да наранят някого правят по жестоки магии-за болест за смърт и така нататък.Да не говорим те колко са опасни за този който ги прави и за обекта на тях а такива ритуали има постнати свободно из цялото интернет пространство.Пред такива магии любовната си е направо нищо но тези хора никой не ги хули и не ги шамари с дряновица нали?Извинявам се ако съм малко рязка но айде да помислим всеки от нас към какво е прибягвал за да си помогне и да си улесни живота и тогава да говорим.Типично е за хората да гледат треската в очите на другите но не и гредата в собствените си.Така ли трябва да бъде? :roll:
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 20 Сеп 2006, 08:57

...и кервана си върви :mrgreen:
Вере, прав си ,съгласен съм, но и с опозицията съм съгласен.
Аз от магии не разбирам, но знам, че за да има такава, то е нужна предпоставка. Ако не беше така, то ,дето се вика Брад Пит, щеше да е изгорял от любов хиляди пъти или да не може да се изправи от болки в корема. Магията, поне доколкото схващам, се прави като един вид "отпушване" на чуствата, които някой, поради една или друга причина подтиска и отказва да им даде воля. Няма как да направиш емоционално зомби, това звучи налудничаво. Хората не са марионетки и техните чуства не са батерии, които друг може да смени.
Когато се прибегне до магия, се прави по-скоро за "отваряне на очите", а не за "ослепявяне". Или поне така би трябвало според мен. Тогава е напълно оправдано. Специално за любовните... малко ми е чужда темата, но да речем, че има случай на силно привличане и чуства, между двама, но примерно момичето изпитва несигурност ,свян или просто не иска да разкрие себе си и чуствата си, тогава какво? Ще я поканиш на вечеря и ще разговаряте? Магията ,според мен, е вид провокация на вече съществуващи чуства и желания, а не начин да ги зароди от нищото. А в ресторанта, ще използваш магията на словото, което постига не по-малко резултати, но не всички са навити на среща. Различни хора, различни принципи, страхове, опасения или идеали...
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот zaek » 20 Сеп 2006, 10:16

Sanguinary го е казал много точно.Браво за първи път сме на абсолутно едно и също мнение с него.И то на 100%.Той просто го изрази много по точно от мен.Благодаря ти.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот werewolf » 20 Сеп 2006, 14:57

Може да е егоистично но все пак когато ти искаш нещо и имаш възможност да си помогнеш посредством магията не го ли правиш?

zaek - не знаеш колко си права. Именно от егоизмът, алчността и себелюбието страдаме и всичките ни проблеми идват оттам. Имаш пари, но искаш още, получаваш много пари и с тях си купуваш единствено злобата на хората, а ти си мислиш че си си купила нова дреха. И магията е един от методите да го постигнеш. Знаеш ли за всеки човек е отредена половинка на този свят поне аз в това вярвам. Друг е въпроса че много пъти не обръщаме внимание на хората които ни обичат тайно отстрани, защото просто не са в толкова лъскава опаковка и не ми казвай че не е така, защото ако дойде някой просяк и ти подари цвете не вярвам да му обърнеш голямо внимание (не искам да те обидя) - това е просто пример. А дали е магия за любов или магия за смърт - няма значение дали ще откраднеш 5лв или 5000 - все е кражба и все се наказва, но за едното може само да ти шляпнат няколко шамара, а за другото да си плащаш много дълго време.

sanguinary - повярвай ми магията не е толкова проста работа като отпушване на чувства. Аз само изучавам магията, но никога не съм правил не смятам и не искам да правя такова нещо. Нека вземат отношение по въпроса по - вещите (аз не се имам за такъв), но доколкото аз разбирам - магията е вид програма, зададена чрез ритуал който акумулира тип енергия, подходящ за изпулнението на задачата. Развалянето на магията съответно е промяна на програмата чрез друг вид ритуал (но енергията не се губи и рано или късно се връща в изходната точка). Но все пак нека вещите си кажат думата че аз маи доста разбърках понятията.
Аватар
werewolf
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 20 Сеп 2006, 16:54

Да така е за всеки човек има половинка на този свят но задаваш ли си въпроса че по голямата част от хората никога не срещат подходящата си половинка.Много е трудно да я намериш повярвай ми змам го от личен опит.Минаваш от връзка във връзка и...някъде нишката се къса.Ако магията ще ти помогне да намериш подходящата си половинка или да излекуваш болното си дете например повярвай ми няма да се поколебая да я използвам.Не съм веща и аз само изучавам за момента.Но за да предпазя себе си и хората около себе си бих убила камо ли да не използвам магия защото на магия само с магия може да се противопоставиш.Няма друг начин.Патила съм знам.Хората са казали не питаи старило а питаи патило.А егоизма алчността и самолюбието ги има навсякъде.Те живеят във всеки от нас наравно с любовта чесността и благородството.Друг е въпроса на кое от тези чуства ще позволиш да се изяви повече.А да си егоист понякога е наложително защото света в който живеем времето в което съществуваме ни го налагат.Замисли се и ще видиш че е така.Нима ти не си постъпвал егоистично спрямо някого?А колкото до това че много често не забелязваме хората които ни обичат отстрани до някъде е така.Но не за всеки.Бих приела цвете от всеки даже и от просяк стига да е поднесено със сърце и желание.Не ме мисли за лекомислена материалистка защото бъркаш.Примера е от онзи ден.Прибирах се от работа и едно малко момиченце се приближи и наистина ми подари цвете -обикновено откъснато в градинката жълтурче.ПОвярвай ми успя да оправи скапанато ми настроение за дни напред.Така че за много хора като мен е важен самия жест а не човека койото го прави.РАзбира се с любовта е друго-не може да обърнеш внимание на всеки мъж или жена влюбен в теб.Какво ще стане ако го направиш?Помисли.Както каза Немесизус по горе любовта е като роза с тръни и обесни защо.Но ако я хванеш внимателно и нежно не е нужно да и махаш тръните и въпреки това няма да те убодат.ТОва е лично мнение а както каза ти от тук нататък да говорят по вещите от нас.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 20 Сеп 2006, 16:56

Мда,зайче права си за много неща.Но моята реакция е породена
именно от наблюденията ми върху хора,които са искали от мен
да върна с магия(насила) човека,когото са "обичали".Да,трябва
да призная,че от глупост съм се навивал(тогава го наричах
състрадателност).Да оставим това,че всичко се изсипваше на моя
та глава.Но самите хора,които са искали това-онова от мен наисти
на заслужават това,което казвам-нещо достатъчно силно и грубо,
че да се стегнат.Някои са получавали това,което искат-благодаря
на Богинята,Бога и Луцифер,че са ме предпазили да успея да
"помогна" на другите.Получават въпросната половинка,а пробле
мите които имат от чисто духовно и психологическо естество оста
ват,биват подтиснати за пореден път и след това избиват с още
по-голяма сила.Накрая за всичко може да излезеш виновен ти.

Не знам,но нямаше да е зле ако бях запазил части от тия диалози
да ги пейстна и да видите падението на тези хорица.В името на
някаква химера са готови да разрушат десетки животи.А пък само
как се жалват и окайват-оплаквачките по гробищата и бабичките
пред блока не могат да се сравняват с тях.Народът масово оглупя
ва,защото е духовно беден.

Да,не мисли че не съм изпадал в подобна ситуация,да изпитвам
болка от раздяла,при това голяма.И да прибягвал съм към магия
и самохипноза,но с цел не да върна любимия човек,а да го забра
вя.Да се освободя от спомена за него.

Има един трети проблем на любовната магия,който е малко извес
тен,но е добре да се знае.С любовна магия можете да накарате
човека да изпитва страст,но не и любов.Можете да го накарате
да се обвърже сексуално,но не и да ви обича.Рано или късно това
нещо отшумява,след което нерядко спечелената с магия "любов"
се обръща в ненавист.Да,замислете се защо няма магия да спече
лиш нечие приятелство.Говоря действаща такава(може да има
маянски и викингски ритуали за кръвно побратимяване,но те имат
друг смисъл,който не бива да се бърка с магия за спечелване
на приятелство).

Другото жестоко нещо,което може любовната магия(и е по-
страшно от магията за смърт) е,че може да навреди жестоко
на децата,които ще се родят вследствие от такава връзка.
Кое е по-добре-да умреш ти или да гледаш как се мъчат деца
та ти вследствие психическо заболяване,генетичен дефект или
да умрат рано.

Да,Зайче,може да говоря твърде остро,да съм съдник и какво
ли не още,а може и да предотвратя доста злини,които някои
хора с не много ум могат да си докарат.Колкото и абсурдно да
звучи,накарайте някой,който моли за магия да ви напише
есе "Защо искам този човек да се върне при мен",ще стане ясно
какво имам предвид.Ще лъснат много неща-много долни стреме
жи,много болни идеи...животът на такъв човек е мексикански
сериал и чалга,но примесени с магия(о,не че и в тях не липсва
такава!).И който реши да помага,се забъвква в света,в реал
ността на човека,изискващ любовната магия,омърсява се
енергийно,духовно се принизява.

Да,помагал съм на други хора,но за съвсем други неща.Такова
нещо е лечението.Не само за физически проблеми става дума
да се лекува,но и емоционални травми и ментални също.Само
че разликата в този случай е,че човекът иска да се освободи
от проблема,докато в първия случай(криейки се зад желание
да спаси своята "любов",той задълбочава своите проблеми и
магьосникът му помага!).Решаване на житейски затруднения,
търсене на верния път в живота...ето това е,което магията може
да повлияе благотворно.

Всъщност глупаво е да давам рецепти за кое може магията да
помогне и за кое не.Но идеята да накараш някой да се влюби
в теб,да се върне,при положение,че те е зарязал,било то с
окултни,било то със средства от чисто материално и прагматич
но естество(НЛП,дезодоранти с феромони,дори наркотични
средства)...ще дават все един и същи плачевен резултат.Наи
стина ми се иска науката да напредне дотам,че да открие
заместител на любовните магии.Тогава негативните последствия
от подобни упражнения ще станат още по-явни.

И да,най-най простата любовна магия,която е силно работеща
е въпросната женичка да напои бучка захар в менструалната
си кръв и след това да я сложи в кафето на избранника.Хех,това магия ли е или биохимия?Добре е да прочетете повече за феро-
моните.Върху тях биохимиците,физиолозите,невролозите и медици
те въобще правят непрекъснато нови и нови проучвания.Любовна
та магия наистина ще стане демоде.

Интересно ще ми е когато това стане,да попитам хората като
Върколака ще трябва ли да забраним науката и медицината,
защото няма да сме зрели за нея...Науката и учените ли ще са
виновни,за проблемите,които ще последват или клиентите,полз
ващи тази "услуга",че не са се справили с проблемите си.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот zaek » 20 Сеп 2006, 17:24

Слънце ти отново си прав в голямя степен.Затова те уважавам защото винаги знаеш какво да кажеш и как.Съгласна съм с теб за много неща но аз исках само да кажа че всеки има право на своето решение.Не само за магията а по принцип.И аз не смятам за редно да се правят атентати в името на някаъв идеал или Бог но хората които го правят смятат това за правелно.Да послеиците от една магия могат да са страшни особено ако искаш да превърнеш някого в емоционално зомби.Да съгласна съм че с любовна магия не можеш да постигнеш истинска любов сигурно е така и че последиците биха могли да се изсипят на главата на децата ти или на близките ти,но ако си решил да го направиш никой няма да може да те спре.И никой няма право да те съди освен оня горе дето един ден всички ще застанем пред него.Всеки сам трябва да носи последците за действията си и като ухулваме някого няма да променим нещата.Който е решил ако искаш го ошамари до смърт пак ще го направи.Няма да чуе нищо.За съжеление знам че хора като теб и други вещи във форума които се опитват да помогнат патят най-зле защото голяма част от последиците са за тях но запитал ли си се какво щяхме да правим без вас например.Щеше ли да има кой да излекува едно болно дете на което науката не може да помогне.Магията е сила с която шега не бива но нека всеки сам прецени до къде може да стигне и какво желае.И нека сам си троши главата.Просто не е редно поне според мен да ставаме съдници на света и да се опитваме да го оправим.Няма да успеем.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sesil » 21 Сеп 2006, 05:40

Осъзнахте ли, че просто си чешете езиците? Конфуций го е казал много отдавна: "Може би можеш да изведеш човек на добрия път, но не можеш да го заставиш да продължи по него."
И си е така, затова всеки един си има своя индивидуална еволюция и всеки може да си троши главата както сметне за добре. Слънцето знае как магията може да е мечешка услуга и не иска да "помага" на другите да си чупят главите, заека знае, че всеки прави това, което сам си реши и неизстраданата истина е истина за един, но не за друг.

Надявам се, че вече се изчерпа темата, не за друго, ами ще я донапълнем с ненужни постове на обяснения кой какво е имал предвид и най-важното предупреждение какво става като се използва така наречената любовна магия в крайна сметка малко хора ще стигнат до него. В крайна сметка при "любовната" магия се получава ефекта на вземане на служебни пари от касата - вземаш за определен период, но след това трябва да ги върнеш преди да са те усетили, защото тогава вече не само ще ги върнеш, но и ще те изритат.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 21 Сеп 2006, 09:35

zaek написа:Да така е за всеки човек има половинка на този свят но задаваш ли си въпроса че по голямата част от хората никога не срещат подходящата си половинка.Много е трудно да я намериш повярвай ми змам го от личен опит.Минаваш от връзка във връзка и...някъде нишката се къса.

Това е защото търсиш и така неминуемо я подминаваш по трасето, дори и да я срещнеш. Половинката де. Но не става така на принципа опит-грешка. Това са изкушения, които имат за цел да те отклонят. Демек ти си се отклонила вече достатъчно. Нишката си се къса още при първата грешка.
А относно тия случки с цветята и просяците. Миналата година лятото , най-невинно си се прибирам към нас ,не пиян, но поразвеселен да го кажем, и забелязвам как някакви деца на тротоара са се скупчили и какво да чуя!:
- Ти ще се ожениш на 20! Ще имаш толко и толко деца...
Повзирам се аз и гледам едно диване на около 6, гледа на ръка ,напълно безплатно на останалите деца. Та аз ,като един пример, за българщина, си казах "щом е безплатно, дай и на мене". Майтап разбира се, просто така реших, минавайки. Попитах аз на колко ще се оженя и си дадох ръката. То изобщо не се смути, напълно професионално подходи даже и дори ми се скара, че трябвало лявата ръка да дам, а не дясната! Послушно ги смених. :oops:
- Ти ще се ожениш нааа... 25!!! - категорично отсече, почти без да гледа!
- Е как така?! Аз съм на 27!
- Ми тогава ....ми тогава вече си женен, к'во ми губиш времето!? :mrgreen:
Не съм виждал как ходи ударен човек с мокър парцал, но мисля, че ако не с точност, то съм бил много близко до това определение, когато си поех по пътя...
Е, после се посмях де, но... тва ,с плитчиците, направо ми обяви шах и мат в два хода :mrgreen:
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот werewolf » 21 Сеп 2006, 17:27

sanguinary :)))))) интересна история

зайче сега прегледах и поста ти от по-предната страница и още нещо искам да ти кажа - не помагай на хората без те да са ти искали помощ, защото до едно време е помощ, после става натрапване. И друго ще ти кажа - още като се родиш на тоя свят имаш дълг към родителите си, а по-късно и към децата си. Само че ти не можеш да извървиш техния път. Ти не си супермен и остави хората сами да си носят кръста - те затова са на тази земя. Колкото и да е гадно някои хора са на тази земя именно да си плащат за грехове от предни животи. И когато ти тръгнеш да им помагаш само им удължаваш страданието. Да не говорим че чст от болката им се пренася върху теб и по този начин вредиш и на себе си. И не забравяй още нещо - Христос го пратиха на тази земя, за да изкупи греховете на хората и да им покаже правилният път, но ние го разпънахме. Просто още не сме готови за някои работи. Сега само трупай знания и чакай.

Пишете си спокойно по темата аз не мисля че някой се опитва да се заяжда и т.н. Напротив - стана интересна дискусия (поне за мен) и хубаво че се чуват мнения от двете страни - за и против магията.
Аватар
werewolf
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 21 Сеп 2006, 21:02

Дълга към родителите никога не се изплаща! Просто няма как!Той преминава към твоите собствени деца,а ако нямаш деца-към родината или в някоя свята за теб идея или идеал...А за "някои" работи никога няма да сме готови,но нали за това се опитваме? Да остана по-малко неща,за които не сме готови? Не търсиш ли-няма начин да намериш! Дори да се спънеш в "нещото" едва ли ще го видиш...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 22 Сеп 2006, 00:58

alistar
alistar
alistar
съгласна съм с теб... по всички точки за родителите...
но всички минаваме през период, в които мислим че те са ни най-големите врагове...
спират ни оттук,оттам и общо взето конфликта
е неизбежен и чак в по късна възраст започваме
да ценим родителите си.
Това Ок, но по темата ще кажа, че съм правила любовна магия...и може да ме съди само онзи, който е бил на мое място
не се чувствам грешна , нито зла, нито изчерпана, нито
загубена, както съди Ариеца,
напротив, просто не се предадох...
и се гардея с това....
Mell

Мнениеот alistar » 22 Сеп 2006, 09:31

Да Мел," пътят към Ада е застлан с добри намерения" Аз редовно имам търкания с майка си,но бих убил за нея...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 22 Сеп 2006, 09:32

werewolf написа:... не помагай на хората без те да са ти искали помощ, защото до едно време е помощ, после става натрапване.

Много прибързано изказване, вере. Неотдавна, бях свидетел как десетки такива, с твоето мислене седяха и наблюдаваха ,момче, което падна с мотора си и се беше затиснал под него. Никой не отиде да провери как е или да се обади на бърза помощ, нито някой ми помогна да повдигна мотора. Едва ли съм се натрапил. Животните как искат помощ например? Или и при тях е натрапване, ако не заговори с човешки глас? Често някой отказва помощ, а още по-често някои ,дори не подозират, че им е необходима. Тогава се натрапваш, но там действаш според това, колко ти е близък човека. И не забравяй, че няма как да правиш нещо за някого. Всичко правиш за себе си. Помгайки на някого,помагаш на себе си. За това, когато го правиш, не трябва да очакваш благодарност, нито да се чустваш ,като спасител, а напротив, трябва да си благодарен, че имаш възможност да го направиш.
А родителите не са нищо повече, освен тези, които са те възпроизвели. Чисто биологически. А това дали ще са ти родители и занапред, дали ще са ти приятели или неприятели, си е тяхно решение и стечение на обстоятелствата. Друг е въпроса, че е прието деца да се правят, когато имаш намерение да ги гледаш.
Да, разпънахте го, а сега му се молите да ви изпълнява желанията. По-смахната вяра не може и да има.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот wolf_kohen » 22 Сеп 2006, 17:39

Хора, сигурно знаете, че разлика между любовната магия и черната магия почти няма...

За това се обръщам към теб, който мислиш да печелиш "любов" с магия. Когато човекът не те желае ще се му се задействат защитите и ще се отдръпне, ако си много силен просто ще го нараниш, но не и спечелиш! Ако човекът е склонен към теб не ти трябва магия... Може би един сервитор който да му прошепне колко си готин или нещо такова... Но по сериозните работи винаги свършват зле за по-слабия, а не забравяй че това може и да си ти!
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор