Въпросът е, той какво иска, защото каквото и да направиш ще бъде против волята е желанията му. Изкривено и много пошло нещо е любовната магия в този и аспект.
Ако го обичаш ще го оставиш да бъде себе си, дори ще го оставиш да бъде с друга - човек е това. Ами ако ти беше на мястото на тази, чиято любов искаш да отнемеш, тогава какво... или всичко е борба със цели, които оправдават средствата.
Да, накарах го да мисли за мен и го направих поради една единствена причина, защото след около едногодишна връзка той просто изчезна яко дим, без дори да благоволи да ме уведоми, че се разделяме и то след като със сълзи на очи ме бе молил да се омъжа за него

Не, не се събрахме и да обади ми се по телефона, а после се видяхме и изяснихме отношенията си. Сега може да се каже, че дори сме добри познати. Но тогава, въпреки че бях сигурна в любовта му, а мога да те уверя, че тя все още е факт, не изкривих волята му и го оставих да прави с живота си каквото иска.
Кое е по-добре за него - знае той, а не ти! Дори и в твоите очи да е грешно, дори и да ти носи болка - това е неговата истина, а не твоята. Не бива да използваш принуда, просто не бива. Това не е любов, няма да бъде любов, а поквара, от която дори и хубавите и чисти мигове, които сте имали заедно ще почернеят и ще изгубят своята красота.
Научи се да живееш със своите собствени решения, били те грешни или не, научи се да поемаш отговорността за тях и да търпиш последиците им и когато следващия път решиш да постъпиш отново така, ще знаеш каква е цената. Магията няма да го направи вместо теб, напротив тя отново ще възстанови баланса и понеже ти си част от везните в този баланс, любовната магия ще ти се отрази, задължително. Как това вече е друг въпрос.
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.