Зов за помощ за Любовна магия

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот galina_dim » 02 Ное 2006, 12:08

Извинявайте, че ви се меся, но аз и на най-големия си враг не бих пожелала "broken hearts unhappy be". Според мен ако имаш силата и желанието?!?! да причиниш това на човек, когото твърдиш, че обичаш, нещо с ценностната ти система или с разбиранията ти не е съвсем наред...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Deina » 02 Ное 2006, 12:30

не бих искала да страда , искам да си го върна при мен и мисля,че мога аз да го направя щастлив
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ekaya » 02 Ное 2006, 13:25

Въпросът е, той какво иска, защото каквото и да направиш ще бъде против волята е желанията му. Изкривено и много пошло нещо е любовната магия в този и аспект.
Ако го обичаш ще го оставиш да бъде себе си, дори ще го оставиш да бъде с друга - човек е това. Ами ако ти беше на мястото на тази, чиято любов искаш да отнемеш, тогава какво... или всичко е борба със цели, които оправдават средствата.

Да, накарах го да мисли за мен и го направих поради една единствена причина, защото след около едногодишна връзка той просто изчезна яко дим, без дори да благоволи да ме уведоми, че се разделяме и то след като със сълзи на очи ме бе молил да се омъжа за него :mrgreen: Не, не се събрахме и да обади ми се по телефона, а после се видяхме и изяснихме отношенията си. Сега може да се каже, че дори сме добри познати. Но тогава, въпреки че бях сигурна в любовта му, а мога да те уверя, че тя все още е факт, не изкривих волята му и го оставих да прави с живота си каквото иска.

Кое е по-добре за него - знае той, а не ти! Дори и в твоите очи да е грешно, дори и да ти носи болка - това е неговата истина, а не твоята. Не бива да използваш принуда, просто не бива. Това не е любов, няма да бъде любов, а поквара, от която дори и хубавите и чисти мигове, които сте имали заедно ще почернеят и ще изгубят своята красота.

Научи се да живееш със своите собствени решения, били те грешни или не, научи се да поемаш отговорността за тях и да търпиш последиците им и когато следващия път решиш да постъпиш отново така, ще знаеш каква е цената. Магията няма да го направи вместо теб, напротив тя отново ще възстанови баланса и понеже ти си част от везните в този баланс, любовната магия ще ти се отрази, задължително. Как това вече е друг въпрос.
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Deina » 02 Ное 2006, 16:35

С риск да стана досадна във форума ще помоля ако някой наистина е правил нещо подобно да ми пише ако иска и на лична
Аз мога или Аз се надявам :)
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Deina » 03 Ное 2006, 15:23

някой поже ли да ми каже какво предсатвлява визуализацията - предполагам че е да си представиш нещо но бихти ли ми обяснили
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DaRk_AnGeL » 03 Ное 2006, 15:37

Точно това означава - да си представиш, да го видиш в съзнанието си.
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот kiko » 03 Ное 2006, 17:20

съжалявам ама го видях преди много време и не можах да го открия но ето ви го в по збит вид:
любовна магия

в събота завържете на един пръстен конец, дълък около 30 см. Сложи чаша на масата и дръжте над нея конеца така че пръстенът да виси свободно и да се люлее.Съсредоточете се и 3 пъти кажете инето на човека към които е ритуала докато пръстенът се поклаща.След това спуснете пръстена в чашата, нека се одари в ръба толкова пъти колкото са буквите в ТВОЕТО ИМЕ като свършите вържете конеца около връта си като гердан и го носете 15 дни

това е ритуалчети за което ви говорех изглежда много просто но на мен ми помогна да привлека дадения човек към мен пробваите го

късмет
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Deina » 06 Ное 2006, 08:50

а този ритуал вечерта в полунощ ли трябва да се прави или няма значение кога
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Deina » 06 Ное 2006, 08:56

кико и пръстена трябва ли да е сребърен или златен или няма значение благодаря ти за ритуала
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот kiko » 06 Ное 2006, 17:32

както вече ти написах няма значение от деня или пръстена стига да вярваш в себеси и късмет
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Deina » 08 Ное 2006, 15:14

случва ми се нещо странно и не знам дали е резултат от ритуалите които направих или е просто подсъзнанието но започнах да ги сънувам след като направих няколко ритуалал Сънувам (и то няколко нощи)че приятеля ми ме прегръща и иска да се върна при него. А знам че поне засега нещата не стоят по този начин. Бих помолила ако някои може да ми отговори дали това е добро предзнаменование че магията ми ще успее?
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AMON RA » 08 Ное 2006, 19:49

мила ДЕЙНА, извинявай че ще ти го кажа ,но ако го обичаш истински не е това начина да си го върнеш. Каквато и магия да му направиш ще е ,както ти се изрази в началото "ЗОМБИ". Това ли е любовта? Аз не мисля така.
Има вариянти как да си го върнеш чрез магията ,но нямаш право да го държиш против волята му, просто нее честно спрямо него.
А и друго за което трябва да си помислиш е , какво би се случило ако той разбере че го държиш до себеси чрез магия????????????????
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Deina » 09 Ное 2006, 10:15

ами знам че е така и не бих искала да го зомбирам но просто не мога да живея без него а и знам че мога да го направя щастлив както съм го и правила пред. а да разбере че съм му направила магия мисля, че няма откъде защото аз с никого не говоря за това.
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 04 Дек 2006, 16:04

Deina написа:ами знам че е така и не бих искала да го зомбирам но просто не мога да живея без него а и знам че мога да го направя щастлив както съм го и правила пред. а да разбере че съм му направила магия мисля, че няма откъде защото аз с никого не говоря за това.

ти откъде си сигурна че е бил щастлив преди с теб?!
ако е направена магия за раздяла или друга подобна, трябва първо да я премахнеш. иначе полза никаква.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Deina » 05 Дек 2006, 09:14

малко странен въпрос откъде знам че е бил щастлив с мен - женска интуиция, а пък и той самия ми го е казвал толкова пъти, че никога не е обичал както обича мен. Така, че ето откъде си знам. А би ли могъл да ми кажеш как да разбера дали ни е била направена магия за да ни разделят?
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 05 Дек 2006, 09:55

Много е неприятно когато някой реши , че си негова собственост.
Да си го върна... За Бога замисляла ли си се , че не желае да се връща ?
А ако е намерил щастието с другото момиче ?

Ама и аз какво ли се бъркам.... :? :?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Deina » 05 Дек 2006, 13:47

ами може би неправилно съм се изразила да си го върна, разбира се, че не е моя собственост. Но пък аз си мисля и друго е ако не бях го напуснала определено щеше да продължава да си е щастлив с мен, защото аз си знам как си живеехме двамата. И я си помисли дали човек не може да прави грешка и после някак си да може да си я поправи или нещо такова. И не знам може да е малко лекомислено но просто си мисля, че това беше половинката ми - в смисъл че се разбирахме наистина страхотно.
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mr.Wynn » 05 Дек 2006, 14:14

Така става винаги щом няма истинска връзка между двама човека и единият се опитва да въздейства на другия. Не говоря само за твоя случай. Може да направиш около 100 заклинания на някой и като го "гледаш" да виждаш резултата им, да виждаш как въздействат върху другия, но тези картинки или намерения, които си проектирала са само вътре в теб и нямат реална връзка с другия. Това е само твоят поглед за реалността на другия. Другата възможност е вътрешната реалност на човека да отхвърля намесата, дори да има енергийни връзки между вас и да изтласква промяната обратно към теб. И в двата случая няма какво да направиш. Всъщност има, но то ще рефлектира всеки път върху теб. Затова направи се хубава и позволи на приятелките ти да те изведат на бар, там приятни хора на твойта възраст много, ще започнеш нещо ново :)
Аватар
Mr.Wynn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Deina » 05 Дек 2006, 15:28

Мисля, че е много лесно да се съди така за даден човек. А това което ми казваш за излизането и т.н. ми е ясно но не можеш ей така да си кажеш повече няма да изпитвам нищо към него и край. Имал съм и преди това връзки с мъже но като тази мисля че не съм изпитвала и няма да изпитам просто така се чувствамл И ми е малко странно как така реши че той просто ми връща обратно енергията - да не би да можеш да предсказваш или нещо подобно?
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mr.Wynn » 05 Дек 2006, 16:55

Аз говоря за възможности и по принцип и се придържам към първоначално зададения ти въпрос, защо преживяваш едни отношения вътре в теб, а извън теб са други. На този въпрос съм дал два отговора, както аз разбирам нещата.
Аватар
Mr.Wynn
MagicGateBg Наблюдател

ПредишнаСледваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор