Модератор: venus
Persa написа:Мисля, че малко късно се включвам по темата, но, Далия, ако все още влизаш тук и четеш - прегледай добре форума. Има достатъчно ритуали за разваляне на магия. Повечето от тях са лесно изпълними, и дори и да нямаш опит магията, ще се справиш.
Имай предвид обаче, че тази жена може и да не се примири с положението, готова ли си да се противопоставяш цял живот?
Persa написа:Всяко нещо, което се случва в живота ни, и хубаво и лошо, мила Далия, е дадено, за да си извадим поука. Научаваме уроци, за да можем да продължим по пътя си, да станем по-мъдри, да се изградим като личности, да се научим да почитаме Боговете... всеки към каквото се стреми. Важното е да вървим по пътя, който сме избрали, и да се развиваме. Когато често имаме трудности и не знаем какво решение да вземем - мъдростта е най-добрият съветник. Всеки урок отключва врата и ни води към някакво решение.
Вярвам, че това, което се е случило, те е обогатило с нещо и е ценен опит за теб.
Оттук нататък ти пожелавам преди всичко щастие, и нека Боговете бдят над теб. Следвай пътя си с мъдрост...
Поздрав
Shadow Mage написа:/ ето ти една пречистваща магия:
Bright One of the Heavens, wise ISHTAR
Mistress of the Gods, whose "yes" is truly "yes"
Proud One among the Gods, whose command is supreme
Mistress of Heaven and of Earth, who rules in all places
ISHTAR, at your Name all heads are bowed down
I . . . son/дъщеря/ of . . . have bowed down before you
May my body be purified like lapis lazuli!
May my face be bright like alabaster!
Like shining silver and reddish gold may I not be dull!
sesil написа:nick не мислиш ли че по-добрия вариянт е да научиш приятеля си сам да се защитава и да си помага? Всъщност какви ги приказвам, като аз съм в подобно положение, само дето не съм опряла до Нек..
Понякога си мисля, че е по-добре дори да оставиш приятелите си да си трошат главата, за да им дойде акъла, ама сърце не ми дава. И се оказва че отново съм направила мечешка услуга.
AZA написа:ник .. не е задължително да е Уотчър .. т.е. може да е какво ли не , имам предивди това, което ще го пази .. а и ... кхъм ... на времето един приявтел беше направил нещо странно ... Пирамида , от огледала .. т.е. огледала съставени от светлина ( мрак, според предпочитанието ) и той самият беше в центъра ... така , каквото и да се опита да стигне до него , директно се въща при този който го е изпратил ... на добрите намерения - добро , на лошите - лошо. Не се ядосвай толкова много , че ядът да те заслепява ...
Успех , каквото и да решиш !