Как да си го върна?

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот erhan » 21 Яну 2006, 20:52

Poison е права може да е решил да те смени с друга ок.но ако нее е така помисли много добре преди да вземеш крайното решение.Защото не мисля че искаш да живееш цял живот с магии.но знай че винаги има начин.Късмет blob8
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Dalia » 21 Яну 2006, 21:28

Никога не бих живяла оставащите ми години с магии, просто искам да спра това, което се случва сега.
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Persa » 05 Мар 2006, 09:27

Мисля, че малко късно се включвам по темата, но, Далия, ако все още влизаш тук и четеш - прегледай добре форума. Има достатъчно ритуали за разваляне на магия. Повечето от тях са лесно изпълними, и дори и да нямаш опит магията, ще се справиш.
Имай предвид обаче, че тази жена може и да не се примири с положението, готова ли си да се противопоставяш цял живот?
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Dalia » 05 Мар 2006, 10:34

Persa написа:Мисля, че малко късно се включвам по темата, но, Далия, ако все още влизаш тук и четеш - прегледай добре форума. Има достатъчно ритуали за разваляне на магия. Повечето от тях са лесно изпълними, и дори и да нямаш опит магията, ще се справиш.
Имай предвид обаче, че тази жена може и да не се примири с положението, готова ли си да се противопоставяш цял живот?

Вярно е това, което казваш, но доста неща се промениха. В един момент направо оставих нещата да текат така както съдбата, а и Бог е решил и се отказах от каквато и да било борба и противопоставяне, опитвайки се да подредя живота си по друг начин. Но изведнъж без да очаквам нещата отново се наредиха така както ги исках. Не казвам, че тя пак не е между нас и не прави зло. Най-вероятно ще продължи да го прави. Но просто си мисля, че със злобата си тя вреди на себе си, защото тя самата от както го прави много се разболя. Какво ще стане не знам, но знам и съм убедена, че любовта е силно чувство и ме свързва с този човек, за съжаление доста голямо разстояние ни разделят сега.
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Persa » 05 Мар 2006, 11:15

Всяко нещо, което се случва в живота ни, и хубаво и лошо, мила Далия, е дадено, за да си извадим поука. Научаваме уроци, за да можем да продължим по пътя си, да станем по-мъдри, да се изградим като личности, да се научим да почитаме Боговете... всеки към каквото се стреми. Важното е да вървим по пътя, който сме избрали, и да се развиваме. Когато често имаме трудности и не знаем какво решение да вземем - мъдростта е най-добрият съветник. Всеки урок отключва врата и ни води към някакво решение.
Вярвам, че това, което се е случило, те е обогатило с нещо и е ценен опит за теб.
Оттук нататък ти пожелавам преди всичко щастие, и нека Боговете бдят над теб. Следвай пътя си с мъдрост...

Поздрав
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Dalia » 05 Мар 2006, 12:48

Persa написа:Всяко нещо, което се случва в живота ни, и хубаво и лошо, мила Далия, е дадено, за да си извадим поука. Научаваме уроци, за да можем да продължим по пътя си, да станем по-мъдри, да се изградим като личности, да се научим да почитаме Боговете... всеки към каквото се стреми. Важното е да вървим по пътя, който сме избрали, и да се развиваме. Когато често имаме трудности и не знаем какво решение да вземем - мъдростта е най-добрият съветник. Всеки урок отключва врата и ни води към някакво решение.
Вярвам, че това, което се е случило, те е обогатило с нещо и е ценен опит за теб.
Оттук нататък ти пожелавам преди всичко щастие, и нека Боговете бдят над теб. Следвай пътя си с мъдрост...

Поздрав

Мерси :) , за съжаление мъдростта идва след години или след дълъг и болезнен опит, след много трудности и не е достъпна за всеки. Никой не знае бъдещето, но всеки се надява да е по-хубаво...
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 13 Апр 2006, 10:47

Браво Shadow Mage,че се сети да им я дадеш
Shadow Mage написа:/ ето ти една пречистваща магия :) :

Bright One of the Heavens, wise ISHTAR
Mistress of the Gods, whose "yes" is truly "yes"
Proud One among the Gods, whose command is supreme
Mistress of Heaven and of Earth, who rules in all places
ISHTAR, at your Name all heads are bowed down
I . . . son/дъщеря/ of . . . have bowed down before you
May my body be purified like lapis lazuli!
May my face be bright like alabaster!
Like shining silver and reddish gold may I not be dull!

Като гледам постовете доста хора имат нужда от нея.
Тя се използва в Нек преди да сте започнали с висичко останало. И има голям ефек.
Нека всеки си я каже!
Ако някой иска да си го върне, нека го прави.
Никой не ви е направил съдии на другите. Всички говорите недей така, него прави.
А ВИЕ КАВО ПРАВИТЕ ВСЪЩОСТ?! ИМАТЕ ЗНАНИЯ И СЕДИТЕ ДА ВИ ПРАВЯТ НЕЩО БЕЗ ДА ОТГОВАРЯТЕ ЛИ?!
АКО НЯКОЙ ИСКА ПОМОЩ ИЛИ МУ ПОМАГАТЕ ИЛИ НЕ! НЕ РАЗДАВАЙТЕ АКЪЛ НА ДРУГИТЕ КАТО ЗНАЕТЕ ВИЕ КАК РЕАГИРАТЕ В ТАКИВА СИТУАЦИИ.
ТАКА МИСЛЯ АЗ.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Dalia » 13 Апр 2006, 13:30

Не се ядосвай :roll: nick,
когато човек има дори и съвсем малко повече знания от другите (а тези знания може би не са така достъпни) и някой го помоли за съвет или помощ, той Понякога забравя, че преди време и той не е знаел нищо и се опиянява от възможността да покаже своето превъзходство поучавайки и размахвайки пръст към онзи, който е изпаднал в нужда.
Разбира се, има и много други, струва ми се по-светли в сърцето си хора, които помагат, тогава, когато някой потърси помощ. Именно на тези хора съм благодарна.
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 13 Апр 2006, 15:26

Eееехх Dalia, АЗ НЕ СЪМ ЯДОСАН А БЕСЕН!!!!
ЕДИНСТВЕНО САМО ТОЗИ КОЙТО Е ИЗПАДНАЛ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ, МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС!
ТАКА, ЧЕ ВСИЧКИ ДЕТО РАЗДАВАТЕ ЪКЪЛ БЕЗПЛАТНО СИ ГО ЗАДРЪЖТЕ И КОГАТО ТАКОВА НЕЩО ВИ СЕ СТОВАРИ НА ГЛАВАТА И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ВИ ПОМОГНЕ.... ЩЕ ВИ ПИТАМ?!
КАЗАХ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ТРЯБВА.
........................

Dalia АКО ИСКАШ ЩЕ ТИ ДАМ ЕДНА ДРЕВНА МАГИЯ, НО САМО НА Л.С.
ТИ ТРЯБВА ДА РЕШИШ ДА ЛИ ДА Я ИЗПОЛЗВАШ.
РЕШЕНИЕТО Е ТВОЕ!!!
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 14 Апр 2006, 07:39

Не бесней бе nick съглсна съм с тебе че когато човек има нужда от помощ трябва да му се помогне.Аз се опитахд а дам на Далия един малък съвет защото няма с какво друго да и помогна тъй като и аз все още се уча и съм почти да го кажа начинаеща.И аз съм попадала в подобна ситуаця(е от друг тип не точно любовен проблем)и знам какво е тогава ми се помогна.Знам че човек за да опре до такива неща е супер отчаян но не знам дали не е по добре да и се даде съвет как да развали магията на въпросната жена и да и се помогне да направи някакви предпазни ритуали за да не се повтраят нещата па любовта на момчето сама ще се върне тогава?Не знам дали това не е по добър вариант и ако ти можеш да и кажеш даден ритуал който да и помогне направи го и дано има късмет.
И да ник съгласна съм че всички сме тука за да си помагаме взаимно с каквото можем и аз съм съгласна с тебе че на даден човек на който му трябва помощ е по добре ако можеш да му помогнеш а не да муд аваш акали какво да прави или какво не.Всички имаме глава на раменете си за да решаваме сами какво да правим и какво не и ако има последици ще си ги носим сами ние а не някои друг.Как беше приказката"пари ми дай акал неща"в случая е по уместно да се каже"помгни ми с квото можеш акал ми не даваи аз знам кво искам да правя"Късмет Далия.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nick » 14 Апр 2006, 11:23

Скъпо Зайче,
Заради един приятел да му помогно, стигнах до там че да се занимавам с Некромикон.
За поледния месец и половина съм му премахнал 3 магии и 2 изгонени демона...Е.. докога......?!?!?!
Просто наближава времето, когата ще ми писне и .........
Ще извикам 4 The Watcher на куп и НЕКА АКО ИМА СИЛА ДЕТО ДА ГИ СПАСИ!!
Да ама няма такава сила която да ги спре.
И....................... траурния марш за всички тях icon_angel
А забравих, че има иоще по-изродстко да пратя и 50-те ДЕМОНА НА МЪРДУК НАВЕДНЪЖ.
Егати до къде може да стигне човек!
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 14 Апр 2006, 12:21

На мен ли ми го казваш каде през последната година не мога да се спася от магии и то направени лично на мен.Защо си мислиш че започнах да се инересувам от тези неща?Добре че има хора които могатда ми помогнат ама то писва каде казваш ъи.Просто сам егати шубето и не мога да прибегна до средствата каде ми казваш.Не смея да призовавам нищо че не сам сигурна дали ще мога да конторлирам тези същества.Ще стане некоя беля та не мога се оправям после.Ама ще се науча.И тогава.............жална им майка на всички.Имам чувстовото че напоследак да се прави магия се е превърнало в неква мода.Но хайде да спрем до тука или да продължим на ЛС че избягахме доста от темата а не това е целта нали?Иначе с удоволствие бих си коментирала с тебе вапроса и бих ти задавала безброй въпроси.Ако знаеш как да помогнеш на Далия просто го направи.И ако имам някакав въпрос по темата към теб били било удобно да ти го задам на ЛС? :oops:
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sesil » 14 Апр 2006, 12:22

nick не мислиш ли че по-добрия вариянт е да научиш приятеля си сам да се защитава и да си помага? Всъщност какви ги приказвам, като аз съм в подобно положение, само дето не съм опряла до Нек..
Понякога си мисля, че е по-добре дори да оставиш приятелите си да си трошат главата, за да им дойде акъла, ама сърце не ми дава. И се оказва че отново съм направила мечешка услуга.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nick » 14 Апр 2006, 13:48

Скъпа sesil
sesil написа:nick не мислиш ли че по-добрия вариянт е да научиш приятеля си сам да се защитава и да си помага? Всъщност какви ги приказвам, като аз съм в подобно положение, само дето не съм опряла до Нек..
Понякога си мисля, че е по-добре дори да оставиш приятелите си да си трошат главата, за да им дойде акъла, ама сърце не ми дава. И се оказва че отново съм направила мечешка услуга.

какво може да направи човек, който си няма и на поняти е какво му правят.Ок, ще му закача един Watcher по не да го пази и предупрждава.
А знае ли някой какво е да извикаш Watcher, там няма прошка. Но човека е невинен от всякъде и НАЙ-ВАЖНОТО МИ Е ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ!!!!!!!!!
И както казах ако откачача постоянно и на мен да ми правят за това, че го защитавам.............
ДА ДОЙДАТ ЛЕГИОНИТЕ НА МРАКА 50-ТЕ, Е И АКО ТЕ НЕ СВЪРШАТ РАБОТА..........

4 Watcher ЩЕ ИЗВИКАМ / ВЕЧЕ И ТАЗИ ИВОКАЦИЯ Я МОГА/,
А ТАМ ГРЕШКА НЯМА, УБИВАТ ВСИЧКО И ВСИЧКИ НА ФИЗИЧЕСКО НИВО.

НО ТОВА Е ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ!!!!!
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 14 Апр 2006, 14:27

ник .. не е задължително да е Уотчър .. т.е. може да е какво ли не , имам предивди това, което ще го пази .. а и ... кхъм ... на времето един приявтел беше направил нещо странно ... Пирамида , от огледала .. т.е. огледала съставени от светлина ( мрак, според предпочитанието ) и той самият беше в центъра ... така , каквото и да се опита да стигне до него , директно се въща при този който го е изпратил ... на добрите намерения - добро , на лошите - лошо. Не се ядосвай толкова много , че ядът да те заслепява ...
Успех , каквото и да решиш !
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nick » 14 Апр 2006, 14:45

Благодаря AZA, но има начин ако магията е професионална да ги един вид заобиколи.... и тогава..
AZA написа:ник .. не е задължително да е Уотчър .. т.е. може да е какво ли не , имам предивди това, което ще го пази .. а и ... кхъм ... на времето един приявтел беше направил нещо странно ... Пирамида , от огледала .. т.е. огледала съставени от светлина ( мрак, според предпочитанието ) и той самият беше в центъра ... така , каквото и да се опита да стигне до него , директно се въща при този който го е изпратил ... на добрите намерения - добро , на лошите - лошо. Не се ядосвай толкова много , че ядът да те заслепява ...
Успех , каквото и да решиш !

Знам, че това е изродско, но до кога да се борим я..
Моето решение е ако нещата не се оправят или всичките 50-те на Мърдук!!!!!!!!!!!
Хан КРУМ беше казал като не искаш мира, на ти секира.
това е...
Ще изчакам още малко и .....................
no comment=== icon_angel
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот desskata » 04 Юни 2006, 08:03

Искам да кажа,че аз подкрепям Далиа,такива хора съществуват и го казвам с най-голямата си увереност,че и на мен ми се случи такова нещо,защо в този случай да е неправилно да се направи магия след като момчето или жената иска да бъде с този човек.Защо злото в този случай трябва да победи и ние да си мълчим.Чувала съм че може да направиш магия за събиране или любов между двама,но не и за раздяла,че за раздялата това е много лошо.Искам да кажа на Далиа,че аз подкрепям и да не се чуди
Аватар
desskata

Мнениеот EliKarim » 06 Юни 2006, 18:41

Понякога, когато човек изпадне в нужда и няма кой да се отзове на помощ става така че същият този човек започва да се учи да се спасява и да си помага сам. С времето и практиката има много ядове и проблеми, но така човек става по кален, по-силен...
Аватар
EliKarim
Модератор

Предишна

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор