не съм съвсем съгласна, ако получиш часовника, който искаш... просто вече ще искаш друг... нещо като проектиране на реалност върху евентуална възможност и обратното
Е да де

Модератор: venus
не съм съвсем съгласна, ако получиш часовника, който искаш... просто вече ще искаш друг... нещо като проектиране на реалност върху евентуална възможност и обратното
WandaBlenda написа:не съм съвсем съгласна, ако получиш часовника, който искаш... просто вече ще искаш друг... нещо като проектиране на реалност върху евентуална възможност и обратното
Е да деТочно това имам предвид.Какъв е смисъла да получиш изцяло някой чрез магия?Истинската любов е именно в копнежа когато си с някой,в болката от страха че ще го загубиш,в споделянето на привличането и същевременно в ужаса от от евентуално отблъскване.В смисъл ако получиш тотално някой ти ще престанеш да се страхуваш,да страдаш,да копнееш.Това унищожава любовта.Любовта не е часовника.Любовта е мечтата за него.
Хората не са разменни монети,не са вещи,че да ги "даваме"
и "получаваме".
Любовта не е часовника.Любовта е мечтата за него.
-Цитат от поста на Ralitsa Angelovaне ви напуска до гроба
WandaBlenda написа:.....незнам защо хората смятат че основно магията се занимава с това да влюбва някой си в някой друг.Най-малко през ден се намира по едно съсипано девойче и пуска тема от сорта-heeeelp обичам го.Има 1100 подобни теми и съответно 1100, че и повече отговора с най-ралични магеснически варианти за това как и по какъв начин да изпием мозъка на някой и да го направим роб до гробЩо не четат тия хора преди да пускат отчаяни постове на живот и смърт ......,