хора, спрете се бе

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Lord Njarlathotep » 16 Юли 2008, 09:42

Подкрепям мнението на водното заклинание
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 16 Юли 2008, 09:55

хмммм.... още ли чекнете тази тема?! Не ви ли писна?! "Черна" магия, "бяла" магия..."пембяна на зелени точки" магия- спрете се с подобни обсъждания и т.н. Цветът, ако изобщо може да твърди че има такъв, не зависи от намерението, а от източника- намерението си е на оператора и толкова. Какво против т.нар. "черна" магия?! Какво ще ме спре да правя каквото и да било, независимо от вашата система за светове на магията- съвест ли? А тези, които я нямаме? А тези, които не плащаме данък "Обществено мнение"? 'айде стига толкова по темата!
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот sin angel » 16 Юли 2008, 09:57

хмммм.... още ли чекнете тази тема?! Не ви ли писна?! "Черна" магия, "бяла" магия..."пембяна на зелени точки" магия- спрете се с подобни обсъждания и т.н. Цветът, ако изобщо може да твърди че има такъв, не зависи от намерението, а от източника- намерението си е на оператора и толкова. Какво против т.нар. "черна" магия?! Какво ще ме спре да правя каквото и да било, независимо от вашата система за светове на магията- съвест ли? А тези, които я нямаме? А тези, които не плащаме данък "Обществено мнение"? 'айде стига толкова по темата!

notworthy
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 16 Юли 2008, 10:36

Оххх пак ли вечния безмислен спор за цветовете на магията разните карми и съвест.Аде стига вече бе заради такива като вас целия форум е станал буламач.Когато се регистрирах тука във форума имаше сумати неща от които можеш да учиш и сумати хора с които да обсъдиш света на магията и от които да се учиш а сега какво стана изведнъж....форума се напълни с разни моралисти които си чешат езиците, с безмислени спорове и теми и с разни хленчещи лигли и лапета дето искат всичко да постигнат на готово и само реват дайте ми това и онова.Мислите си че магията е игра?Приятно забавление, но спрете да пълните форума с глупости.Тука стана една клюкарница и говорилня в която който няма кво да прави изразява мение подготвен или не само и само да трупа мнения ей така.И за какво?Вече не се учудвам че много свесни хора спряха да пишат във форума.Вещи и знаещи хора от които аз съм учила и на които съм благодарна не са изразили мнение от месеци да не кажа година и повече по нито една тема във форума.И нормално щото вече няма и читава тема.А откакто се създаде и скрития форум и малкото останали готини и знаещи хора спряха да пишат тука.И тази скрита част се създаде точно заради такива като вас.Подкрепям Немезиус спрете с тая тема отдавна е изчерпана.Всеки има глава на раменете си да мисли и да прави квото си иска.Пфууу че сте....що си мислите че магията е само цветя и рози бе аде пораснете най после.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mason » 16 Юли 2008, 10:42

Nemezius написа:хмммм.... още ли чекнете тази тема?! Не ви ли писна?! "Черна" магия, "бяла" магия..."пембяна на зелени точки" магия- спрете се с подобни обсъждания и т.н. Цветът, ако изобщо може да твърди че има такъв, не зависи от намерението, а от източника- намерението си е на оператора и толкова. Какво против т.нар. "черна" магия?! Какво ще ме спре да правя каквото и да било, независимо от вашата система за светове на магията- съвест ли? А тези, които я нямаме? А тези, които не плащаме данък "Обществено мнение"? 'айде стига толкова по темата!

е то не е точно въпрос на съвест :)
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rain » 16 Юли 2008, 11:11

Ех, ама сте едни разбирачи...черна магия било. Глупости на търкала.
Немезиус го е казал много правилно, всичко зависи от намерението на правещия.
Имате късмет, че не модерирам тук, иначе темата отива в коша!

Не е нужно да ви напомням, че тук се обсъждат магически практики и ритуали, а не морални поучения.
Големи съдници го раздавате иначе, но като опре ножа до гърлото, почвате да молите за помощ...
Няма смисъл тази безмислена тема да се продължава, на който не му харесва, да не се занимава и
толкова. Като искате да поучавате пишете във форум "Православие". Тук се пише за магия.

П.С. Венус, вероятно няма да подкрешиш тази гледна точка, но най-добре заключи темата. Повече едва ли може да бъде казано.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Nemezius » 16 Юли 2008, 11:19

zaek, за едно грешиш- точно тези, които сме на скрития форум, и до ден днешен си даваме и мненията, и съветите във всички(почти) теми, за които имаме определено мнение/съвет. Именно за това, което МГ беше някога, са толкова хапливи и постовете(или поне моите) ни.
Искате да учите- няма проблеми, тук сме- не сме отказали съвети на когото и да е, стига да има смисъл. Първото нещо, което би трябвало да знаете преди да пишете на горумите, е ДА ЧЕТЕТЕ- прегледайте какво сме изписали до сега, потърсете дали няма сходен с вашия случай и т.н.
Когато препоръчаме нещо за четене или даваме съвети, значи има за какво да го препоръчаме, изхождайки от собствения ни опит. Той може и да не работи добре за вас самите- тогава се насочете към други системи, или поискайте съвет към какво.

Относно това, че темата е в този раздел:
Искате Любовна магия? Прочетете какво е вече написано и пробвайте- нима очаквате да пишем едно и също нещо във всяка нова тема, която досущ прилича на предходната?! Преценете какво рискувате с това, което ще направите, дали точно това искате, и едва тогава пристъпете към каквото и да е, дори и да е натискане на "X"-чето на страницата.

П.П: Масон, ако толкова ти се спори- има ЛС за тази цел.

Темата е изчерпана. Моля модераторите на раздела да я затворят.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот zaek » 16 Юли 2008, 12:00

zaek, за едно грешиш- точно тези, които сме на скрития форум, и до ден днешен си даваме и мненията, и съветите във всички(почти) теми, за които имаме определено мнение/съвет. Именно за това, което МГ беше някога, са толкова хапливи и постовете(или поне моите) ни.

Прав си Немезиус но ако се продължава с подобни буламачи и на вас дето все още чат пат пишете и давате мнение ще ви писне и ще е нормално поне аз така мисля.Колкото до това да четат забрави опцията "търси" е непонятна за тях а нали се сещаш че е полесно да зададеш поредния глупав въпрос и да създадеш поредния безполезен topic пред това да поразровиш малко.Ей тва мързела е страшно нещо да знаете хора
И да наистина темата се изчерпа доста отдавна редно е наистина да бъде заключена...аде модераторите са на ред.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EvilOne » 05 Сеп 2008, 23:27

По толкова форуми съм си просил магическия бой, пък още не съм го изял :)
Па и да съм оставил 1-2 само девойки, как беше, прилъстени и незадоволени ... всякакви простотии е имало в ответ, но не и магии.
Според мен, блажено неумеещ да прави " любовни магии " главната им цел е правещия/поръчителя да си повярва и да си преглътне срама, комплексите, шкембето или там каквото му пречи.
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Магус Трисмегистус » 06 Сеп 2008, 09:12

Не си срещнал истински Маг, а само палячовци лъжемагове от форумите и рекламите по медиите. 8)
Аватар
Магус Трисмегистус

Предишна

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор