Любовни магиики

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот night_girl » 11 Май 2006, 19:55

1.Да възстановя привързаността на любовника.. .
Смесете щипка от нарязан на ситно ваш нокът с червено вино
И тогава сервирайте го на вашият неподозиращ любовник
В нощ когато луната е в пълна фаза.
2.Лотус
За да разберете ако човекът, който вие обичате не отговаря на чувствата ви, носете две парчета на лотусът цял ден,
едно във всеки джоб. През нощта поставете едно парче начело на леглото и едно парче при кракът. Ако мъжът ви
обича, той ще ви се яви на сън. Това заклинание може да бъде пробвано три дни подред, но не повече.
3.Заклинание, за да те види по - привлекателна
Напълнете ваната с вода и порасете с розови листа. Осветете свещи, ванилия и / или тамянът . Докато вие лежите в водата,
размишлявайте над изображението, което вие бихте искали да проектирате и кажете тези думи :
Земя, въздух, огън, море
Освобождавам красотата на богинята
Блестете чрез мен
:)
Аватар
night_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ABPOPA » 12 Май 2006, 05:31

какво е това лотус
Аватар
ABPOPA
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ABPOPA » 12 Май 2006, 05:34

и откъде да го намеря
Аватар
ABPOPA
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Bloody Alibis » 12 Май 2006, 10:29

лотус е растение
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kotentseto » 12 Май 2006, 10:52

Иска се в случая цвят от лотус. Попитай в цветарски магазин, помоли евентуално да ти доставят. Не е мн евтино.
Третото заклинание е добро - изпробвала съм го.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 13 Май 2006, 05:15

Това заклинание може да бъде пробвано три дни подред, но не повече

А после колко време трябва да се изчака за да се пробва отново?Примерно изкарали сме три те дни и после искамепак но след колко време може да се опита за други три дни
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 13 Юни 2006, 20:33

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ (МЪЖКОТО СЪСЛОВИЕ) ЗА ТОВА ЧЕ НИ ИЗДАВАТЕ ТАИНИТЕ СИ- КАК ДА НИ ПЛЕНЯВЯТЕ.
Хайде и аз да се включа и да ви помогна по въпроса. Както го споменах в друга тема менструалната кръв е най-силната и нейната сила впрегната в любовна магия е непобедима (е почти).
Има магии с косъм, с храна, свещи и др. но най- сполучливите са предходно изброените.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Persa » 14 Юни 2006, 07:29

А защо един мъж ще иска да му се прави любовна магия, и то с менструална кръв...
Мисля, че похватите, изброени по-горе са далеч по-безобидни, и... приятни...
и защо "мъжкото съсловие" не сподели по какъв начин обича да бъде "пленено" и какво харесва в жената... и защо не си спретнем и такава тема, това също е магия - магията на обаянието...
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 14 Юни 2006, 08:52

PERSA, съгласен съм че по горните са по приятни и безобидни но аз обясних, че магията с менструална кръв е много по-силна.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 14 Юни 2006, 16:06

Амоне, правил ли си такава магия или са ти правили или си имал подобен познат, който е видял да му слагат мензис /защото аз имам подобни/ за да говориш че е МОЩНА магията с мензис, че не е дребна не е, но чак пък МОЩНА
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Agata » 14 Юни 2006, 16:38

Мисля,че магията с кръв е опасна не само за този на когото се прави, но и за който я прави.Специално за магията с менструална кръв еднократно дадена може би носи положителни резултати,но ако се прекали съм чувала, че причинява нервност, избухливост, а впоследствие довежда жертвата до лудост. В едно съм сигурна, че подобрява отношения,които са започнали да се скапват.Но само еднократно дадена кръвта. На мен това ми звучи гадно.
Кажете ми нещо за отношения, които са в началото. Нещото, което да улесни комуникацията между мен и ЧОВЕКА, но да е по-безобидничко
и все пак действащо!
Аватар
Agata

Мнениеот Poison » 17 Юни 2006, 12:12

Агата някъде има тема за менструалната кръв. тази не е за това
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот AMON RA » 17 Юни 2006, 18:22

damnameneus написа:Амоне, правил ли си такава магия или са ти правили или си имал подобен познат, който е видял да му слагат мензис /защото аз имам подобни/ за да говориш че е МОЩНА магията с мензис, че не е дребна не е, но чак пък МОЩНА

Ами АРХИ, МОЩНА си е и то хич не малко. Виждал съм деиствието и,а също съм го и усещал, а как става ще го запазя в тайна .Надявам се да не възразяваш
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Persa » 17 Юни 2006, 21:35

Amon, първо, това е Damnameneus, не Aрхи, после - ами ти решаваш, да, но с голи твърдения и аз съм най-великата магьосница на всички времена...
Мнението ми беше на друга тема, тъй като тема "магия с менструална кръв" вече има, няма защо и тук да обсъждаме такива неща...
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот TANQ » 25 Сеп 2006, 21:06

AMON RA написа:БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ (МЪЖКОТО СЪСЛОВИЕ) ЗА ТОВА ЧЕ НИ ИЗДАВАТЕ ТАИНИТЕ СИ- КАК ДА НИ ПЛЕНЯВЯТЕ.
Хайде и аз да се включа и да ви помогна по въпроса. Както го споменах в друга тема менструалната кръв е най-силната и нейната сила впрегната в любовна магия е непобедима (е почти).
Има магии с косъм, с храна, свещи и др. но най- сполучливите са предходно изброените.
Голяма работа icon_sleeping
Аватар
TANQ
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор