Съвет.....

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот gulumse » 15 Май 2006, 21:21

имам нежда от помощ!от два месеца се чувствам ужасно!не мога да се усмихвам истински и не съм щастлива!мислех си че причината е в това че имам проблеми и човекът който обичам е далеч от мен!Но не това е причината!Просто съм загубила вярата си и съм станала песимистка!до сега никога не съм се чувствала така никога не съм приемала нещата навътре казвала съм си:"всичко ще се оправи защо да се притеснявам?"Но сега се страхувам какво ще се случи утре и въобще не мога да мисля за бъдещето!нямам енергия за нищо и имам чувството че всеки момент ще рухна!ходих на врачки но всички ми казват че намам магии!моля ви кажете ми как да си върна вярата и да се освободя от страха!
Аватар
gulumse

Мнениеот FireSun's Viking » 15 Май 2006, 21:29

Опознай себе си и страховете си.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 16 Май 2006, 03:34

Защо ти е да мислиш за утре?Може би прекалено мн мислеш за въпросното "утре" и тва ти скапва "днес".Не мисли,чак толкова а си живей за момента,опитай поне временно така.Радвай се ма слънчевите дни,ако ще и на интересните форми на облаците...гледай анимационни филми,подбирай леки храни...опитай се да не се натоварваш излишно,аве все такива неща...излез малко сред природата ако имаш възможност....прегърни някое дърво гледай как малки деца играят и цвърчат.Ама и не ме слушай мн кво говоря шот и аз незнам в момент 6:30 не съм по съветите ма ако нещо ти хареса пробвай го...пък дано има ефект ;)
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 16 Май 2006, 06:47

деца играят и цвърчат - това което каза е ужас, настръхвам като го помисля. Мен това би ме натоварило излишно.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 16 Май 2006, 10:48

Децата са сладки...верно че цвърчът ама тва им е чара :) те са малки сладки и стават за мачкане...приятен начин да си губиш времето :))))
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kotentseto » 16 Май 2006, 12:20

Прощавай, ама да наричаш децата "губене на време" е меко казано идиотско... не искам да те обидя. Може би ти самата не си минала детския/тийнския период, но просто изказването ти предизвика в мен неочаквана вълна от агресия...
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ABPOPA » 16 Май 2006, 13:01

децата са най-хубавото на този свят те са най-ценното, най- съкровенното,най-мечтаното дори и най-голямото мрънкяло прегърне ли това съкровище се променя мигновенно
ДЕТЕТО ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКАТА МАГИЯ
Аватар
ABPOPA
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Kotentseto » 16 Май 2006, 14:26

Невероятно е наистина как се заражда животът в тебе... и как после фактически израства една истинска нова личност. Съгласна съм напълно с Аврора :)
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 16 Май 2006, 15:10

Kotentseto написа:Прощавай, ама да наричаш децата "губене на време" е меко казано идиотско... не искам да те обидя. Може би ти самата не си минала детския/тийнския период, но просто изказването ти предизвика в мен неочаквана вълна от агресия...

Охх...ок признавам си глупаво изказване и да теенския период сам и да...днес цял ден говоря само глупости и май в момента правя така и все пак ...да...е гуубене на време е ако седнеш в някои парк илиградинка и гледаш някви напълно непознати дечица да търчат на около...кат не са си твои...бе де да знам и аз ...
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 16 Май 2006, 15:50

Стига сте размивали темата, а отговорете на въпроса.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот sivia » 16 Май 2006, 18:24

когато станеш сутрин се погледни в огледалото и кажи:
добро утро, днес ще дъде един наистина прекрасен ден.
усмихни се сама на себе си
пробваи го всяка сутрин даже и да нямаш настроение
СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА
Аватар
sivia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот GAMBIT » 17 Май 2006, 16:00

Опитай се да спреш да мислиш. Отиди в парк, разходи се боса по тревата, легни и си зарови пръстите в нея. Остави се на слънцето и вятъра да те поGалят. Дишай дълбоко през корема и се опитвай да не мислиш за нищо и да усещаш само мирът около тебе.
Тогава се концентрирай в/у страховете и ще видиш, че не са много, че е един, че другите са само детайли и то незначителни. Тогава ще ти дойде на ум, какво да правиш.
Може и да ти прозвучи малко бла-бла-бла, ама при мен понякога върши работа.
Ядосай се! Изпитай гняв и го изхвърли. Пиши, рисуваж, викай, блъскай по стената докато не оставиш кръв - каквото и да е, но го излей всичко навън и не му позволявай да се върне.
Напуши се! Пусни си музика със смислен текст... или напиши твоя.
Иначе, ако се занимаваш с такива работи, медитирай, помоли се, повикай отговорите в сънят си.
Като сам зле правя такивати ми работи.
Надявам се, да се оправиш бързо и безболезненно!
Успех!
Аватар
GAMBIT
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот gulumse » 17 Май 2006, 19:25

благодаря за съдържателните отговори!надявам се съветите ви да ми помогнат!gambit,това за напушването и изливането на гнева звучи интересно!благодаря за помоща!
Изгубих те и себе си изгубих...
Аватар
gulumse

Мнениеот milie » 17 Май 2006, 23:22

gulumse,сега започнах да чета една книга,която мисля,че много ще ти помогне."Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота"на dale carnegie.На мен ми действа много успокоително и тонизиращо.Дава полезни съвети,които са всевалидни истини и всеки ги знае,но може би повечето хора не ги осъзнават.
Аватар
milie

Мнениеот Tatiana » 18 Май 2006, 07:21

sivia написа:когато станеш сутрин се погледни в огледалото и кажи:
добро утро, днес ще дъде един наистина прекрасен ден.
усмихни се сама на себе си
пробваи го всяка сутрин даже и да нямаш настроение

това наистина е добър съвет аз понякога го практикувам но не винаги действа :roll: винаги се намира нещо да ти скапе деня
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 18 Май 2006, 13:01

това наистина е добър съвет аз понякога го практикувам но не винаги действа винаги се намира нещо да ти скапе деня

Е законите за всемирната гадост винаи действат безотказно но и от нас зависи дали ще позволим да се намери нещо за да ни скапе деня.Но съвета на Гамбит най ми допада пробвай доста от нещата съм ги тествала и работят.Ако не искаш да се напушиш просто иди и се напии някъде изчезни за извесно време абе измисли нещо но не мисли за лоши неща.Живота е такъв какъвто си го направиш.Решиш ли да се самоунищожиш с тези мисли и терзания и Господ няма да ти помогне да се съвземеш.Я горе главата и намери нещо за което да живееш и да се радваш само така ще си щаслива.Друго лечение е някой да ти хвърли един хубав бой(извини ме за грубоста но и това е нужно по някога)и да ти избие всички черни мисли по този начин angry5 Стегни се бе момиче какви са тези неща.пробвай всичко което ти доиде на ума и ако трябва вземи антидпресанти за извесно време ама слабички че няма нужда да се надрусаш или да умреш от некви силни хапове.А и чупенето на предмети също помага много да знаеш.Аде късмет
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 18 Май 2006, 14:10

Пробвай да гледаш синьо небе*прозяв*... синьото успокоява нервната с-ма...или гледай жълтурчета,маакр че те май прецъфтяха....
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор