Дано някой ми помогне!

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот bonbon » 13 Ное 2004, 09:05

Здравейте....Без да навлизам в подробности....:....Измъчва ме нещо....Познавам един добър човек....с когото мога да се разбирам прекрасно......Отношенията са перфектни....мисля че я до известна степен духовна връзка между нас, но нищо повече.......Аз съм омъжена, а той е влюбен в мен....!..... Неговото страдание ме измъчва, дори и той да се старае да не ме натоварва аз усещам как мисълта му за мен ме държи неспокойна....Чувставм се като вързана.... Искам той да е щастлив....Да продължи по пътя си....Но не зная какво да направя.............Този камък тежи доста....Явно е трябвало да се зблъскам с това...Знам че той трибва да изживее този момент...Както и аз но по друг начин...Но ако мога да направя нещо бих била щастлива.....Не зная дали магия ще ми помогне да го отърва от мисълта за мен.....Но ако има такова решение......Бих се заела...
Позрави...
bonbon

Мнениеот EliKarim » 14 Ное 2004, 02:41

Скъпа bonbon, ако съм те разбрала правилно от това което си написала смятам, че магия не ти е нужна. А и защо ли си мисля, че ти също мислиш за този човек.... Как искаш да прекъснеш нишката ако е така?!
Опитай да се дистанцираш, да не мислиш за него, да го игнорираш сама за себе си. Ако не съм те разбрала, поправи ме, но аз мисля че за този тип "лична драма" няма нужда от магия. тя само може да обърка съвсем това момче...
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот bonbon » 14 Ное 2004, 10:38

...Благодаря ти Ели!
Мислех за това...И наистина би било най-добрия вариант...Но може би това което ми пречи е че в момента не мога да се дистанцирам......Заедно работим...Заедно сме всеки ден...почти......От мислите си аз го игнорирам особено когато не го виждам.....никакъв проблем....Но наистина е нужна дистанция...Захтото усещам винаги когато той мисли за мен.....Това ме натоварва и всъщност е единствената причина да ми е в мисля за това и резпективно за него! Може би проблемът ми е че се чувствам ...някак си като дляна да му обръщам внимание което е погрешно защото той и никoй всъщност не диша вместо мен..... Тоест не мога да направя това което не чувствам и не ми идва от вътре..... Но :...- не мога да скъсам тази малка невидима нишка......
Все пак....: прекрасно е да го чуеш от друг човек.....
Благодаря ти още веднъж....Желая щастие
bonbon

Мнениеот Жоро Пентаграм » 15 Ное 2004, 13:40

Има начин, но и аз като Ели не съм сигурен че го искаш.Вземи една твоя снимка на която ама въобще не се харесваш.Напиши отзад името му и желанието ти да скъса в мислите си за теб.Нарежи снимката на възможно най-ситните парченца които можеш.Не да късаш,а да нарежеш!След което идва трудната част.Изсипи незабелязано парченцата в негов джоб без да разбере.Когато ги открие и изсипе от джоба си-желанието ти ще се отключи!
Жоро Пентаграм

Мнениеот EliKarim » 15 Ное 2004, 16:14

Бъди подготвено обаче за това, че магията може не само да промени чувствата му, но и да го направи много много различен към теб и околните. Сигурна ли си, че искаш да се докоснеш до чувствата му?!
Ако имаш чувства към него и наистина си загрижена...остави нещата да се изгладят сами. Тоест, мисля че той ще преодолее каквото и да било.
Няма непреодолими неща.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот bonbon » 16 Ное 2004, 08:50

i az sam na mnenie, 4e za tozi slu4ai magija ne e nujna. magiite sa seriozni ne6ta i ne trjabva da se izpolzvat ot hora bez opit i sre6tu drugi hora. Ako iska6 da se otarve6 ot negovata energija si povtarjai 4e ti si po-silna ot nego i ti 6te opredelja6 dali da ja use6ta6 ili ne. Drug e vaprosa dali ti sama ne iska6 da ja use6ta6...
bonbon

Мнениеот Атлантида » 16 Ное 2004, 08:55

i az sam na mnenie, 4e za tozi slu4ai magija ne e nujna. magiite sa seriozni ne6ta i ne trjabva da se izpolzvat ot hora bez opit i sre6tu drugi hora. Ako iska6 da se otarve6 ot negovata energija si povtarjai 4e ti si po-silna ot nego i ti 6te opredelja6 dali da ja use6ta6 ili ne. Drug e vaprosa dali ti sama ne iska6 da ja use6ta6...
Аватар
Атлантида

Мнениеот bonbon » 23 Ное 2004, 06:03

Blagodaria vi sardechno,......i na teb Joro.... Ne smiatam da stigam do varianta sas snimkata zashtoto efektite, za koito Eli spomena, sa mi izvesti.., no vse pak drugo si e da si imash neshto v djobcheto pak dori i da ne se vazpolzvash ;)..Za sega ima izvesten napredak.... No dosta rabotia i varhu sebe si, zashtoto znaem che za podobna obvarzanost se iskat dvama....
Popadna mi kniga, koiato biah chela otdavna: Stava vapros za prikliuchvane na otnoshenia i lekuvane na emocii. Nabliaga se nai veche na meditacia s cvetove. Tai che v momenta vizualiziram jelan cviat, koito izliza ot me prez slanchevia split i misleno mu go prashtam....Problema e che tribva da si s mnogo isna cel i misal v momenta na vizualiziraneto.....//mnogotochie / no comment/ vie biahte izcherpatelni/.

moje bi vi zvuchi naludnichevo.....Dosta ot obkrajavashtite me ....biha kazali : "Ami negov problem...da se opravia" I tova e taka...No na men mi teji ujaasno....moje bi tochno v tova e problema...moje bi tribva tochno ot tova chuvstvo da se otarva.....ne znam...
Moje bi pisha tuk vsashtnost za da iziasnia sebe si...ili tozi karmichen kragovrat. Tova niama znachenie...vajnoto e che mi pomaga.......
I toku shto go pojelah mnogo mnogo silno...Iskam vsichko tova da prikliuchi....Toi si ima pat az sashto...../i daje go napisah-predstavete si/
Celuvam vi...:)
badete shtastlivi
bonbon

Мнениеот eur0pe » 02 Юли 2007, 22:59

хмм според мен 1 разговор ште направи мн повече в този случаи от колкото магия... но вце пак ти си решаваш... :wink:
Аватар
eur0pe
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 03 Юли 2007, 07:42

Планът е лесен - разкъсай връзките , образът ти в главата му да се отпрати . (Майнд Контрол) . Но чета мненията и се хващам за главата от простутия и повърхностност . Каква стойност може да има например поста на "eur0pe" ? И това е във всяка една тема за взаимоотношения между двама души . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор