от aninikol_7 » 10 Сеп 2006, 11:52
Ритуал с магическа вода,който помага да се завърне напусналият ви любим човек
Намокрете дланите си с магическата вода и след това под ред докоснете с тях челото си,устните и слънчевия сплит.Скръстете дланите си върху слънчевия сплит и се постарайте да видите,че там в пъпната връв се намира входа на святата вечна любов/усеща се ,наистина,поне при мен де/.Представете си зрително,че пъпната връв еблестящ в жълти тонове водовъртеж.През него вие всмуквате цялата енергия на любовта.Трябва зрително да си представите тази енергия като оранжев облак,който прониква в организма ви,обвива ви заедно с любимия,тъй,че да задържите това в сърцето си.Радвайте се на мигновенно преживяно щастие с любимия човек,обкръжени в облака на всеобщо щастие.
Издигнете ръце в четирите посоки на света,като изречете следното:
"Магическа вода,тебе използват всички народи по света за осветяване и суединение,защото ти си първоизточника и с теб и от теб всичко води своето начало.И моят живот/кажете кръщелното има на човека,който ви е напуснал/беше подобен на теб.Заедно ние преодолявахме препятствията,даже и непреодолимите,а сега/името на човека/се отдалечи от мен точно както реката набраздява в пясъка своето русло,за да се завърне в могъщия Океан.Точно така аз те моля да върнеш при мен любимия ми,който зная също ме обича,но се отдалечи от мен без никакво обяснение..................."
В течение на 2 седмици ще получите вест,че желанието ще ви се изпълни.За по добро изпълнение на този ритуал,желателно е да го правите в понеделник по залез слънце и да го повторите,веднага щом получите първата вест от човека....