Ритуал за връщане на любимия

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Wizard » 19 Сеп 2006, 20:25

Ето Ви една магия, която бях публикувал преди няколко години в един друг форум:

Купете ръжен хляб и го разрежете на 3 равни части. Първата част я изяще в семейството, втората дайте на съседи (или поканете приятели на гости), а третата част я сушете три седмици. Всеки четвъртък взимайте този хляб в ръце и казвайте заклинанието. И така три поредни четвъртъка.
Сухия хляб отнесете в някоя гора и го оставете под някое мъжко дърво. Тръгнете си без да се оглеждате. В продължение на 1 година не давайте хляб и сол в чужди ръце.

Кажете следното:
"Врата, прозорец, кръв.
Кост, жили, кръв.
Ела към мен божий раб (кажете името).
Амин, Амин, Амин.
Съхни като коричка хляб,
следвай ме по моя път,
търси ме в моя дом. Амин."
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот TANQ » 25 Сеп 2006, 21:03

Wizard написа:Ето Ви една магия, която бях публикувал преди няколко години в един друг форум:

Купете ръжен хляб и го разрежете на 3 равни части. Първата част я изяще в семейството, втората дайте на съседи (или поканете приятели на гости), а третата част я сушете три седмици. Всеки четвъртък взимайте този хляб в ръце и казвайте заклинанието. И така три поредни четвъртъка.
Сухия хляб отнесете в някоя гора и го оставете под някое мъжко дърво. Тръгнете си без да се оглеждате. В продължение на 1 година не давайте хляб и сол в чужди ръце.

Кажете следното:
"Врата, прозорец, кръв.
Кост, жили, кръв.
Амин, Амин, Амин.
Съхни като коричка хляб,
следвай ме по моя път,

А дали дайства?!?! :roll:
Аватар
TANQ
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 26 Сеп 2006, 08:44

Пробвай и ни кажи какъв е твоя опит! Магията действа като вид енергия, която не винаги се проявява при ВСЕКИ отделен човек. Като разбира се, за да ви се получава винаги ритуала, е нужен много опит и труд в занаята.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот TANQ » 26 Сеп 2006, 18:49

Wizard написа:Пробвай и ни кажи какъв е твоя опит! Магията действа като вид енергия, която не винаги се проявява при ВСЕКИ отделен човек. Като разбира се, за да ви се получава винаги ритуала, е нужен много опит и труд в занаята.
Ще пробвам ,но да знаете аз сам начинаеща.Но ще ви кажа дали е станало icon_eusa_dance
Аватар
TANQ
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tess » 21 Юни 2007, 14:36

стана ли?
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот stanislava » 22 Юни 2007, 09:10

Корен от цветето обичка,парче хляб и малко захар сложено в пьрче червен плат,ще привлече човека даден ви по съдба.Успех
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 01 Юли 2007, 19:57

2-3 стръка коприва се измива и изсушава.Стрива се с ръце на прах,поставя се в малък съд който заравяме в по-голям,напълва се с пръст и стои така 3дена.Точно в 24ч се изравя това което е останало в малкия съд-копривата.Запалва се и се нарича
Нека сърцето на -името изтине за нея-може да се каже името и
Нека намери в него място той за мен
Да я забрави окончателно дори и мойто име нощем да шепти.
След това което е останало се огъва в салфетка и през деня се хвърля в река.
Слага се бижу в чаша вино-да стой една нощ под звездите-да се даде на мъжа.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mucyto » 20 Авг 2007, 18:38

Wizard написа:Ето Ви една магия, която бях публикувал преди няколко години в един друг форум:

Кажете следното:
"Врата, прозорец, кръв.
Кост, жили, кръв.
Амин, Амин, Амин.
Съхни като коричка хляб,
следвай ме по моя път,

Като бях малка тази магия я знаех и като я направих любимия така ме заобича че направо не се отлепя от мен,но сега не деиства!
Аватар
mucyto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 21 Авг 2007, 09:37

Ето Ви една магия, която бях публикувал преди няколко години в един друг форум:

Кажете следното:
"Врата, прозорец, кръв.
Кост, жили, кръв.
Амин, Амин, Амин.
Съхни като коричка хляб,
следвай ме по моя път,

А това не отнема ли твърде много време?!До колкото разбрах аз това отнема цяла година , а това е много време за което всичко може да се промени.:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор