да развалим обвързващата магия

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот kiko » 27 Сеп 2006, 19:07

да развалим обвързващата магия

Някои обвързващи заклинания могат да причинят психически прояви. Вие не можете да ги видите, но можете да ги почувствате и нищо не можете да направите за да ги спрете. Чувствотое някакси като че ли сте обвити от нишки или че нещо ви стяга.Ето какъв е пътя заразсейването на магията.
Отрежете част от собствената си коса и я сложете в малка купичка. Запалете 3 свещи, 1 червена, 1 бяла и 1 зелена. Запалете тамян и прибавете малко смирна. Вземете стерилна игла или карфица и прободете десния си показалец. Капнете 3 капки от кръвта в тлеещия тамян. Като разпръснете косата около тамяна повторете тези думи:

"С кръв, свещ и благоухание пъти три
не дълго ще бъде това обвързване
свобода в живота и свобода в летеж
позволи ми да напусна къщата още веднъж
позволи на сърцето ми да литне на свобода! "
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AMON RA » 27 Сеп 2006, 19:32

кико, разбираш ли че това което си написала е доста силно от към използваето на коса и кръв и че това много пъти крие опасности, които могат да се отразят неприятно на използващият.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот kiko » 27 Сеп 2006, 19:36

наистина не го знаех , просто попаднах на ритуалчето и реших , че някой може да се интересува
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AMON RA » 27 Сеп 2006, 19:42

това че си го постнала нее лошо просто някои неблагоразумник няма да го направи както трябва и после ще съжалява дълго време преди да разбере каква е причината.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 24 Окт 2006, 00:14

Имам два въпроса:
1.Под обвързваща магия се има в предвид любовна магия, т.е. как да развалим люовна магия направена в/у нас ли?
2.Под "разваляне на магията" раздяла ли разбираме?

А и само като предположение , не беше ли артериалната кръв тази, с която се правят ритуали, т.е. трябва да е от вена или артерия?

П.С. : Горните въпроси не са зададени със сарказъм или някакви лоши чуства, ако това ви изглежда така :roll:
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 25 Окт 2006, 08:38

Не касае само любовна магия.. все пак човешките „връзвания” и зависимости могат и да са други не само по естество, но и по подбуди... по скоро е за откачане като цяло.
Само че има някои неща дето ме притесняват...
Тази коса и тази кръв, и то собствена protest – ами ако няма направено връзване, ритуалът ще доведе до нещо, но до какво! Та ще трябва, при всички положения, първо да се провери на каква намеса се дължи състоянието на човека и има ли такава. :roll:
Това не е нещо, което може да се прави профилактично и „за всеки случай, ако имам магия”
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор