Зов за помощ за Любовна магия

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Deina » 01 Ное 2006, 16:29

Нуждая се от помощ. Попрочетох доста от магиите тук само че не съм сигурна че сте ми помогнат защото случая ми е малко сложен. накратко ще ви разкажа. Имах връзка с едън мъж 10 месеца и всичко беше направо идеално бих казала. Взех решение да се разделим поради няколко причини. Но сега мисля че съм направила голяма грешка и бих искала ако мога да си върна неговата любов. Разделихме се преди 4 месеца и знам че сега си има нова приятелка. Точно за това не съм сигурна че магията сте му подейства. Моля ако някой знае магия за такъв случай да ми помогне и по възможност да я е пробвал или да знае че действа :). Но бих искала да изпитва по възможност истински чувства а не просто да е едно зомби.
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот kiko » 01 Ное 2006, 16:48

молбата ти е малко сложна защото ем искаш да я зареже(другата) ем да изпитва истински чуства към теб а не под деиствието на магията ами можеш да пробваш някоя по лека любовна магиика и да видиш какво ще стане
късмет icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Deina » 01 Ное 2006, 16:54

ами трябва,би ли могъл да ми предложиш някоя по-лека магийка
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 01 Ное 2006, 17:10

А защо не опиташ със стандартния опит за възстановяване на връзката, а бързаш да намесваш магията?
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот kiko » 01 Ное 2006, 17:15

ох ами аз не съм много по любовните магии но може би ритуалчетата с негова снимка ще ти свършат работа знам ли аз лично съм пробвала ритуалчето с пръстена предполагам че си го видяла ами то е по леко ама верно не съм много запозната изчакаи и други мнения абе незнам ама ти препоръчвам да не пробваш силен ритуал щото можеш само проблеми да си навлечеш
късмет icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DaRk_AnGeL » 01 Ное 2006, 19:47

еми мила можеш да ги разделиш поне това да направиш и ако той осъзнае че те обича и иска да е с теб да се съберете но не се знае нищо защото дори и да ги разделиш не се знае да ли той има чувства към теб и да ли няма да се хване с друга!
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 01 Ное 2006, 21:31

DaRk_AnGeL: Супер съшет дашая, просто думи нямам ...
И да ги раздели с магия той определено няма да се върне, само ще си навлече после повече неприятности ...
И ми е стращно любопитно какво се разбира под "лека любовна магия".
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот DaRk_AnGeL » 02 Ное 2006, 04:24

Shadow Mage извинявай много грешката е моя помислих ,че сме във форум а това не е всеки да казва едно и също затова са пуснати тези теми (според моето скромно мнение разбира се )за да се чуят разлияни мнениея и различни решения.
Може решението ми да не е от най-правилното но пак е нещо по-ралично от всичко което е писано по тая тема.
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DaRk_AnGeL » 02 Ное 2006, 04:37

мисля че всичко е приключено защото само разваляме темата на момичето
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lonely Ghost » 02 Ное 2006, 08:38

kiko написа:...аз лично съм пробвала ритуалчето с пръстена предполагам че си го видяла ами то е по леко ....късмет icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface

Кико, постни линка за това ритуалче да го видя, защото в противен случай голямо ровене трябва да падне, а и не е сигурно, че ще го открия. Може и на ЛС.
Благодаря предварително! icon_flowerface
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Deina » 02 Ное 2006, 09:00

кико я кажи какъв е ритуала с пръстена или ми постни линка , за да мога да го видия , че май не си спомням да съм го виждала , ,и ти пробвал ли си го?
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 02 Ное 2006, 09:04

Според мен направи магия за разделяне, и после направи магия за любов.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Krin le Fee » 02 Ное 2006, 09:36

А според мене или се опитай да говориш с него и да му обясниш какво мислиш , или остави човека на мира.
Никой няма право да се бърка и да определя действията на когото и да е било.С магия можеш само да го зомбираш , а нали не искаш???Говори с него!Може би и той съжалява, чЕ сте се разделили.И изобщо, разбери най напред какво е неговото мнение, и разбереш чЕ и той има още чувства към тебе , се бори! Не с магии- с тях може само да оплетеш конците така, чЕ само ножица да успее да наорави сторреното.. мисля че разбираш метафората ми...
Намери човека и му кажи всичко както е .Без увъртане и женски номера.Ти си направила грешката да го зарежеш, трябва дас си готова да си носиш последствията и пак ти, именно ти, да се опиташ,ако е възможно да оправиш тая грешка.Само да се тръшкаш и да чАкаш някоя дребна магийка да ти върне една куха обвивка на човека който обичАш няма да те направи щастлива. Мисля чЕ ме разбираш.
Не се засягай от думите ми, наистина ти желая всичко да се оправи и да пишеш скоро чЕ всичко се е оправило от само себе си. Просто това е начина ми на писане по такива теми. Всичко добро и пиши какво става.
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 02 Ное 2006, 09:39

FireSun's Viking написа:Според мен направи магия за разделяне, и после направи магия за любов.

И после бъди щастлива, че си пречупила свободата и волята на двама и че обсебващото те зомби си е само твое. Бъди щастлива с егоизма си и със собственическото си удовлетворение. Бъди щастлива с една куха, измислена, нереална „любов”. До каде се докарахме – до - искам всичко, без да ме еня и то веднага. Осъзнаваш ли поне за част от секундата какво искаш...
Съжалявам за тона
Лов спелове бол...
Но аз ще ти дам друг съвет – само го накарай да мисли за теб, припомни му ,че те има. Не бързай с любовната магия.
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Deina » 02 Ное 2006, 09:40

Ако мислех,че всичко може да се оправи с един разговор,изобщо нямаше да влизам тук , пробвала съм , не стана.
А би ли ми казал някоя магия за раздяла?
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Deina » 02 Ное 2006, 09:53

ekaya , а би ли ми казала как бих могла да го накарам да мисли за мен , не искам да съм зла , просто много обичам този човек , а и двамата бяхме доста щастливи заедно , така че мисля , че отново бих могла да го направя щастлив
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ekaya » 02 Ное 2006, 10:19

Ето този линк от този сайт
първото върши добра работа, пробвала съм само венъж и то от глупост, от любов... :oops:
слънцето можеш и да го визуализираш, аз лично изпълних ритуала вечерта icon_flowerface
успех
http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... sc&start=0
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Deina » 02 Ное 2006, 11:11

ekaya , извинявай за въпроса , но какъв ефект имаше , обади ти се по телефона или се събрахте?
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Deina » 02 Ное 2006, 11:52

кико , би ли могла да ми постнеш линка за ритуала с пръстена
Аватар
Deina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DaRk_AnGeL » 02 Ное 2006, 12:02

За разделяне на двама души :
Трябва ти
една червена или жълто-зелена сващ.
В полунощ вземи свеща и я запали.След това вземи есна игра и започни да бодеш свеща като си мислиш за двойката,която искаш да разделиш и кажи това:
" As I prick this candle, I prick at thee.
Broken hearts unhappy be.
May you part another day.
Soon to go your separate ways."
Угасете свеща вземете я и я счупете на две парчета като визуализирате раздялата на двамата души. Накрая изхвърлете парчетата.

Надявам се това да ти помогне!Успех от мен
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор