от Krin le Fee » 02 Ное 2006, 09:36
А според мене или се опитай да говориш с него и да му обясниш какво мислиш , или остави човека на мира.
Никой няма право да се бърка и да определя действията на когото и да е било.С магия можеш само да го зомбираш , а нали не искаш???Говори с него!Може би и той съжалява, чЕ сте се разделили.И изобщо, разбери най напред какво е неговото мнение, и разбереш чЕ и той има още чувства към тебе , се бори! Не с магии- с тях може само да оплетеш конците така, чЕ само ножица да успее да наорави сторреното.. мисля че разбираш метафората ми...
Намери човека и му кажи всичко както е .Без увъртане и женски номера.Ти си направила грешката да го зарежеш, трябва дас си готова да си носиш последствията и пак ти, именно ти, да се опиташ,ако е възможно да оправиш тая грешка.Само да се тръшкаш и да чАкаш някоя дребна магийка да ти върне една куха обвивка на човека който обичАш няма да те направи щастлива. Мисля чЕ ме разбираш.
Не се засягай от думите ми, наистина ти желая всичко да се оправи и да пишеш скоро чЕ всичко се е оправило от само себе си. Просто това е начина ми на писане по такива теми. Всичко добро и пиши какво става.