Кажете ми някоя силна магия за връщане на любимата

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Flash » 19 Фев 2007, 00:27

Моля ви, кажете ми някоя силна любовна магия, защото вече започвам да мисля за самоубийство. Вчера тя ми каза, че не ме обича вече и иска да си останем приятели, а аз я обичам ужасно много и живота ми няма смисъл без нея. Кажете ми силна магия и за кратко време, защото не издържам вече.......Искам да си я върна......искам да я накарам пак да ме обича....МОЛЯ ВИ!!!!!
Аватар
Flash

Мнениеот Wizard » 19 Фев 2007, 14:16

Човек, щом като тя не те иска повече, защо ще ти е да си я връщаш пак обратно...!?!!!
По скоро ще ти трябва магия да срещнеш друга любов.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Nemezius » 19 Фев 2007, 14:35

Flash, използвай търсачката и ще откриеш (прекалено) много подобни магии на форума
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот ilusia » 19 Фев 2007, 15:07

:? Уф бе хора , вие имате ли идея с какво се захващате и каква цена плащаш после.
Една такава магия обвързва енергийно за не определено време....
После като я разлюбиш щеш не щеш ще си я носиш на рамо ...
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Flash » 19 Фев 2007, 15:43

ilusia написа: :? Уф бе хора , вие имате ли идея с какво се захващате и каква цена плащаш после.
Една такава магия обвързва енергийно за не определено време....
После като я разлюбиш щеш не щеш ще си я носиш на рамо ...

Аз съм сигурен в намеренията си. Знам какво искам и осъзнавам какво ще стане и какви ще са последствията. Така че, спокойно. Само че, притеснявам се за сестра ми, казва се Вероника и скоро ми се похвали, че преминава в други измерения и не знам си какво. Това моето не е болка за умиране, сигурен съм какво искам. Моля за магия действаща и силна. Поемам пълна отговорност за действията си и последствията.
Аватар
Flash

Мнениеот ilusia » 19 Фев 2007, 15:48

добре... няма какво да ти кажа освен да погледнеш в раздела - пълен е с подобни неща...
Обаче не можеш да знаеш какво ще искаш след време и какво ще платиш , но .... на всеки пътят е различен - успех
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот DaRk_AnGeL » 19 Фев 2007, 22:03

Във форума наистина има страшно много магий, които ще ти свършат работа но трябва да си сигурен,че наистина това искаш.Просто се порови малко във форума и ще намериш това което търсиш. Пожелавам ти успех!
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Звездичка » 20 Фев 2007, 03:04

Flash, би било добре, преди да предприемаш каквото и да било, да си зададеш въпроса: какво развитие би имала вашата връзка, ако отново се съберете. Напълно възможно е, ако помислиш и си го представиш, отговорът да не те задоволи особено.
Все пак, най-вероятно тя си има причина да престане да изпитва старите чувства и да пожелае да се разделите. Ако е така, то едва ли е нещо, което би могло да се изкорени толкова лесно. Потърси тази причина.

А ако чувствата й просто са изстинали (което е най-вероятно), в такъв случай, ако опиташ да разсъдиш трезво, може би и ти ще стигнеш до заключението, че да разпалваш вечно огъня на любовта й по такъв изкуствен начин (чрез магия), би било нелепо и не особено възможно, нито нормално, да не говорим, че е и неетично спрямо нея.

Естествено е, след като толкова я обичаш, да изпитваш в момента такива чувства и да имаш желанието да си я върнеш на всяка цена; но, колкото и цинично да ти звучи сега, ако успееш да го превъзмогнеш, след време нещата ще ти изглеждат по съвсем различен начин. :)

В случай, че все пак решиш да пробваш да спечелиш отново любимата си чрез магия, желая ти успех. Дано, каквото и да предприемеш, крайният резултат да е щастие - и за двамата.
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tatiana » 21 Фев 2007, 09:25

ако обичаш някого дай му свобода
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот xermes » 14 Мар 2007, 14:00

Аз съм в подобна ситуация вече 5 месеца...не спя,събуждам се нощем по 3-4 пъти,забравям неща,мисля си постоянно за нея...с тази разлика, че нямам интимни отношения...."сърби" ме да ползвам нещо за да постигна това което желая...но това е просто его..приеми нещата..повярвай-знам как се чустваш..но това е част от израстватнате то в живота..не може да имаш вечно нещо..просто изживявай момента пълноценно..наслади се на това което се случва когато сте заедно..забрави претенциите,не чакай нищо..просто бъди тук и сега-за момента..не искай..нямай претенции..всичко е по Божията воля..смири се и приеми раздялата...ако е такава..усмихни се и благодари на тази душа с това тяло-което ти е дало тази емоция..тази любов..благодари с твоята душа..мълчешком с ръка на сърцето си...и приеми вече другата страна като приятел..нещо което ти е помогнало да изградиш част от себеси... и помни че всичко е временно... успех...все пак ако не приемаш това-което е по-вероятно-пробвоай с обична вода-или закклинания... не и магия
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор