Раздяла

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот FINCI » 26 Мар 2007, 11:07

Трябва ми магия или ритуал за да накарам някой да забрави любимия си......с други думи да го намрази да не иска да го вижда нито чува тотално да се откаже от него трябва да е нещо по просто защото нямам възможност да правя големи ритуали искам да сте го пробвали за да знам че действа със сигурност....спешно благодаря ви предварително.
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот witch_88 » 26 Мар 2007, 15:09

първо 6те кажа че не е задалжително да го намразва6 а просто да няма6 никакви 4увства кам него.сега ще ти напи6а ритуала ама след малко 6тото докйат го напи4атам 6те се забавя
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FINCI » 26 Мар 2007, 15:22

не става въпрос ас да намразвам някой а примерно мой приятел да няма никакви чувства към приятелката си......явно не съм пояснил ще ти бъда благодарен ако ми дадеш такава магия но да е нещо по просто и да действа наистина!!!
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот witch_88 » 26 Мар 2007, 15:35

съставки:една червена свещ бял плик за писане малка пласмасова бутилка лист хартия изворна вода.
ритуала се извършва във фазата на намаляваща луна
запалете свеща .върху листа напи6ете името на въпросната личност и го поставете в бутилката.напалнете бутилката с вода и повторете три пъти следното заклинание:
"бих желала(името)да изчезне от живота ми и да спре да ми досажда.
Нека неговото влияние замразне като лед."
поставяме бутилката в камерата на хладилника и се завар6ва с думите "нека желанието ми се изпълни"
След 3 дена извадете бутилката и я закопаите.
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FINCI » 26 Мар 2007, 16:06

пак да питам това е ако искам някой човек да забрави за любимия си нали така....а не ас да забравя някой???
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот treskea » 26 Мар 2007, 20:57

това заклинания е ти да забравиш кякого.Вижда ми се лоша идея да разделяш двама души,не забравяй за тройният закон ,който действа в природата и все пак ти най добре си знаеш :)
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FINCI » 27 Мар 2007, 07:39

кажи ми за тройният закон......но просто не мога.........това е по силно от мен както се казва........и ако имаш магия ще ти бъда безкрайно благодарен
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 19 Юни 2007, 11:17

кажи ми за тройният закон

"Туй що дадеш ще получиш толкоз пъти по три"- това е тройния закон или както беше цитиран в един филм "прави каквото правиш ти но знай че ще ти се върне със силата на три пъти по три"или нещо подобно.Прочети малко за Закона на Уика и ше разбереш.И това което искаш е ужасно.Много неща са по силни от нас но намираме начин да ги преодолеем нали?Я не се излагай и оставии хората на мира да си живеят живота.Че ако утре някой ти направи нещо не по реда си ще молиш да ти кажим магия за смърт да му причиниш.стегни се и продължи напред не прави глупости.Ако пък все пак си решил д си трошиш главата преглеедай сайта все ще намериш нещо подходящо.Късмет в живота
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FINCI » 20 Юни 2007, 12:12

Малко късно...........
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот xtrimen » 29 Авг 2007, 10:47

Това, което не ни убива ни прави по-силни,а? :)))) Къде е мястото на магията, тогава??? Защо хората разделят магията на Черна и Бяла? Нали зависело от гледната точка - за този който я прави е добра (правилна), а за потърпевшия - лоша... Въпросът трябва да се разглежда много по-задълбочено. Първичните инстинкти - ревност, завист, отмъщение....- само могат да ни объркат още повече във вземането на решения относно вещерството....
Аватар
xtrimen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 29 Авг 2007, 11:38

В момента и двамата спамим в завършена и неактуална тема, но да кажа и аз като автора - не мога да се сдържа (а и не виждам защо, тъй като смисълъ точно в тази тема не се е и отбивал).

Хората делят магията на черна и бяла по същата причина, поради която делят политиката на партии - абсолютно аналогично е, само че сарвнително по-просто. На тях мозъците им не възприемат както трябва абстрактните понятия и затова си ги делят на по-малки, ясно диференцирани понятийца, на които приписват различни свойства за по-добро обособяване и за разкош. Затова.

Въпросът не трябва да се разглежда, защото не си струва. Това е все едно да разглеждаш въпросът защо от огъня ми стана на пръста мехур.

А как се вземат решения относно вещерството? Що за безумие... И какво общо имат с първичните инстинкти?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор