Молба за помощ

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот happy_girl » 11 Окт 2007, 20:33

Здравейте!Имам голям проблем,надявам се да ми помогнете да го разреша!Скъсах с приятеля ми,но той го преживява страшно тежко.Той е страхотен човек,но просто не можах да го обикна и за това се разделих с него.Сега сме приятели,виждаме се,доста често,той се прави,че всичко е наред,но всъщност се побърква от болка.Моля ви кажете ми дали има някоя магия,чрез която да го накарам да спре да се измъчва.Не мога да се върна при него,но и не мога да го гледам как страда.Ще ви бъда безкрайно благодарна,ако ми помогнете!
Аватар
happy_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот StarSigns » 11 Окт 2007, 21:41

Мога да ти дам ритуал за това,но не мисля,че е правилно да го правиш ти-анализирай ситуацията,предполагам,че с отношението си и с комуникация би могла да му помогнеш повече.Все пак...
Започваш във вторник,избираш фазата на намаляващата луна,ритуала се прави в девет поредни дни-все пак гледай да не улучиш последните дни преди новолуние или така наречената "блудна луна",когато силите на мрака са най-силни.
Трябва да вземеш чисто бяла свещ,след това с изворна вода трябва да я пречистиш-намокряш ръцете си с нея и обтриваш свеща няколко пъти,така че капките да полепнат по нея.Трябва да си напяваш през това време-"Благославям тази свещ и я пречиствам,нека бъде готова да поеме моето желание,а Силата да го изпълни.Освобождавам я от негативните и тежки свойства,изцяло я пречиствам.Така да бъде"
След като я пречистиш я миропомажи-тоест в няколко капки олио,зехтин или друга РАСТИТЕЛНА мазнина капваш няколко капки благоуханно масло-препоръчвам ти бор или канела за случая (може и да овъргаляш вече помазаната свещ само в растителна мазнина и канела).Свеща я намажи от дъното към фитила-за да покажеш,че искаш да освободиш живатоа си-в случая това на момчето.След помазването я вземи в ръце и я благослови с молитвата за деня- Призовавам теб,архангел (за съответния ден),повелителю на........,моля те да ме обгърнеш с магическата си енергия,да ме закриляш и пазиш докато призовавам и работя със Силата.Дари че с чудото си и ми помогни в този час.И нека така да бъде!
Архангел Михаил-повелител на огъня и Слънцето,ден Неделя.
Архангел Гавраил-повелител на Луната и Водата.Понеделник
Архангел Самаил-повелител на Марс и огъня.Ден Вторник
Архангел Рафаил-повелител на Меркурий и Въздуха.Ден Сряда
Архангел Захариил-повелител на Юпитер и Огъня.Ден Четвъртък
Архангел Анаил-повелител на Венера и Земята.Ден Петък
Архангел Цафкиел(Касиел)-повелител на Сатурн и Земята.Ден Събота
Молитвата се пави всеки ден преди започването на ритуала.
Преди да започнеш работа първия път-преди миропомазването напиши първо негово име на свеща- а след него твоето и направи черта през центъра на твоето име.
Изработи си пентаграм и го зареди с енергия-има го ритуала някъде из форумите.
След като си изпълнила всичко със свеща и произнесеш молитвата за деня кажи девет пъти-От този момент нататък прогонвам от мислите ти (името).Желанията ти са чисти и в чувствата ти няма злоба.Нека Създателя ти донесе свобода и да те освободи от онази,за която страдаш.Така да бъде!Не на моето,а на твоето име да бъдат Силата и Славата,Господи!
В деветия ден остави свеща да изгори напълно.
Бъди приятелка с момчето и не му прави зло,за да разкъсаш кармичната верига помежду Ви,в противен случай и той ще те нарани.
Не изпалзвайте ритуала,за да идтриете от мислите на някого онзи,когото обича-няма да подейства.За останалото си знаете сами....
Аватар
StarSigns

Мнениеот happy_girl » 11 Окт 2007, 21:51

Благодаря ти много за ртуала!Ще го пробвам.А иначе оптиах всичко възможно-с разговори,с поведението си,но не се получава.За това реших да помоля за магия.
Аватар
happy_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот StarSigns » 11 Окт 2007, 22:57

Значи трябва да избегнеш последните три дни преди новолуние и свеща трябва да се сложи в центъра на пентаграма,който трябва да е зареден.В най-горния му лъч може да сложиш аметист или лунен камък.
И не го опитвай,а щом си решила да емагия я направи и вярвай в нея!
Не да се фанатизираш,а просто да повярваш,след което да я оставиш да си свърши работата!
Аватар
StarSigns

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор