личен опит при врачки и ходжи?

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот омия » 31 Окт 2007, 16:57

от известно време чета този форум и го намирам за особено интересен.За първи път дойдох тук,защото ,както можете да предположите, имам любовен проблем.На някоклко пъти из форумите срещам изказвания на хора,които казват ,че са ходили на врачка например и тя им е открила някаква магия или им е направила такава любовна.Искам да попитам има ли хора тук ,които могат с убеденост да кажат ,че този или онзи маг (примерно много се говори в нета за маг Светлин ,за ходжата от Долни Воде)действително познава къде е поблема?Доволни ли сте лично от някого?Благодаря предварително
Аватар
омия

Мнениеот Mediali » 31 Окт 2007, 17:25

Аз мога само да ти кажа че ходжата от Долни Воден не се занимава с направата на любовни магии а с развалянето на много по сериозни такива.С гадаене също не се занимава.А що се отнася до маг Светлин нищо не мога да ти кажа.
Аватар
Mediali
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 30 Яну 2008, 10:15

Горния пост Реклама ли беше ???????/
Маг Светлина , моля ти се...
хора ако толкоз ви сърбят ръцете да давате пари на вятъра , поне ги дайте в някой дом за деца :) Успехът със сигурност ще е по-голям :mrgreen:
Всичко е реклама и простотии . Баба Ванга нямаше нужда от медийни реклами , за да се разбере , че може.
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот The_Last_Angel » 30 Яну 2008, 10:30

ilusia си го каза направо :) То всеки може да каже, че е маг или да си повярва, че е такъв. Според мен човек, който има силата и уменията да помогне би го направил от човещина, а не за пари (като изключим материалите). Така че ако искате да си давате парите на вятъра елате при циганката на моята улица. Прави и разваля всякакви магии стига да не очаквате резултат. :mrgreen:
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 30 Яну 2008, 11:50

Смешен си пич!
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 30 Яну 2008, 12:14

rossen76 написа:-основи на магията
-рейки
-изис сейким-това са лечебни системи които имат за цел да помогнат за укрепването на организма и повлияят на някои болести ...

1. Няма да е лошо някой ТЕБ да обучи преди това, че като те гледам... си минал само на теория...
2. "изис сейким-това са лечебни системи"
СистемИ? Не е лошо дапонаучиш или български, или какво е изис сейким- или ти куца разликата в бройните местоимения, или си нямаш и на идея дали сейким е системИ или системА...

Като цяло, освен да се съглася с мнението на викинга, май няма друго- Смешен си, но поне се посмях от сърце.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот galina_dim » 30 Яну 2008, 20:48

И влиза брат Немезиус и цепи мрака!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нем, държа да ти кажа че съм коронованата злобарка тия дни из форума, понеже отново проповядвам Светая Граматика.
И като една абсолютна мученица на правото слово страдая и се мятам като чета паството Недоучило и Неангажирано с древните канони на морфологията българская...

По темата - какъв ти е точно проблемът? Може и на лични... Така както си задаваш въпросът, може да се приеме като еквивалент на "От опит ми кажете кой омекотитер е добър"... За какви дрехи, питам аз?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 30 Яну 2008, 22:55

Гале, вече си направила пропагандата хаха, скоро може да замирише на клада, внимавай :wink:
А относно онази постната рекламка отдолу, не знам дали е заплатено на администратора на сайта, така че ако не е, по-добре да се махне, а? Тук си споделяме лични впечатления. Не си каним клиенти. За такива неща си има лични съобщения...
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 31 Яну 2008, 08:03

.........дървени въглища - по икономични са:)
Галина,така както е тръгнало,току си намерила втора работа,да запълваш и без това несвободното си време!?!Преподавателите май сега взимат повечко пари-стачки,мачки-преставям си те като Декан :),но има проблем с възприемането на проста информация от днешната младеж !
По темата-врачки,лечителки,гадателки,шарлатанки,ходжи,магове,магьосници
най-добрите произведения са малки,кратки,прости и много скъпи,но в БГ-то стана модерно,да си модерен:),макар да е нещо оуууууууу пара(не)нормално,колко му е нужно на човек да изкара някой лев за насъщния???!!!а колко хора имат здрав разум,а колко хора зорлем се поболяват(честно да ви кажа,модерно е и да си хипохондрик)?защо тогава не включи някой "умен" машината за пари-необходими ресурси са само:предхипохондричен стадий,ниско самочувствие,слабо образование,нахъсване приятелско,малко финикийски символи и после като не видели-драскат,пишат,молят се като жертви по форумите за помощ(страдат от любов,бедност и още и още...)
Изпадам в транс,направо се учудвам:зрели хора се държат като хлапета,а самите хлапета-като отвързани кучета :)?????!!!!!!
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 31 Яну 2008, 12:01

galina_dim написа:И влиза брат Немезиус и цепи мрака!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нем, държа да ти кажа че съм коронованата злобарка тия дни из форума, понеже отново проповядвам Светая Граматика.

Сестро Га(л/д)ина, не бих си позволил да цепя Мрака, все пак го нося като част от мен :) Колкото до коронованите злобарски особи на форума- двама сме... още малко старание от нейна страна, и илюзия може да се присъедини към лобито :)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 01 Фев 2008, 20:58

Придържайте се към темата, без излишен спам.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор