Магия за призоваване на любов

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот happy_girl » 04 Ное 2007, 20:30

Ако искате да намерите своята половинка,това е ритуалът за вас.Нужни са ви:

1.червена свещ;
2.розова свещ;
3.червени или розови листенца;
4.червен химикал;
5.бял лист хартия;
6.плик;
7.някакъв парфюм;
Вземете червения химикал и напишете на листа хартия 10 качества,които бихте искали вашият любим да притежава.Оставете листа пред вас и кажете:

Афродита и Венера,доведете ми любим!
Нека той да ми бъде верен и да бъде искрен!
Нека да ме обича такава,каквато съм и нека и аз да го обичам такъв,какъвто е!

Запалете розовата свещ и кажете:

Нека нашата любов да бъде изпълнена с романтика!

Запалете червената свещ и кажете:

Нашата връзка ще бъде силна и неразрушима,ще си вярваме и ще се подкрепяме във всичко!

След това напръскайте листа хартия с парфюма и го сложете в плика заедно с червените или розови листенца.Сложете двете свещи и плика пред вас и започнете да визуализирате как вашето желание се изпълнява.Останете така поне 15 минути.След това имате няколко избора какво да направите с плика,зависи от вашето вътрешно усещане.Можете да го носите със себе си,да го сложите под леглото си или да го заровите близо до дома си.
Аватар
happy_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот angel_666 » 19 Ное 2007, 18:36

честно..действа ли? има ли смисъл да се пробва? angel13.gif
Аватар
angel_666

Мнениеот avanabil » 20 Ное 2007, 09:54

angel_666 написа:честно..действа ли? има ли смисъл да се пробва? angel13.gif

С тези въпроси доникъде няма да стигнеш! Архимикус не веднъж е повтарял, че няма магия, която не действа....
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот bori » 20 Дек 2007, 14:14

а да попитам.....трябва ли да се прави в магическия кръг или не е нужно?
Аватар
bori
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот happy_girl » 20 Дек 2007, 20:05

Въпрос на лично усещане.Не е задължително да е с магически кръг.
Аватар
happy_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 21 Дек 2007, 12:20

avanabil много грешно! Има магия която не действа и това е измислената простотия от 17-годишен или пък такава в която не се вярва. Вярно че всеки сам открива своята магия ама е голяма заблуда да мислиш че правишнещо и то на всяка цена става. В демонологията пък нещата са успешни сигурно само 20% защото е невероятно ложно. Поне опитах.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 21 Дек 2007, 12:23

Според мен магическия кръг те пази и защитава по време на церемонията. Как без него?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот rav3n » 02 Сеп 2008, 01:22

Пойсън мии айде много като знаеш предложи и ти една магийка хах Щастливото момиче това знае - това дава;)
Аватар
rav3n
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот moonlight » 18 Сеп 2008, 18:10

А какви са тези 4ервени и розови листенца??
Аватар
moonlight

Мнениеот Cath » 19 Сеп 2008, 11:18

листенцата са части от растения. след като са червени или розови, значи са част от венчелистчетата. значи например има червени и розови рози, гербери, лалета, макове, карамфили и т.н. мислим ли,... изобщо?
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот moonlight » 19 Сеп 2008, 15:38

Благодаря Кат,
ритуала 6те го направя дове4ера и съм нетърпелива дали 6те има резултат. По принцип знае ли някой след колко време евентално да о4аквам промяна??
Аватар
moonlight

Мнениеот rav3n » 22 Сеп 2008, 00:42

moonlight написа:Благодаря Кат,
ритуала 6те го направя дове4ера и съм нетърпелива дали 6те има резултат. По принцип знае ли някой след колко време евентално да о4аквам промяна??

Лунната.. товааа да не ти е уговорка за зъболекар? :) При този вид начинания.. времето не е константа.. имам впредвид, че никой не може да каже конкретно кога ще има реален резултат, дали след ден, месец, година и дали въобще ще има такъв.. зависи от това с колко силна вяра подходиш... Нали не очакваш да направиш ритуала, да седнеш у вас пред телевизора и възлюбения да ти цъфне на вратата с годежен пръстен и 100 червени рози... звучи хубаво. но.. не и реално.. когато направиш ритуала потърси някакъв бегъл контакт случайна среща с общи приятели, разговор.. покажи му, че прояваваш интерес, но нека той не бъде натрапчив.. или нещо подобно.. използвай въображението.. може да експерементираш с каквото и да е;) По прнцип тези ритуали се правят не защото има полза от тях, а защото вдъхват вяра.. самоувереност.. когато човек е несигурен някак си отблъсква хората, които иска да привлече. Съответно когато си самоуверен ставаш магнит за погледите. Онзи самоуверения става моментално център на вниманието независимо за каква ситуация става въпрос - дали за купон или взимането на важно решение... а онзи срамежливия несигурния обикновено стои в ъгъла незабелязан от никого или поне незабелязан от обекта на мечтите си.. Успех иии чакаме вести.. П.С. пооод самоуверени нямаме онези под налягане нали? говорим за хора, които имат самочувствие което базирано на нещо.. тез въздушните са ясни:) icon_flowerface
Аватар
rav3n
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lilith » 02 Окт 2008, 20:58

Ритуала е много хубав според мен , но имам въпрос ... всеки има някаква представа за това как би изглеждал перфектния човек до него, но също така всеки в живота си е срещал човек ,който му допада страшно много и притежава качествата, които търси и според мен този образ ще е първото нещо което ще изкочи при визуализацията ... има ли вероятност тогава ритуала да засегне и този човек? малко сложно май го обясних , но надявам се сте разбрали....
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bellastella » 02 Окт 2008, 22:04

Lilith написа:Ритуала е много хубав според мен , но имам въпрос ... всеки има някаква представа за това как би изглеждал перфектния човек до него, но също така всеки в живота си е срещал човек ,който му допада страшно много и притежава качествата, които търси и според мен този образ ще е първото нещо което ще изкочи при визуализацията ... има ли вероятност тогава ритуала да засегне и този човек? малко сложно май го обясних , но надявам се сте разбрали....

Може и да го засегне, но може и да не го.
Ако си представя Джъд Лоу в този момент, дали той самият би го усетил в някакъв вид? :roll:
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор