нужда от съвет

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот erwtas » 23 Яну 2008, 16:22

здравейте искам да споделя и аз една история за мене...на 30 години съм и от около 5 години не мога да имам една нормална връзка най-много да продължи няколко месеца и то много измъчващо,значи започва една връзка взаимна като всяка нова връзка изпълнена с любов и изведнъж всичко рухва интересното е че това не става постипенно в времето а напротив примерно до снощи да кажем всичко е било нормално и изведнъж днес демек в следващия ден всичко е така сякаш връзката ни е имала проблеми от месеци и се отбягваме в случая мене ме отбягват но и няма край на връзката и в даден момент аз слагам края зящото започва едно взаимно измъчване.та така моят въпрос е възможно ли е да има намеса на някакви сили които да предизвикват тези събития но ако е така аз към кого трябва да се обърна и какво може да се направи,има ли начин по който сама да мога да проверя в къщи и ако наистина има нещо да знам кой и къде да търся
Аватар
erwtas

Мнениеот venus » 23 Яну 2008, 18:43

Всичко е възможно, но е добре да се обърнеш към човек с доказани способности. Мога да ти препоръчам такъв в София.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот erwtas » 24 Яну 2008, 08:11

ами дай ми някакви координати и благодаря
Аватар
erwtas

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор