Модератор: venus
venus написа:Първото и най-важно нещо в момента - не се отчайвай. Това е най-трудното нещо, но е от критично значение да запазиш спокойствие на духа и да изхвърлиш всички лоши мисли и емоции. В момента сте на кръстопът, а силата на любовта в комбинация с паниката ще те заведе мигновено там, където най-малко би искала - до действителна раздяла.
Това, че той ти е казал така, че се виждате по-рядко, по приницп нищо категорично не означава - може да е просто период. Хората се разделят за малко или за по-дълго, пак се събират. По принцип такова внезапно развитие на връзкта, без особен повод (ако си сигурна, че няма друга жена) е характерно за случаите, в които единият предявява доста претенции към другия, когато си прави много планове и сметки и смята, че всичко му е в кърпа вързано, като не е задължително това да е проявено в разговор или чрез действия - достатъчно е да се е случило подсъзнателно дори. В такъв случай другият се отдръпва без дори да разбира защо и в този момент истериите и паниката са действителната причина за края на връзката.
Така че моят съвет е да се успокоиш и да изчакаш, но наистина спокойно - не го търси известно време, остави го да реши той за себе си какво иска. Като имаш предвид, че между вас съществува енергийна връзка и всички твои емоции и мисли ще достигнат до него под една или друга форма. Така че, като казвам спокойствие, имам предвид наистина спокойствие, а не да се самоизтезаваш да не му се обаждаш, а вътрешно да се раздираш. Приеми, че е временно, че ако е твоят човек - ще се върне, прочети някоя книга от нашата библиотека тук и... търпение
А що се отнася до магията... забрави това. Имаш много други, по-ефективни оръжия в момента. Използвай ги правилно. Магията не разрешава проблеми, но може да създаде такива.
The_Last_Angel написа:Два пъти в живота си съм плакала за момче първия веше като бях на четири защото Любчо не искаше да се ожени за мен, а втория в шести клас... няма смисъл да го жалиш. В света има около 3 милярда мъже и с един тая бройка не се изчерпва.
rav3n написа:олеле... нее Шединко не ми казвай такова нещо.. как ще тръгна с друго момче това е ужасно!! И най-лесното същевременно .. но.. това ще е лъжа и гавра спрямо неговите чувства.. аз ще стоя и ще мисля за един.. ще ходя с втори.. ама ако той се усети, че просто е някаква играчка и ме зареже ще си хвана трети.. и няма край! Не смятам, че е честно спрямо чувствата на хората.. това едно на ръка.. второ.. не става въпрос да съм просто с някой.. там заради секс или да.. става въпрос за загриженост..за духовното .. за това това момче е толкова специално за мен.. затова искам него..