Любовна магия за любовна мъка

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот morfieta » 22 Апр 2008, 12:22

Здравейте,
както при повечето момичета и аз търся любовна магия,но не,за да създавам любов там,където я няма.Връзката ни беше чудесна- е,имали сме и проблеми,но нищо сериозно,докато не решиха да ни разделят...и то хора,които смятахме за приатели.Наговорили му ужастни и неверни неща за мен,той повярвал и ме остави.Сега търся начин да оправя нашата връзка,знам,че още ме обича-всичко е заради наранена гордост и инат.Опитах да поговорим,но не стана.Прегледах всички форуми,но не намерих нищо,което да отговаря на моя проблем,а не разбирам от магия и се страхувам да не допусна някаква грешка.Моля,нека всеки,които знае подходящ ритуал да ми го напише.Предварително благодаря на всички за отделеното време!
Аватар
morfieta

Мнениеот ultramarin » 22 Апр 2008, 12:57

Да ти напиша нещо, означава или да дам наточен нож на бебе, или да ти помогна да си строиш въздушни кули... вместо това ще отвърна на полбата ти за помощ с действие, доколкото е в силите ми... и нека получиш своя шанс...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот morfieta » 22 Апр 2008, 13:06

Ще ми помогнеш? Как?
Аватар
morfieta

Мнениеот Nemezius » 22 Апр 2008, 14:42

morfieta, не всичко се прави с ритуали и от тези, за които е предназначена магията ;) Изпълни това, което ти изпратих на ЛС.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор