Да спечелите любовта...

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Wizard » 05 Юли 2004, 15:03

Вземете бутилка червено вино /полу сухо/, една червена роза и една бучка тамян, колкото бобено зърно.
В петък в 5 часа започнете да загрявате виното в неметален съд, докато го загрявате изричайте с ясен и уверен глас 6 пъти точно над съда:
– Както се сгрява тоя елексир тъй да се сгрее любовта на...../ името на вашия избраник, после вашето/.
След това пускате във виното тамяна и с тих, но ясен глас изричате 3 пъти.
– Запази нашата любов от слугите и очите на Лилит.
Важно условие за правилното и достатъчно въздействие е да не оставите виното да кипне или да се запени, сгрейте го само докато видите парата да започне да се отделя, малко след това го махнете от огъня, след около 15 минути го върнете отново в бутилката и поставете розата в бутилката, като във ваза, но пред икона на Дева Мария. Оставете така да пренощува, на сутринта вижте, ако розата е свежа имате право да искате тази любов по този начин, но ако не е свежа, по добре премислете желанието си да спечелите този човек, а и в никакъв случай не продължавайте по нататък ритуала, защото нямате благословията на благотворните космически сили, а ако продължите може да постигнете резултат, но той ще бъде с помощта на нисши духове. Това означава само едно временно и с цената на много жертви от ваша страна, което със сигурност ще вгорчи радоста Ви от една щастлива любов.
Но да речем, че розата е свежа на сутринта следващото, което ще направите е да докажете твърдоста на вашето намерение да обвържете съществото си с това на вашия избраник. Извадете розата от шишето отчупете един остър трън от стеблото и убодете лявото си кутре отпред на възглавничката си. Направете го достатъчно добре за да може да потече кръв. Стиснете и изцедете три капки кръв във виното. Както разбирате това не е магия с която да си играят влюбени тинейджъри или обидени и пренебрегнати съпрузи борещи се за надмощие в семейните взаимоотношения. Декларация със собствената си кръв човек не прави просто ей така, а и не бива да го прави с користни цели, но отговорноста за преценката оставам на вас.
След като сте приготвили всичко това избраника Ви трябва да пие от виното, повода и случая подберете вие. Не е проблем, ако се случи и други хора да консумират от виното, то е програмирано да действа само за един определен човек.
Розата и трънчето можете да пазите на скришно място в дома си, но не ги разделяйте те имат особено въздействие върху вашата енергийна структура, а и са реликва от вашата връзка пред духовният свят, така както са свадбените чаши за съпрузите. Този метод бих препоръчал, ако партньорът Ви е под въздействие на черна магия от друг човек и трябва да запазите семейство в което има вече деца. На млади партньори станали жертва на странично енергийно въздействие и на такива, които съвеста им подсказва, че трябва да го направят.
Отговорноста за правилното изпълнение, си остава изцяло Ваша!

Изображение
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот TheAcid » 06 Юли 2004, 20:04

До колкото знам не е ли опасно да правиш любовна магия,...имам предвид, че след време ще стане лошо и за двамата... :? ;)
Аватар
TheAcid

Мнениеот Wizard » 08 Юли 2004, 10:41

;) Няма нищо, което да е безопасно в магията, това трябва да ти е ясно!
Все едно да пипаш с голи ръце, кабели по които протича ток с високо напрежение - само един опитен електротехник ще знае къде и как да пипа, за да не го удари тока... Така мога да ти отговоря, ако ме разбираш какво искам да кажа.
Без необходимата практика и знания в дадена магия е много трудно да се постигне нещо, каквото и да било. Така че, ако се притесняваш за това дали невинни хора биха пострадали от този ритуал (който в никакъв случай не е за подценяване), определено няма така опасност. Най-много да не им се изпълни желанието за което го правят.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот _NierikA_ » 10 Юли 2004, 09:14

Здравеите!
Аз нямам такива проблеми с любовта,но все пак да попитам ,защото ето в моя случаи така наречения любим не обича вино
в такива случаи какво се прави?
Realnostta e fal6iva,me4tite sa istinski!
Аватар
_NierikA_

Мнениеот Wizard » 13 Юли 2004, 09:36

За виното има определена символика и затова е добре този ритуал да се направи с вино. Ако не се направят ритуалите така, както са описани - просто нищо няма да се случи.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Сатана Дяволов Демонов » 12 Авг 2004, 12:20

Ей,чух икона,е как икона,защо точно с икона,ми аз не съм христянин icon_angry
Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си безсмъртен.Тъмнината е безсмъртна.Светлината се ражда и умира...Мракът просто е!
Аватар
Сатана Дяволов Демонов
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот neffy » 12 Авг 2004, 13:15

за иконата...и аз съм си християнка и нямам проблем с нея..ама в твоя случай незнам....предполагам че в религията ти се има някоя жена-майка.може би с нейна икона ще стане.... визард трябва да каже ;>

ами..... аз съм абсолютно сигурна че тая магия наистина става като се направи както трябва..ама да попитам някой знае ли магия не за любов а за връщане на загубено приятелство? ще ми е от полза ако има такава :>
Аватар
neffy

Мнениеот Сатана Дяволов Демонов » 12 Авг 2004, 14:04

Не се обиждай но пиши на кирилица.Никой не е длъжен да си разваля очите заради теб. icon_angry
По темата:
Аз съм сатанист.Няма жена майка...
Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си безсмъртен.Тъмнината е безсмъртна.Светлината се ражда и умира...Мракът просто е!
Аватар
Сатана Дяволов Демонов
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 13 Авг 2004, 06:51

Wizard написа:За виното има определена символика и затова е добре този ритуал да се направи с вино. Ако не се направят ритуалите така, както са описани - просто нищо няма да се случи.

дали няма да се получи ? не сме ли ние тези дето правим да се получи ако ще да е вино, ако ще да е вода, ако ще да е кока кола ?
Гост

Мнениеот Гост » 13 Авг 2004, 06:56

Сатана Дяволов Демонов написа:Не се обиждай но пиши на кирилица.Никой не е длъжен да си разваля очите заради теб. icon_angry
По темата:
Аз съм сатанист.Няма жена майка...

Това че си сатанист не е лошо. От една глупост на друга :) Това с иконата - ползвай символа на Бафомет. Сатанистите които вярват в него и не само те, са изградили достатъчно силен астрален образ на него за да може да се ползва. Този образ се подържа и от христианите и от църквата. Даже те май повече го подържат жив. Ако не ползвай пентаграма, ползвай някав сигил абе я направо си ползвай въображението icon_bduh
Гост

Мнениеот Сатана Дяволов Демонов » 13 Авг 2004, 08:42

icon_angry icon_angry icon_angry
От една глупост на друга
icon_angry icon_angry icon_angry За символа на Бафомет
да,за него се сетих снощи но явно ти си ме изпреварил, хахахаха
Аватар
Сатана Дяволов Демонов
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Sulamit » 13 Авг 2004, 17:29

има един технически проблем в описаната магия - в началото пише че е необходим тамян,но после никъде не се споменава какво се прави с него.... за прикадяване в началото ли служи или пред иконата...или пък се прибавя във виното.
pod sivi odejdi se kriqt mechtite...
Аватар
Sulamit

Мнениеот Wizard » 14 Авг 2004, 01:27

Ок сега няма да правя разбор на този ритуал, защото нещата съм ги описал от ясно по-ясно.
Първо това за иконата е мноооого важно и при всички случаи искам едно нещо да Ви светна: има определени случаи, при които не е нужно да се изпълняват ритуалите с необходимата им строгост и сложност - важна тогава е магическата сила на магьосника. Но за сложен проблем, който е много важно как точно ще се развие, тогава е Важно дали ще използваме вино, вода или Кока Кола... Всеки символ (от тези, които цитирах преди малко) си има своето значение и щом е казано вино, значи се прави с вино, после да не се питате като използвате кока колата, защо онази, която трябваше да се влюби във Вас се е влюбила в най-добрият ви приятел...
За тамяна какво да ви кажа - тамяна за какво се използва обикновено?
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Lunichkata » 24 Авг 2004, 08:09

Имам въпросче.Мисля ,че всичко ми стана ясно,но все пак да попитам мойе ли иконата да е на Св.Богородица с Младенеца?
Не че съм се решила да направя тази магия,нода питам.Все си мисля,че нямам достатъчно основателна причина за да прибягна до нея.
Аватар
Lunichkata

Мнениеот MornMeril » 28 Авг 2004, 15:09

ох ... "правилно изпълнение"?!
няма такова нещо като правилно изпълнение... при Магията всичко трябва да идва отвърте ... колкото и правилно стъпка по стъпка да изпулниш описан ритуал ако не го почувстваш и усетиш, че наистина така трябва да бъде, че така природата/боговете/това в което вярваш ще те чуе и разбере най добре.... той просто няма да постигне резултат
абсолютно съм сагласна с Мортимус с изказването му:
дали няма да се получи ? не сме ли ние тези дето правим да се получи ако ще да е вино, ако ще да е вода, ако ще да е кока кола ?
Ако ще да е сок от морски водорасли .. какво значение има след като за теб символизира същото каквото виното за Wizard. Текила, джин, ракия... каквото ще да е. Стига да чувстваш ТИ, че това е най-подходящото за ТЕБ и твоя любим. И какво... тамяна се използва за прекадяване попринцип. В този ритуал се потапя в виното .. ако искам да прекадя с нещо неможе, защото го няма в ритуала така ли? и защо след като това може да ми помогне да се почувствам по-добре настроена за изпълняване на ритуала?
икона... защо точно тази ... въпроса е кой какво чувства за походящо. Аз бих пробвала с рисунка на Афродита например... мисля че е доста по-подходящо за мен? и какво ? само заради това няма да се получи ритуала?..... както и да е .. немисля че има някакви правила за изпълняването на ритуал които трябва да се следват точно и стриктно ...
трябва да ЧУВСТВАШ и да действаш според това което чувстваш.
може просто да хванеш една бутилка с Фанта примерно, да затвориш очи и да си представиш, че си направил този ритуал с нея, и ако наистина обичаш този човек и искаш любовта му ...
Визуализацията е доста силен елемент в Магията...
Все си мислех че ритуалите описани тук са просто примери и идеи...
The lips of wisdom are closed except to the ears of understanding...
Аватар
MornMeril
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 29 Авг 2004, 09:40

MornMeril написа:ох ... "правилно изпълнение"?!
няма такова нещо като правилно изпълнение... при Магията всичко трябва да идва отвърте ... колкото и правилно стъпка по стъпка да изпулниш описан ритуал ако не го почувстваш и усетиш, че наистина така трябва да бъде, че така природата/боговете/това в което вярваш ще те чуе и разбере най добре.... той просто няма да постигне резултат
абсолютно съм сагласна с Мортимус с изказването му:
Ако ще да е сок от морски водорасли .. какво значение има след като за теб символизира същото каквото виното за Wizard. Текила, джин, ракия... каквото ще да е. Стига да чувстваш ТИ, че това е най-подходящото за ТЕБ и твоя любим. И какво... тамяна се използва за прекадяване попринцип. В този ритуал се потапя в виното .. ако искам да прекадя с нещо неможе, защото го няма в ритуала така ли? и защо след като това може да ми помогне да се почувствам по-добре настроена за изпълняване на ритуала?
икона... защо точно тази ... въпроса е кой какво чувства за походящо. Аз бих пробвала с рисунка на Афродита например... мисля че е доста по-подходящо за мен? и какво ? само заради това няма да се получи ритуала?..... както и да е .. немисля че има някакви правила за изпълняването на ритуал които трябва да се следват точно и стриктно ...
трябва да ЧУВСТВАШ и да действаш според това което чувстваш.
може просто да хванеш една бутилка с Фанта примерно, да затвориш очи и да си представиш, че си направил този ритуал с нея, и ако наистина обичаш този човек и искаш любовта му ...
Визуализацията е доста силен елемент в Магията...
Все си мислех че ритуалите описани тук са просто примери и идеи...

"Вещерите" "уикани" и "незнам си кои" без да визирам никой, ми се струват прекалено стриктни и ограничени в практиката си. И щом нещо не е написано в техните писания значи не е вярно :) Има една особеност че тези писания са писани за профани и точно като такива са направени да не работят на 100% - ако ти не ги направиш. Ако всеки беше "маг" ?
П.С. Мисленето ти е като на хаотик :) Незнам дали следваш няква традиция - едва ли. Продължавай така
Гост

Мнениеот Msgm » 31 Авг 2004, 12:41

разбрах нещата в обши линии, но ако сте се изпокарали и няма как да намериш повод да пиете вино ко правим :-(
Аватар
Msgm

Мнениеот Morning Star » 03 Сеп 2004, 19:53

ами в такъв случай просто тази магия не ти върши работа :mrgreen:
Madness in its sweetest form
Аватар
Morning Star
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ODISEY » 03 Сеп 2004, 21:12

Msgm написа:разбрах нещата в обши линии, но ако сте се изпокарали и няма как да намериш повод да пиете вино ко правим :-(

Бутилк(и)а хубаво вино е добър повод за здобряване. А как да реализираш това начинание го оставям на фантазията ти icon_bduh :smile:
Аз пиша на Кирилица. А Ти?
Аватар
ODISEY
WebMaster

Мнениеот Poison » 24 Мар 2005, 15:31

Незнам за бутилката вино, но ако се прекали ще стане интересно :lol:

Искам да попитам за силата на цветята ако има такава в тях. във връзка с ритуала дето има роза, питах се дали ако се използва друго цвете ефекта ще е същия?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор