Ритуал със зареждане в църква.

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот pr_az » 30 Апр 2013, 14:17

Здравейте! Не съм сигурна, че името на темата е съвсем подходящо. По случай наближаващите празници (Великден) се запитах дали съществува някакво заклинание за привличане на любов или вниманието на определен човек, което да действа по-силно по време на тези празници. Знам ли - върти ми се в главата ритуал, който се изпълнява в петък и в събота се оставя в църквата и едва ли не да се зареди не само със силата на изпълняващия ритуала, а и със силата на молитвите на всички хора, които ще посетят църквата по случай Възкресението.
Търсих в гугъл но не открих нищо.
Аватар
pr_az
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 20
Регистриран на: 22 Фев 2010, 09:53

Мнениеот pr_az » 01 Май 2013, 07:34

Всъщност ето какво намерих - кажете си мнението http://www.tradicionnamagia.com/2013/04 ... ikden.html
Аватар
pr_az
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 20
Регистриран на: 22 Фев 2010, 09:53

Мнениеот valko » 01 Май 2013, 17:18

По принцип този ритуал е за "притежаване" на човек и е от черна любовна магия. Тъй като аз съм го публикувал там, то като забележка и личното ми мнение на практит мога да кажа, че едва ли една любовта си струва да заложиш душата, но всеки сам си знае. Пък и не всеки може да понесе съпротива на църковната енергетика за да извърши безнаказанно подобни неща по велик празник.

Бих препоръчал да се запознаете с едно нещо наречено "черната връзка" в същия сайт като действието му се усилва покрай всякакви религиозни празници, но за разлика от първия е "по-тромав", но и не е толкова опасен.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 97
Регистриран на: 18 Апр 2009, 08:29

Мнениеот pr_az » 01 Май 2013, 19:05

Радвам се, че попаднах на човек, който е запознат добре с ритуала. Имам обаче въпрос - след като яйцето се смачка какво се прави с него?
И може би един обичаен въпрос - познаваш ли някой, който е правил тази магия и какви са резултатите?
Мерси предварително.
Колкото до залагане на душата - смятам, че материалния свят в който живеем отдавна е купил душите ни и то на безценица.
Аватар
pr_az
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 20
Регистриран на: 22 Фев 2010, 09:53

Мнениеот pr_az » 01 Май 2013, 19:36

Също така наричането веднъж ли се казва или три пъти?
Аватар
pr_az
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 20
Регистриран на: 22 Фев 2010, 09:53

Мнениеот valko » 01 Май 2013, 22:00

Като за начало е, че описаното е само една трета от всичко.

Учениците притежават ритуал и знаят какво се прави.

Май си беше добре човека и щом не се оплаква - проблемът е решен.

Залагане на душата е да дадеш най-скъпото от себе си било то здраве, пари, годините от живот, роднини и т.н. - това е жертвата която даваш за да притежаваш и манипулираш чувствата, желания и мислите на човека който желаеш. А вече какво ще се вземе от теб и дали има нещо за взимане и дали е равнойстойно на това което искаш да получиш и да ти бъде дадено срещу това е друг въпрос, но пак ще се повторя, че се взима най-скъпото.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 97
Регистриран на: 18 Апр 2009, 08:29

Мнениеот Sogodarius » 09 Май 2013, 12:50

С този ритуал така ще се "заредиш", че направо ще цъфнеш.Първо в църква е много опасно да се правят черни магии, защото най-малкото дори само християнския егрегор ще иска да те накаже.Второ с този ритуал по-скоро се обричаш на тъмните сили, па те ако искат ще ти помогнат, а ако не - просто ще си тяхна и няма да си хабят труда да ти помагат.Ако искаш черна любовна магия - направи си призоваване на демона Асмодей през нощта на кръстопът - остави нещо в отплата на кръстопътя и го помоли да ти помага в работата.Това което оставяш трябва да има ценност за теб - за да получиш трябва да платиш.И имай пред вид, че всяка черна любовна магия не докарва само хубава любов, но винаги има и болка, и малко омраза и доста шаш и паника.

Ако искаш любовна магия в църква - отиваш купуваш 2 свещи - за те и пи4а - слагаш го за живите , но задължително в място на свещника за една свещ - демек да са заедно на едно място да горят, кръсиш се , и вътрешно баеш "Нека както тия свещи заедно горят - така ние с ... да горим вечно от любов един към друг - Отче, Боже с Твоята помощ така да бъде - Амин"
и после се изнизваш от църквата без да гледаш назад.
Аватар
Sogodarius
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 50
Регистриран на: 23 Фев 2011, 01:06

Мнениеот pr_az » 09 Май 2013, 18:17

Как така ако искат ще ми помогнат?! Надявам се и valko да даде мнението си. Колкото ритуала с двете свещи в църквата - прилича ми на обикновена молитва.
Идеята ми беше не непременно да открия магия, която да се направи на територията на църквата. Просто реших, че празници като Великден се насищат с енергия и вяра, които биха могли да се насочат в необходимата посока.
Така или иначе Великден мина, но въпреки това ще се радвам на мнения по темата.
Аватар
pr_az
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 20
Регистриран на: 22 Фев 2010, 09:53

Мнениеот maggi » 10 Май 2013, 12:03

Ами така - ако искат ще ти помогнат.Коя си ти за да ти помагат или коя съм аз ( за да не го приемеш лично ) ? Самият факт, че не можеш да намериш такъв ритуал, който се прави на територията на църква, би трябвало да ти говори, че не случайно няма.Но нищо не ти пречи да опиташ, както се казва - ще си платиш за това по-късно.Нищо страшно няма - ще родиш едно - две изродчета ( например ) или "по-добрият " вариант - децата ти ще ги раждат.Човекът, който наистина обичаш ще умре в ръцете ти и т.н. С две думи ще хвърлиш хората, които обичаш, близките си, в ада. И след като ги разболееш или погребеш всичките, някъде по-това време ще разбереш какво означава да "платиш с душата си" И ако са ти останали малко сили може да благодариш, че в наше време няма клади, а ще се отървеш само с лудница.Но нищо не ти пречи да опиташ, може пък да успееш.
Аватар
maggi
 
Мнения: 4
Регистриран на: 25 Мар 2012, 17:40

Мнениеот Sogodarius » 10 Май 2013, 13:17

pr_az написа:Как така ако искат ще ми помогнат?

Ами логиката е проста.Правиш ритуала и примерно на астрално ниво пристигат демонични същности.Все едно намираш телефона на някой мафиот.Идва човека и ти му казваш с какво искаш да ти помогне.До тук добре, но искаш услугата безплатно.В най-добрия случай ще ти се изхили.В най-лошия ще те закопа някъде.
Друг е въпроса ако си платиш на човека.Той има реноме на мафиот, които върши работа срещу добра сума.Щом си получи парите ще ти помогне - иначе ще се разчуе че прецаква клиентите си и съответно други клиенти няма да има.Демоните не са благотворителни дейци и ритуали свързани с демони или сатаната са на принципа на сделките. За да получиш трябва да си платиш - иначе за какво да ти помагат само защото си ги извикала или правила сатанински ритуал в църква.На ако откупа е предмети трябва да го оставиш през нощта на кръстопът.
Аватар
Sogodarius
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 50
Регистриран на: 23 Фев 2011, 01:06

Мнениеот pr_az » 10 Май 2013, 16:13

Включвам се само за да кажа, че следя темата и чакам още мнения и споделяне на опит
Аватар
pr_az
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 20
Регистриран на: 22 Фев 2010, 09:53

Мнениеот valko » 10 Май 2013, 16:22

Прекалено много полемика.
Те не помагат, а ги караш на сила да изпълняват това което искаш. Трябва да имаш контакт с тези за да можеш да извикаш и да задвижиш нещата. Ритуалите ги има, но не са от тези които се вадят публично. Както му се вика: - Знание не се дава на глупаците. Да, големи църковни празници се насищат с енергия на хората и тя може да бъде ползвана за нуждите на този който прави. Това за раждане на изродчета са пълни глупости тиражирани за щяло и нещяло, плащането е малко по-различно.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 97
Регистриран на: 18 Апр 2009, 08:29

Мнениеот maggi » 10 Май 2013, 20:44

Аз имам известни наблюдения върху така нареченото "плащане" и не бих ги нарекла глупости, но това е мое лично мнение пък и едва ли начина е универсален icon_compress.Всъщност ми е интересно да чуя какви са твоите наблюдения по въпроса.
Колкото до ритуала нека да го цитирам : "Отричам се от отца и сина и светия дух и отдавам себе си навеки в ръцете на Дявола. Да влезне в раба/раба (името) сила черна, бесовска, неукротима. Да се изпълнят с неугасим огън неговите/нейните слабини, живот, гръд ......."
След това излезте навън и смачкайте яйцето с думи: "Иди, бес, изпълни!" - много е романтичен icon_compress .Не знам колко не им се дава знание на глупаците (както се казва), но човек трябва да е много голям глупак ( освен ако не е на 13г) за да направи това на някого само за да задоволи жалкото си его.На мен лично от подобни произведения ми се повдига.
Аватар
maggi
 
Мнения: 4
Регистриран на: 25 Мар 2012, 17:40

Мнениеот eXPerience » 10 Май 2013, 21:20

pr_az написа:Включвам се само за да кажа, че следя темата и чакам още мнения и споделяне на опит


И още колко мнения ще чакаш? Всички ти казват, че е по-добре да не правиш ритуала поради една или друга причина, а и аз се присъединявам към тях. Даже се чудя как изобщо се започна диалог между потребителите. Не чакай някой тук да те надъха.
Аватар
eXPerience
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 189
Регистриран на: 03 Юни 2010, 16:27

Мнениеот pr_az » 10 Май 2013, 22:47

eXPerience написа:И още колко мнения ще чакаш? Всички ти казват, че е по-добре да не правиш ритуала поради една или друга причина, а и аз се присъединявам към тях. Даже се чудя как изобщо се започна диалог между потребителите. Не чакай някой тук да те надъха.


Великден струва ми се вече мина. Гледам на темата по-скоро като дискусия относно магиите в църква и по време на подобни празници.
Аватар
pr_az
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 20
Регистриран на: 22 Фев 2010, 09:53

Мнениеот valko » 11 Май 2013, 05:06

maggi написа:Аз имам известни наблюдения върху така нареченото "плащане" и не бих ги нарекла глупости, но това е мое лично мнение пък и едва ли начина е универсален icon_compress.Всъщност ми е интересно да чуя какви са твоите наблюдения по въпроса.


"Плащане" е обратния удар и се изразява в проблеми в следствие на загуба на енергетика на човека която той влага в ритуал по време на изпълнение. Всичко това се избягва при положение, че се подхожда по разумен начин към практиката, а именно преди да се прави нещо се изгражда защита както върху себе си, така и върху близките хора.

maggi написа:Не знам колко не им се дава знание на глупаците (както се казва), но човек трябва да е много голям глупак ( освен ако не е на 13г) за да направи това на някого само за да задоволи жалкото си его.На мен лично от подобни произведения ми се повдига.


Това е активната позиция в живота вместо сополи и самовнушаване.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 97
Регистриран на: 18 Апр 2009, 08:29

Мнениеот maggi » 11 Май 2013, 11:44

Не можах да разбера, какво точно имаш предвид под " активна позиция в живота", но ако визираш ритуала, то това е наистина активна позиция,но в живота на другите, не в твоя.А да се намесваш по такъв активен, грозен и деградивен начин в чужд живот, без да си принуден, е чист вандализъм.
Но право на личен избор има всеки, за съжаление и тези, които отнемат чуждото право.
Ако не съм разбрала правилно,какво имаш предвид, моля да ме извиниш.Във всички случаи,мирогледите са ни твърде различни, за да водим учтив разговор icon_compress , за това не мисля да участвам повече. happy7
Аватар
maggi
 
Мнения: 4
Регистриран на: 25 Мар 2012, 17:40

Мнениеот valko » 11 Май 2013, 14:55

То и чувството за любов е деградивно защото е емоционална зависимост.
Маг си живее собствен живот и освен, че си управлява съдбата - управлява и на другите. Защо трябва да се бори за някаква си кифла дет му се прави на отворена и не му пуска докато не й купи айфон или не я заведе на почивка в Тайланд. Нещата могат да бъдат много по-лесни и след като кифлата се ползва - се хвърля на боклук и никой и нищо не е длъжен. Маг решава за избора в живота както и за нечий живот защото е маг и притежава божия сила да променя нещата. Това е магия, това е мироглед, това е живот и няма нищо общо с интернет демагогия относно що е било добро или зло.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 97
Регистриран на: 18 Апр 2009, 08:29

Мнениеот eXPerience » 20 Юли 2013, 21:29

Магията има за цел да развива човека. Ако бройкаджийството е основното занимание на човек, значи няма никакво развитие и съответно той не прави нищо.

Изображение


pr_az написа:Великден струва ми се вече мина. Гледам на темата по-скоро като дискусия относно магиите в църква и по време на подобни празници.


Този мина и друг ще дойде. Ако и меракът ти минава толкова бързо, по-добре не се занимавай с любовни магии.
Аватар
eXPerience
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 189
Регистриран на: 03 Юни 2010, 16:27

Мнениеот valko » 17 Сеп 2013, 17:11

Магията е практика за постига не резултати пре невъзможно решаване по нормалният начин. Всякакво развитие е празна приказка за нищо при положение че не се цели ПРАКТИЧЕСКИ РЕЗУЛТАТ. То ест всякакви медитации върху огньове и води са глупости щом НЕ НОСЯТ ПРАКТИЧЕСКИ РЕЗУЛТАТ.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 97
Регистриран на: 18 Апр 2009, 08:29


Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 2 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 2 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта