Добър Въпрос ... по- мое мнение .. Драконите определно са на едно ниво може би единствено с Бог- Формите.
Според това което съм опознал аз самия .. причина за това е, както бях споменал вече веднъж Драконите са ...Същности или дори Функции за тези дето си спомнят какво е това по математика.
Същевременно те са същноста на самата Магия.
И тук искам да направя едно доста важно уточнение При работа с Дракони ... трябва да знаете, че битката между вас и Дракона ... е само с цел да се покажете достойни за работа с тях, а не да ги подчините ... това са много ггорди и свободолюбиви създания и реално много по-силни и знаещи от нас.
Както споменах кантакта ни с тях носи основно мъдрост и сила, а за тях бих казал то ги развива и им носи енергия от нашата Вяра.
А за сервиторите и Демоните ....
до колкото си спомням Сервитора е помощник в Хаос магията. Той се създаваше от лична или първична (Хаос) енергия, както и от енергията на Егрегор. Тоест той е създаден от нас, знанията и способностите му са пряко определяни от нашите собствени.
Демоните от своя страна ... са изключително оисобен клас,
от собствените си контакти с тези създания и интереси съм достигнал до заключение, че по своя произход те са три основни вида ... бих се радвал, ако някой друг сподели нещо повече независимо дали в тази тема или някоя друга ... за тях и написаното по- долу от мен.
Първия тип демони, ще нарека Чистокръвни немога точно да опиша разлики от останалите, освен че тези създания ... произлизат паралелен свят не са изначално Зли, както се описват в повечето книги. Тези създания са изключително силни, но и даста първични.
Втория тип са да ги наречем падналите богове, те са създадени от природни духове , обожествени в един или друг период от човешката цивилизация.Така създадения егрегор ги подхранва до известно време след което енергийното им ниво пада и те става демоничи същности, по правило са доста зли, трудни за управление и всичко писано по книгите и холивудските филми е основно за тях.
Третия тип са персонификациите на негативни качества и събития, като земетресения и алчност и тем подобни. Те както падналите Богове са зли, и имат нужда от енергия, независимо дали чрез емоции като страх и омраза основно... както и сексуално желание или чрез вяра за да се подхранват.
Що се отнася до Ангелите, това са основно създания тип персонификации на същности от светлина или така наречените сили на Доброто ... те са подобни .. основно се захранват и съществуват на база хармонията и светлината.
Имайте предвид и друго, някой от тях са се проявявали под различни имена в множество митологии, а други са се появили вседствие на раждането на човек и след това кристализиралата му Личност се слива дали с Мрака или Светлината и се получава подобно същество.
Това е , надявам се да съм ви бил полезен.
П.С. дадената по горе информация е основно излагане на моите възгледи и ще се радвам някой да сподели свои или да каже ако по- една или друга причина е достигнал до подобни или различни, Разбира се