Призоваване на Дракона

Една от най-силните магии - магията на Дракона. Всичко свързано с драконите и Драконовата магия.

Модератор: EliKarim

Назад към Дракони магия

Мнениеот BAAL » 15 Апр 2005, 10:36

Съществува магическа традиция,според която не съществуват много дракони в астрала,които да пребориш,а после да опитомиш,а има само един Дракон.Наричат го Великият Дракон.

Той не е същество,а така да се каже творческа сила в природата, енергиен поток,който извира от същността на Земята и се издига към Звездите.Може би сте гледали филма "Екскалибур"? Мерлин призовава Дракона за да накара Игрейн и Утер Пендра гон да се влюбят един вдруг и така да се роди крал Артур.

Тази идея има корени в масонски-ориентираният друидизъм, традиция,за която се говори в книгата на Дъглас Монро "21 урока на Мерелин"(в БГ я има на руски език и мисля,че все още може да се намери по книжарниците).Според тях,Земята е тялото на Великия Дракон,а т.нар. лей-линии са "вените", по които циркулира "кръвта" на Дракона.

Магията на Дракона не се учи от книга,тя се учи чрез директно контактуване с Дракона.Имам един ритуал и една медитация, които съм използвал и знам,че са работещи.

-------------------------------------------------------------------------------------
ИНВОКАЦИЯ НА ДРАКОНА

Гонгът се удря по следният начин:7777777-333-7777777. Постави палеца на дясната ръка между показалеца и средния пръст и направи следния жест:

I.Кръстът на Първожреца
Вертикален компомент:

1.Направи кръг с палеца(поставен между показалеца и средния пръст на дясната ръка) над главата и кажи:

TNH (произнася се Tarn-aw)

2.Докосни гениталиите и кажи:

TN (произнася се Tarn)

3. Върни ръката си обратно на слънчевия сплит и кажи:

TLI (произнася се Teh-lee-eye)

Хоризонтален компонент

1.Докосни центъра на междувеждието,устните и гърлото. Кажи:

DRKNS (произнеси Drah-ko-niece)

Положи линия от лявата до дясната буза,под ноздрите.

2. Докосни центъра на гърдите,слънчевия сплит и кажи:

NBLH (произнеси Neb-ay-law)

Направи линия от ляво надясно под нивото на слънчевия сплит.

3. Докосни хара центъра и гениталиите и кажи:

NPSh (произнеси Neh-fesh)

Направи линия от ляво надясно на нивото на хълбоците.

4. Посочи към половите си органи и кажи:

ZYYZ (произнеси Zee-eez)

RTzVN (произнеси Raw-tsone)

AHBH (произнеси Ah-eh-beh)

v. Вихри се,танцувай и удари гонга по следния начин:
333-55555-333: ABRA-HAD-ABRA

II.Трите положения на кръста:

1.Отиди на Север.Визуализирай сигила на Caput Draconis в междувеждието.Положи длани на очите и след това направи знака на навлизащия,изкрещи:TNH.След това направи знака Puella.

2. Повтори същата процедура на Юг,използвай сигила на Cauda Draconis и изкрещи TN.Използвай знака на Puer.

3. Повтори същото на Изток,използвай отново сигила на Cauda Draconis и изкрещи:NBLH.Използвай знака VIR.

4.Направи същото на Запад,използвай отново Caput Draconis,изкрещи NPSh и накрая направи знака Mulier.

5. Върни се в центъра,положи драконовия печат (Caput Draconis) над главата си и кажи:

DRKNS TNIM (произнеси Drah-ko-niece-Tarn-eem)

6. Положи драконовия печат (Cauda Draconis) на пода и кажи:

DRKNS TNIN (произнеси Drah-ko-niece-Tarn-een)

7.Направи знака Mater Triumphans.Кажи:

THELEMA!

8.Погледни на запад и кажи:

a.Пред мен е силата на ZY!
b. Зад мен е силата на YZ!
c. От дясно е силата на ZY!
d. От лявата ми ръка е силата на YZ!
e. Над мен са силите на ZYYZ!(скочи във въздуха)
f. Под мен са силите на ZYYZ(удари пода)
g. Вътре в мен са силите на Великия Дракон!

III. Повтори знака на Първожреца-показано е в секция 1, горе

------------------------------------------------------------------------------------

Влизане в Града на Дракона

Подготовка:направи обичайните изчиствания и прогонвания,обгради
се с драконови символи,картинки.Идеално ще бъде ако носиш на
шията си малък сребърен драконов медальон.

Желателно е да си се запознал добре с магията като цяло,но книги
те на Алистър Кроули,Кенет Гранд,традициите на Уика ще са най-
полезни.

Медитация:

Градът е обграден със стени,със три високи кули,Портата е също огромна, кръгла и сводеста.Върху нея има изписан символ,подобен на тези на старите символи за Мир-три линии, една върху друга,които се движат от центъра навън.

На Портата стои пазител.За да те пусне,ще трябва да отговориш на три негови въпроса:

1.каква е твоята лична загадка.
2.каква е целта на твоето Търсене.
3.Каква е загадката на Града.

Колкото и странно,отговорите на тези въпроси са вътре във вас. Това не е отвлечена мистична идея,просто трябва да изпеете нотите "До","Ми" и "Сол" във чакрите,като за първия въпрос това
е чакрата корен,за втория-слънчевия сплит,за третия-вишудхи/ гърления център.

Когато правиш това, Портата ще се върти. За първия въпрос,ще се завърти по часовника и потъва навътре (защото се движи от янг-енергия). За втория-отново по часовника и навън (инг-енергия).
И накрая цялата порта потъва навътре и се отваря(ян и ин енергия).

За всеки,който търси магическо и духовно усъвършенствуване, има една кула,която е специално за него.Ще видите и водачи, вероятно ще са същества,които са облечени в роби. Те ще ти разкрият тайни за самия теб,за Висшия Аз,ще те отведат при Дракона.

Драконът ще те подложи на изпитание,преди да ти даде познание. В един парк с квадратна форма,ще видиш огнено езеро,през което ще трябва да преминеш без да се нараниш.Ако успееш,ще преминеш през една стена,която сякаш е липсвала до този момент.Отвъд нея ще видиш Висшия си Аз,който може да възприемеш като възрастни мъж и жена,които ходят хванати под ръка.Там се намира и Дърво то(на Познанието?),което се охранява от Дракона.

Ще видиш и една сграда,от която се чува голям шум,защото там става голямо веселие.Не обръщай внимание на това.Обърни се към Висшия си Аз и го помоли за помощ,познание.Думите ти ще излязат като сияещи сфери от енергия. Висшия Аз ще ги поеме и те ще се превърнат в плодове.Той ще ги даде на Дракона който ще ги изяде,а след това ще ти даде семенце,което ще трябва да бъде посадено. Това пак ще стори Висшия Аз.Дървото ще израсте бързо и ще даде плодове. Това е Дървото на Познанието. Неговите плодове ще съдържат вътре в сърцевината си сияещ виолетов скъпоценен камък.Висшия Аз ще ти ги даде,те ще се вградят във същността ти и ти ще се изпълниш с виолетова сияеща енергия,ще ти даде и ново разбиране за света,нещата...

Ще получиш символи.Единият от тях ще е символ за призоваване на Дракона.

От Дракона ще научите още тайни,може да питате за Ритуали, магически процедури.Има една медитация,известна като Огледалото на Душата.То е огледало с 5 стени и мени формата си.Всяка една показва по един от аспектите на Душата,които живеят в отделни реалности.То ще ви помогне да ги слеете в едно,като преминете през отделните страни на Огледалото.Оставете се Драконът да ви упъти.

--------------------------------------------------------------------------------

Приятни занимания:))
Аватар
BAAL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 15 Апр 2005, 21:10

Дам...Това е полезно упражнение за всеки, който иска да се занимава с Магия на Дракони:) Съветвам ви от личен опит...Баал не напразно я е постнал:)
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Duality » 01 Май 2005, 17:54

аз явно съм глупава,обаче тва за гонга не го разбрах :oops: :oops: :oops:
Аватар
Duality
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 02 Май 2005, 11:55

Означава,че удряш с гонга седем пъти по седем,три пъти по три и отново седем пъти по седем.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 04 Юли 2006, 03:55

Имам въпрос относно пеенето на нотите ДО;МИ;СОЛ...C;E;G- слято ли трябва да се пеят или една по една? Защото това е акорда C- до мажор и сега си мисля дали няма да има по-добър ефект,ако освен пеене се изсвири на китара да речем...Просто хипотетично какво ли би станало? Или да се ползва запис на акорда,пои който да е ориентира пеенето,защото са само 3 ноти,но малко хора биха ги изпяли вярно,а всеки тон си има точна честота...Мисля си,че е важно да се пее вярно....
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 04 Юли 2006, 04:01

И забравих да попитам-как е желателно да звъчи гонга? С кой тон? Предполагам,че може да се ползват и чинели...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nishtoto » 02 Сеп 2006, 20:12

А защо след време отиде в сградата и влезна в залата с пиршествата и седна при тях? Владеят голяма сила но и са доста не- лицеприятни.Егото над всичко и всичко е позволено.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 22 Сеп 2006, 22:21

nishtoto написа:А защо след време отиде в сградата и влезна в залата с пиршествата и седна при тях? Владеят голяма сила но и са доста не- лицеприятни.Егото над всичко и всичко е позволено.

???
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот AryanSun » 22 Сеп 2006, 22:27

Аз ги пеех едно след друго нотите,не би трябвало да е слято.
Колкото до гонга-трябва да си е звънче или малък гонг,какъвто
продават в магазините за сувенири.Успех:))
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот nishtoto » 28 Сеп 2006, 18:53

В срещуположната страна от кадето влизаш има още една врата.През която се достига до наи различни светове от кьм тьмната страна на сьществуванието.Но пьрво те канят на масите и ти показват могьществото каето можеш да имаш.Целта е да преминеш доброволно.След като минеш през портала се озоваваш на нещо като площад с много портални проходи.Те водят кам различни измерения и вселени.Част от тях са демоничните,харпиините,вампирните,нек,владеещите и любовта,но те са вече от висшите структори ,но хранещи се с душите+енергиини структори на сьзидателната част на хуманоидните сьщества.И още много други известни и не известни сьщества.Там няма прошка оцеляването е почти равна на нула.Един от начините на оцеляеане е пьтя на ходенето по браснача.Висш шаманизам.Другия е пьтя на сьваршенството(които е и пьтя на равновесието) да знаеш какво могат едните и другите.Но това са единици.За цялата история на човешия род до колкото се знае те не са чак толкоз много.Но има и такива които желаят да унищожат човешкия род но и не само него.Това е на кратко.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 28 Сеп 2006, 19:05

Нямам никакви спомени да съм видял и помен от тези неща,камо
ли да съм ходил на разни пиршества,тъмни страни и прочие.

Нищото,не знам какво си правил,какви лекарства или наркотици
си взимал и колко пъти си гледал Стар Уарс(ех,любим ми е,но
да изкрейзя толкова много не съм успял),но каквото е станало,
е станало в главата ти.За още по-голяма жалост ще ти кажа,че
не съм имал много време да се занимавам с дракони-колкото и да
ми се е искало.Сега бачкам други неща.Да не говорим,че поне
това,което съм чел за драконовата магия...такива истории не се
срещат.Спри малко филмите и тревата,защото тва не отива на добре
при теб:)).
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот AryanSun » 28 Сеп 2006, 19:32

Хвърли едно око тук

И виж,че няма никакви дракони,Той е само ЕДИН:)).
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот nishtoto » 28 Сеп 2006, 19:38

Има си начини за проверка.Влез в своите сънища и видения от този период и ще се сетиш.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Дракони магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор