Самозащита

Една от най-силните магии - магията на Дракона. Всичко свързано с драконите и Драконовата магия.

Модератор: EliKarim

Мнениеот damnameneus » 02 Дек 2008, 09:59

Една интересна рецепта от драконовите неща, която съм ви превел от руски.

[align=center]Самозащита
Изображение[/align]

На лист хартия напишете името на този, който ви е обидил, по възможност и датата му на раждане. сипете в чаша вода, навийте листчето на руло и го сложете във водата, така водата с листчето трябва да се остави да замръзне през някоя студена нощ, когато я оставяте да замръзне кажете:

[align=center]Дeратум марауз фармаон!
С очите на дракона и с крилете на ангела
Заклинам и завързвам
това, което е против мен напратено,
това, което няма да си намери място в този свят".[/align]
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот Nemezius » 03 Дек 2008, 17:20

Я стига сте се дракали по форумите!
това няма ло общо, онова нямало общо... какво искате да има общо- за вас драконова магия е само призоваване дракони на елементите ли? или поредната разходка в драда на драконите(т.е. визуализирането й), или удряне по гонг 7-7-7??? Прочетете наричането и тогава пишете
Дeратум марауз фармаон!


С очите на дракона и с крилете на ангела


Мне, това изобщо не е част от наричането, нали? Ако още не сте го разбрали, време ви е- призоваване "в името..." или "чрез..." е достатъчно в повечето случаи- без да са необходими часови призовавания и ритуалстване. Магията не е само визуализиране и биене по гонг- магията е МИСЪЛ.

Да, Пойзън- да навиеш листче и да го сложиш във вода може да се направи и без да призоваваш дракони и т.н. и да е ефективно,с тига да го искаш. С малка промпна на наричането може и демончета да използваш, нали? Ами тогава защо се впускаш в напразни спорове- в наричането се използва дракон- драконово е; ако не използваш наричане с дракон- ми не е драконово и толкова.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор
 
Мнения: 941
Регистриран на: 18 Юни 2006, 20:32
Местоположение: Templi Ad Noctum

Мнениеот EliKarim » 03 Дек 2008, 17:53

Poison написа:Моите извинения към Венъс, към Архимикус, към Ели, към луноход и още... това са хора които едва ли биха ми лепнали жълт картон и едва ли биа затрили маериал в който споделям опит. Но за какво говорим тук??????


Идвало ми е на ум да изтрия твои мнения, които не са по темата, но не заради това дали е истина или не...просто защото си се отклонила от темата. Инъче определено картонът е е от мен!
По отношение на драконите ще се въздържа от коментар тъй като не съм веща... Инъче за опита ти...хм.. надявам се е по-добър от онзи с демоните.
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот Mandragora~Scream » 03 Дек 2008, 19:00

1. Ако сложим чашата в хладилника (нали целта е водата да замръзне) ще има ли ефект?
2. Какво да правим после с водата и листчето?
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 58
Регистриран на: 03 Май 2008, 11:32

Мнениеот nikoj » 11 Дек 2008, 22:03

Малката е права. Това с драконите е пълна безмислица. Със същата сила може да си пожелаете силите на вселената да ви защитават :) ... без лисчета води и др. так.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 147
Регистриран на: 07 Фев 2005, 08:45

Мнениеот Gibon » 14 Дек 2008, 07:43

nikoj написа:Малката е права. Това с драконите е пълна безмислица. Със същата сила може да си пожелаете силите на вселената да ви защитават :) ... без лисчета води и др. так.

Немезиус ВИ каза много много добре всичко е мисъл:

Ако още не сте го разбрали, време ви е- призоваване "в името..." или "чрез..." е достатъчно в повечето случаи- без да са необходими часови призовавания и ритуалстване. Магията не е само визуализиране и биене по гонг- магията е МИСЪЛ.


Замисили се какво са формите, или са просто начин хората да си обяснят нещо което не разбират - всичко е енергия. Като искат да използват дракон като форма на това нещо драконово е, ако искат да използват бай пенчо като нещо значи е бай пенчовско и ти си прав и тогава просто щеше да е дедикирано на вселенските сили и т.н. Да със вселенските сили също е възможно. Ако смяташ, че няма мисъл заложена в текста много се лъжеш, прочети го и го виж ако имаш малка сетивност ще го усетиш ако нямаш, няма да го усетиш.

Извинявам се предварително за тона ама няма просто тема в която някой да каже нещо или да оплюе нещо без да си има и най-малка предства или поне да го прочете.

damnameneus има една молба ако пускаш нещо кеото има латински /ако е латински но така ми звучи / и ако имаш възможност да го преведеш, ще съм благодарен - не всеки го разбира. Последното ми изрерчение е същината на поста.
Благодаря предварително.
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 35
Регистриран на: 19 Сеп 2008, 18:22
Местоположение: Мадагаскарски национален парк - третото дърво от четвъртата колона

Мнениеот nikoj » 14 Дек 2008, 11:55

Gibon имам много добра представа какво представляват окултните форми. Драконите не са вселенски сили. Концепцията за тях е така да се каже съвременна. Може да си голям фен на вещера от Пловдив, ама имам много силното подозрение, че с пуснатия пост по-горе се опитва да зареди някое свое заклинание. Може и да бъркам... което е малко вероятно.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 147
Регистриран на: 07 Фев 2005, 08:45

Мнениеот Lord Njarlathotep » 14 Дек 2008, 12:14

Лично на мен ритуала ми се вижда работещ, не съм вещ в драконите, но тръгна ли да правя някой ритуал за да видя работи или не, съм обречен на провал, като правя нещо аз вярвам че ще проработи, и то става. Аmen
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 410
Регистриран на: 19 Юни 2008, 14:36
Местоположение: Р’ЛЙЕХ

Мнениеот damnameneus » 14 Дек 2008, 12:17

ей мръшляк, що не си вземеш подозренията и знаеш накъде с тях...писал съм че е превод от руски заклинанието, как пък си представи, че точно от теб ще си зареждам нещата или пък от форумци...
Явно тук не е прието някой да ви дава нещо наготово, вие и тогава плюете.
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот Gibon » 14 Дек 2008, 12:50

nikoj написа:Gibon имам много добра представа какво представляват окултните форми. Драконите не са вселенски сили. Концепцията за тях е така да се каже съвременна. Може да си голям фен на вещера от Пловдив, ама имам много силното подозрение, че с пуснатия пост по-горе се опитва да зареди някое свое заклинание. Може и да бъркам... което е малко вероятно.


това че са сравнително нови форми според теб /аз съм на друго менние под "нови"/не ги прави по-малко вселенски - впрочем казах ти формата не е нищо повече от това човек да определи нещо което не разбира. Дано някой ден придобиеш умение да видиш реално как изглеждат и дракони и ангели или нещо друго и да видиш дали изобщо имат този си вид ........ , ако не да го видиш то поне да усетиш присъствието. Ама какво ли разбирам аз, лично нищо не съм правил нито съм виждал форми, че да мога да споря с вещите в занаята. По въпроса с ритуала да бъдеме честни ако кагеш "Фафнир ела в мен и ме научи да ценя труда на другите !" това не е ли вид инвокация ..... ако го кажеш ще разбереш, че е. "Фафнир" - е дошло от някъде нали?! Просто пишете да кажем много категорично по теми на които нито аз нито ти сме големи експерти ито някой друг, нито някой може да ги разбре, затова съм рязък.

По въпрса не ме интресува дали някой зарежда или не нито съм с него ама поне е написал нещо ....просто исках ако може да преведе това което е написал, на латиски, че не го разбирам защото понякога думите говорят и за мисълта кодирана в тях друг път не - а реално това е ключа.
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 35
Регистриран на: 19 Сеп 2008, 18:22
Местоположение: Мадагаскарски национален парк - третото дърво от четвъртата колона

Мнениеот damnameneus » 14 Дек 2008, 13:08

здрасти Гибон, думите звучат като латински, но не са, честно казано нямам идея какво означават, или са от така наречените номина барбара или пък с годините са ги променили дотолкова, че сега не може да се намери първоначалният вид.
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот nikoj » 14 Дек 2008, 15:45

damnameneus написа:ей мръшляк, що не си вземеш подозренията и знаеш накъде с тях...писал съм че е превод от руски заклинанието, как пък си представи, че точно от теб ще си зареждам нещата или пък от форумци...
Явно тук не е прието някой да ви дава нещо наготово, вие и тогава плюете.


Я какъв език. Май си забравил старите сблъсаци. Много по-неумерен си отколкото преди. А и писанийата ти са на много по-ниско равнище. Да не би под ника на damnameneus да се подвизава някоя нова звезда. Ако е така желателно е администратора да вземе мерки.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 147
Регистриран на: 07 Фев 2005, 08:45

Мнениеот nikoj » 14 Дек 2008, 15:55

Gibon, в линка на всеки профил има възможност да се разглеждат старите мнения. Преди да споделяш вижданията за способностите ми, разгледай старите ми постижения. Жалко, че и inchaos е мъртъв.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 147
Регистриран на: 07 Фев 2005, 08:45

Мнениеот galina_dim » 14 Дек 2008, 21:37

nikoj написа:Gibon, в линка на всеки профил има възможност да се разглеждат старите мнения. Преди да споделяш вижданията за способностите ми, разгледай старите ми постижения. Жалко, че и inchaos е мъртъв.


Много жалко, наистина, иначе щеше да си седиш там, язък...
За да спра глупавите ти спекулации, пускам защитата в оригинал, цитирам един от източниците, които са достъпни в способностите на чичо Гошо. Никой, от такива паранои като теб ми е много втръснало, честнол Нито си първия, дето се взима много насериозно, нито последния. Не знам кой точно какво би могъл да ЗАРЕДИ от тази защита, така че много моля, ако ще изказваш друг път подобни мнения, поне имай доблесттта да се агрументираш. Казах!

А самозащита на что?

Напиши на листе бумаги имя своего врага (врагов), если знаешь, его отчество, дату рождения, если не знаешь - пиши то, что может охарактеризовать твоего недруга, например, эпитеты вроде "злой", "прохода не дает" и т. д. Теперь, глядя на бумагу, представь лицо недоброжелателя. Налей в горшок воду, сверни бумагу в трубочку и поставь в морозильник. Или можешь эту трубочку сжечь на пламени свечи. В любом случае, когда поставишь уже горшок в морозилку или будешь сжигать, скажи:

"Дэратум марауз фармаон!
Глазами дракона и крыльями ангела
Заклинаю и фиксирую
То, что против меня определено,
То, что своего места в миру не найдет".

Пусть горшок стоит там, пока обидчик не отвяжется, а пепел сразу развей по ветру.

От тук
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 655
Регистриран на: 24 Мар 2006, 12:08
Местоположение: София

Мнениеот Марио » 15 Дек 2008, 03:22

Никой, от такива паранои като теб ми е много втръснало, честнол Нито си първия, дето се взима много насериозно, нито последния. Не знам кой точно какво би могъл да ЗАРЕДИ от тази защита, така че много моля, ако ще изказваш друг път подобни мнения, поне имай доблестта да се агрументираш. Казах!


Не обичам да защитавам никого, нито да нападам някого, но пръстчетата ме сърбят да се намеся. :)
В случая Галина спекулациите ти относно nikoj определено не са на място.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 643
Регистриран на: 05 Яну 2005, 16:14

Мнениеот galina_dim » 15 Дек 2008, 07:44

О, Марио, ти наистина ли допускаш, че Дамнаменеус е превел това нещо от руски и го е сложил тук с цел да си зарежда някое друго заклинание от потребителите?

Чуваш ли се какво ми говориш, или не си си пил кафето още?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 655
Регистриран на: 24 Мар 2006, 12:08
Местоположение: София

Мнениеот Марио » 15 Дек 2008, 08:29

О, Галина, аз изобщо не допускам каквото и да е било. Говорих за бързата ти психологическа оценка на nikoj, за Дамнаменеус не съм отворил дума, нито за това, което е постнал.

Всъщност, ако знаеш вече колко кафета съм изпил(шапката ще ти падне:) ).
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 643
Регистриран на: 05 Яну 2005, 16:14

Мнениеот galina_dim » 15 Дек 2008, 10:05

Няма начин да ми падне шапката от кафетата ти, ти си сродна душа :)

Псилохогическата оценка, ако изобщо нейде виждаш такава, защото аз не психологизирах, а умозаключавах, се базира на тези думи на Никой:

"Може да си голям фен на вещера от Пловдив, ама имам много силното подозрение, че с пуснатия пост по-горе се опитва да зареди някое свое заклинание. Може и да бъркам... което е малко вероятно."

Това е параноя, типична за една много конкретна категория хора, към която според постовете си Никой спада на 100%. Ако искаш нещо да добавиш - моля. За мен този човек има нужда от топъл чай и повечко социален живот, най-малкото.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 655
Регистриран на: 24 Мар 2006, 12:08
Местоположение: София

Мнениеот nikoj » 15 Дек 2008, 11:33

Обичам споровете и магическите битки. Особено обичам нахаканите вещерчета, които си нямат представа с какво се занимават. Мисля, че бях спокоен, мирен, от гледна точка на личната ви безопасност дори отправих предупреждение, както се полага. Сега е време да използваме на практика дали техниката работи.

Всеки който желае може да се включи в експеримента. Неговите обекти са трима души - damnameneus, galina_dim и Gibon, както и егрегора на онова заклинание с драконите. Прилагам три форми.

Първата е атакуваща към тримата съфорумци, посочени по-горе.
Втората е насочена за защита от техни атаки.
Третата е предназначена да унищожи силата на драконовото заклинание като занули драконовия егрегор.

Поради факта, че във форума реално няма някой, който да ми е реален съперник, аз само ще наблюдавам. Всеки от съфорумците обаче може да пробва, ако желае, посочените техники. За да се задейства техниката е необходимо просто да се съсредоточите във формите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 147
Регистриран на: 07 Фев 2005, 08:45

Мнениеот nikoj » 15 Дек 2008, 11:36

Атакуваща форма
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 147
Регистриран на: 07 Фев 2005, 08:45

Следваща

Назад към Дракони магия

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта